Отговори
# 60
  • Припят, Украйна
Да информирам, че след като бяха изчерпани за близо 1 година, на сайта отново са се появили детските мултивитамини на Carlson Labs:

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-Multi-Chewable-Vitami … ablets/10181?at=0

Не съм ги пробвал, но мисля да ги поръчам. Carlson Labs не са случайна фирма, съставът е добър, а цената е най-ниската възможна - 19.44 долара за 6 месеца...

Код за 5$ отстъпка в www.iherb.com: FIL995

# 61
Наскоро си поръчах това:
http://www.iherb.com/Nature-s-Paradise-OrganicPro-Formula-Thicke … -13-oz/25884?at=0
Не стига че опаковката беше спукана , ами и съдържанието вътре беше разслоено - отгоре - втвърдено,с консистенция на тесто за хляб , на дъното -течност, като вода. Със зор го пресипах в друг съд, разбърках го , стана като каша с неразбити бучки. Пробвах да си измия косата - почти не се пени ,не  измива добре, напротив-  косата изглежда мазна , стояща "на клечки" след като изсъхне .
Писах им за нередностите , очаквам всеки момент да ми възстановят парите.

# 62
  • Враца
сега ми се обадиха от къщи,че имам известие за пощата Peace
за поръчка от 31 $ трябва да платя 15 лева Thinking
какво са ми начислили? newsm78 май само те си знаят,ще питам като я взема
успокоява ме факта,че накрая пристигна....за следваща май ще изчакам как ще се развият нещата....в БГ Shocked

# 63
mamaq тъкмо щях да ти отговоря на предния въпрос и гледам, че си се включила с добри новини  Grinning Тези 15 лв. най-вероятно са ДДС+пощенска такса  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 64
  • София
сега ми се обадиха от къщи,че имам известие за пощата Peace
за поръчка от 31 $ трябва да платя 15 лева Thinking
какво са ми начислили? newsm78 май само те си знаят,ще питам като я взема
успокоява ме факта,че накрая пристигна....за следваща май ще изчакам как ще се развият нещата....в БГ Shocked

ДДС + такса
ДДС на  31$ е 6,20$  или 6,20$ +такса /от 3,50лв. до 6лв/, така че може да платиш 15-на лв. Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 65
samuel
не е вярно това пий я спокойно
На колко си год.? Нужна ти е, ако си над 35г.
Ползвай крем с НА.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919
denis_d ,ти кой крем с НА  препоръчваш да се ползва?Благодаря!

# 66
  • Враца
нямам избор  #2gunfire ще ги плащам  Simple Smile
благодаря ви момичета  bouquet  bouquet  bouquet

# 67
  • София
samuel
не е вярно това пий я спокойно
На колко си год.? Нужна ти е, ако си над 35г.
Ползвай крем с НА.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919
denis_d ,ти кой крем с НА  препоръчваш да се ползва?Благодаря!

За сега ползвам на Филорга и съм много доволна - тази козметика не фигурира в сайта Simple Smile

# 68
Моля за препоръка за течно рибено масло, при най-добро съотношение качество/цена, без вит. А и вит. Д, за възрастни Sunglasses
Аз имам това, обаче е много неприятно на вкус, въпреки това малката ми дъщеря го пие.

Да информирам, че след като бяха изчерпани за близо 1 година, на сайта отново са се появили детските мултивитамини на Carlson Labs:

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-Multi-Chewable-Vitami … ablets/10181?at=0

Не съм ги пробвал, но мисля да ги поръчам. Carlson Labs не са случайна фирма, съставът е добър, а цената е най-ниската възможна - 19.44 долара за 6 месеца...

На мен всичко ми изглежда в много малки мг и количества. Какъв е смисъла да се пие, като няма да е достатъчно, а трябва допълнително вит.С, Д3 и т.н. Само си мисля на глас...

