Отговори
# 720
  • в света на неограничените измерения

Шипната ли ти е поръчката? Ако не им пиши, имаш възможност и за корекция.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Ninia, благодаря ти. Не беше шипната все още. Писах им.

Не знам защо така се ошашках.

# 721
  • София
Аз нищо не пия в момента за Хашимотото то от доста години не пия  .Не ми е хрумвало ,че може да има йод  във витамините .
Да ги спирам ли тези ,че има йод вътре?
Това лекар трябва да го прецени.
Твоите съдържат много малко йод.
Iodine - 27 mcg в 3 табл.

По принцип йода провокира Хашимотото и затова се изписва и Селен - той елиминира излишъка от йод.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 722
Благодаря !
Ще си ги изпия тези и за следващите ще внимавам какво съдържат .

# 723
denis_d Hug

С кой сапун от тези до $1 да си допълня поръчката? Те са 7-8 и аз като ги гледах така веднага се насочих към този http://www.iherb.com/Herbal-Vedic-Chandrika-Ayurvedic-Soap-Bar-2 … oz-75-g/3678?at=0 заради рейтинга на потребителите. Само се притеснявам да не ме изненада с някоя екстремна миризма Grinning

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 724
denis_d благодаря много, отделно ще ги взема,
поръчах и селен на нау фудс, видя ми се добър.
Да видях на Алайф че има йод и малко им се позачудих.

# 725
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
veihaivei - не ми се иска да коментирам (макар и негативно) приемане на йод като предпазна мярка против радиация - хора, склонни към паникьосване, могат да го изтълкуват неправилно.

Като подчертавам дебело, че в България няма никаква радиация, ще се спра на усвояването на йода.

Дневната нужда от йод е около 150 мкг. Това се постига с нормалнаа консумация на йодирана сол, капсула келп или намазване на окоро 25 см
2 (5 х 5 см) с йодна тинктура.

Препоръчително е йода да се взема всеки дан по 150 мкг, а не по много на веднъж.

За протокола: говорим за 127J (нерадиоактивен), а не за 131J[/b].

vessa365 - преди да садиш нещо екзотично, потърси го в Гугъл за да ти стане ясно на слънце ли, на сянка ли, на двора или в саксия. newsm78

joya - в iHerb има йод, но те са търговци. Ако някой си науми, че му трябва, ако не от тях, ще го купи от другаде.[/color]

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 15:29 от PinkPanther

# 726
  • София
Дефицитът на йод също може да доведе до проблеми с Щитовидната жлеза...нещата не са еднозначни.

# 727
Е, Pink, прочетох доста коментари разбира се и като цяло се оказа, че е доста устойчиво. Също разбрах, че го има и диворастящо в България, така че не виждам кое му е толкова екзотичното.

# 728
Някой има ли впечатления от тези червени боровинки:
http://www.iherb.com/Natural-Factors-CranRich-Super-Strength-Cra … apsules/5413?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Cranberry-Concentrate-100-Capsules/487?at=0
Доколото разбирам, тази на Натурал Факторс е по-концентрирана.
Мога ли да давам на дете на 11год, има ли противопоказания?

# 729
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch
Bobka - прави впечатление големият брой жени с оплакване от синдром на Хашимото срещу (досега) само една с Базедова болест.

Впрочем, хипотиреодизмът е типичен случай на митохондриална недостатъчност, проблем, който ЩЕ се лекува с KoQ10 + PQQ, но това предстои да се докаже.

vessa365 - значи можеш да излезнеш на пазара с разсад... Peace

# 730
Здравейте!
Някой може ли да ми препоръча ефикасен препарат за отслабване Embarassed

Мнение за това http://www.iherb.com/USPlabs-OxyElite-Pro-Super-Thermogenic-90-C … psules/29847?at=0

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 19:57 от annaaa

# 731
Ами може да се каже, че е най-добрият фет-бърнар в сайта, а и като цяло на пазара. Все пак е N1 фет-бърнар за 2010. Дотук добре нали!? Сега обаче ще ти издам една тайна Wink Ако не положиш поне малко усилия относно храненето и спорта, трябва да знаеш, че тези $43 ще си отидат на вятъра Wink

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 732
Искам тихичко да извикам урааааааа Grinning Днес си взех колетчето от пощенския клон съответно без такси:) Крем-карамелчето на Д-р Йоткер е супер-вече го пробвах. А имах си и подаръче мъничко бурканче сладко от малини и нар:)

# 733
annaaa, може би няма да обърнеш внимание на това, което писах в предното мнение, но ако за пръв път ще приемаш такъв сорт продукти не ти препоръчвам да се хвърляш точно на Оксито, защото е много силна добавка. Не се знае как ще ти се отразят стимулантите в нея. Един от тях мисля, че се използваше за производството на амфетамин.
sugar_baby връзкарка си ти Grinning , бурканче със сладко... Laughing

# 734
  • Казанлък
Искам тихичко да извикам урааааааа Grinning Днес си взех колетчето от пощенския клон съответно без такси:) Крем-карамелчето на Д-р Йоткер е супер-вече го пробвах. А имах си и подаръче мъничко бурканче сладко от малини и нар:)

И аз....и аз!!! newsm18
Предните 2 пратки взех от митницата в Стара Загора,но този път имах късмет. И двете ми кашончета със ензимите бяха в централната поща в Казанлък.   Flowers Sunflower
На мен са ми сложили някакво кафе

Общи условия

Активация на акаунт