На мъжа ми са му изписали Есберитокс и след курса с него да пие котешки нокът. Има много отслабен имунитет и хронично болни сливници, които трябва да оперира, но чак на есен, дотогава трябва да се опази здрав. Какво мислите за есберитокса? Достатъчни ли е само ехинацея или другите билки в него също са важни? На голямата ми дъщеря съм давала като по-малка, но нямаше никакъв ефект.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 14:31 от very nice

# 69
liu jo ти търсиш крем с ХК ли? От този серум имаше доволни.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 70
very nice, просто ще даваш по две таблетки като ти се струват слабо дозирани. На мен доста изгоден ми се струва този продукт, защото ще стигне за 6 месеца, ако се дава по 1 таблетка и съответно за 3 месеца при 2 таблетки.
Ето още едни детски витамини: http://www.iherb.com/Vitalah-Oxylent-Children-s-Daily-Multivitam … g-Each/28805?at=0
Явно са нови, a изглеждат интересни и добри като алтернатива на хапченцата Grinning Същата фирма има и за възрастни.
А да попитам, какво смятате за марките "21st century health care" и "Thompson"? Като им гледах цените направо се изумих. Имат доста изгодни продукти.

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 71
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
Bobka - при всички натъртвания, навехвания, изкълчвания и пр. много добре действат ензимите.

Ninia - тия от Добрич преди всичко са проявили некомпетентност. (митничарите)

espy - освен това първите са в биологично усвояема форма.

Спокойна - тези твоите също са био- усвояеми.

А митницата се води на "Веслец", а на Клокотница" паркирам.

Една новост - когато пуснете нова поръчка, в списъка с поръчките се появява опция  MODIFY, демек поръчката може да се промени. Колко време е активно, не знам, но е полезно.

Спокойна - каквато и добавка да се пие, калориите трябва да се изгорят! При мъжете

форсколинът има и анаболен ефект, т.е. от компонентите от мастните клетки се изграждат мускули, ако не се изгорят.

denica17 - да, пия го от три седмици, но то действа по начало бавно. Ако половината от описаните качества се потвърдят - берекет версин!

В NEW се появи една нова, мощна Бозвелия на Now foods:

http://www.iherb.com/Now-Foods-Boswellia-Extract-Double-Strength … -Vcaps/30568?at=0

По другите страници още я няма.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 16:11 от PinkPanther

# 72
  • Припят, Украйна
very nice,

Става въпрос за детски витамини и на мен дозировката ми се струва добра. Така или иначе поне аз не съм виждал детски мултивитамини с над 400 IU дневна доза витамин Д, витамин C също е в тези граници при другите детски мултивитамини. При детските продукти съставът винаги е до към 100% от препоръчителната дневна доза, няма го превишаването в пъти на препоръчителния дневен прием, както е при мултивитамините за възрастни например.

Конкретно за този продукт, не мисля, че ще е удачно да се дават по 2 таблетки дневно на дете, най-малкото заради количеството витамин А в 1 табл.

Код за 5$ отстъпка в www.iherb.com: FIL995

# 73
Днес след два пъти ходене до Риокоз и всеки път връщане, защото шефката още не е подписала документа се оказа, че са ни написали някакъв хвърчащ документ, от който става ясно, че според закон, който е за търговците нашата стока не отговаряла на изискванията. Понеже Митница Добрич им били казали, че ние въртим търговия - та затова пък те решили да напишат така. Моля ви хора - ако имате идеи казвайте какво да правя! Нито с едните тъпанари можеш да говориш, нито с другите. Как е възможно два буркана витамини да са търговия. Чудя се вече какво да правя. Искам Господари на ефира да дойдат - но ако може още утре. Мъжа ми е вече супер изнервен, защото той се разкарва от едното учреждение до другото и ме кара да говоря вече с някой от iherb за възможност да ни върнат парите. И в тази посока ще съм благодарна да ме посъветвате  -  как се случват нещата. Благодаря предварително! След малко ще ви пусна и цитат на законите, които са упоменати.

# 74
Освен на Господари на ефира , обади се и в редакциите на някои от местните ви вестници .

Общи условия

Активация на акаунт