Отговори
# 330
  • София
Благодаря на всички,които ми отговориха!

denis_d, за последните 4 години сигурно 7-8 пъти съм лекувала кандида албиканс. Три пъти за два месеца преди да забременея и два-три пъти след раждането, но само с глобули, защото кърмех. В последната година-две имам чувството,че съм на ръба - лек дискомфорт при секс, лек външен сърбеж от време на време (с Канестен веднага минава), но без течение. Миналия месец се наложи АБ и още по време на лечението започна ужасен сърбеж. Призанавам си, че си избрах сама една от рецептите,които имам за лечение на гъбички (а те са поне 4-5) и си приложих самолечение. Мина ми. За да съм сигурна, че съм се излекувала, си пуснах микробиология (между другото изобщо не ми е ясно с развихрили се гъби как някоя жена би била в състояние да чака 3-4 дена или повече, докато излязат резултатите от МБ,а и не знам колко преди това, за час при лекаря си,аз лично подивявам още на втория ден от сърбежи и парене). Да уточня - още веднага след АБ почнах и пробиотици- Ентеросан S2 през устата и след края на вагиналните противогъбични глобули - пробиотични глобули Ентеросан SV. Слагах ги 4-5 дена,после 3-4 дена почивка преди микробиологията (за да не повлияят на резултата) и като ми взеха секрет ги почнах пак.Чаках си резултата една седмица.Резултата гласи - няма гъби, но няма и никакви лактобацили ,което доста ме изуми - явно Ентеросана при мен не свърши никаква работа. Гинеколожката ми изписа Лактажин.И тук идва кошмара - докато се прибера вечерта вкъщи вече пак бях с дискомфорт и на другия ден сърбеж и т.н. - как да не си скубя косите, е , логично е - като няма лактобацили ще има гъби, но на мен ми писна , след тоя грип си хвърлих цялата заплата само за лекарства и съм доникъде.

Извинявам се са спама,но просто ми дойде отвътре да ви се оплача.

Код : VET574

# 331
  • Бургас
denica17   Това е само 1 АК. По-добре си вземи  продукт, който включва повече АК.
 Вземи си някой протеинов шейк напр. Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Добре.А какво количество АК трябва да се приемат дневно?

Код за $5 отстъпка KOV672 в http://www.iherb.com

# 332
  • София
cveta3   за да не спамим Simple Smile - продължението на ЛС

# 333
  • София
denica17   Това е само 1 АК. По-добре си вземи  продукт, който включва повече АК.
 Вземи си някой протеинов шейк напр. Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Добре.А какво количество АК трябва да се приемат дневно?

Код за $5 отстъпка KOV672 в http://www.iherb.com

Протеин 10-20 гр е добре, нещо такова - заместваш едно хранене,  напр. закуска / в 10 часа/

АК  за синтеза на  Колаген

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 14:57 от denis_d

# 334
PinkPanther нищо не стана, но пък и аз не бях постоянна  Whistling

cveta3 по миналата год. се наложи да пия общо 7 АБ за 3 месеца. Профилактично, по мое усмотрение, си слагах и Лактажин ( това, което са ти предписали, пробиотици са). Не успях да гъбясам  Grinning

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 335
Здравейте,
от известно време Ви чета, но сега се регистрирах. Много съм впечатлена от компетенциите Ви и приятелския тон в темата.
Имам момиченце на 3г и 11м., за последната една година имахме 3 бронхита, 2 пневмонии и 2-3 отита, като единия с парацентеза. Много ни е страшна картината за съжаление. Последната пневмония в 5 Градска през Декември, и включиха и втори антибиотик и направи страшна ортикария. Виждах безпомощния поглед на лекарите, като я преглеждаха. Изпосаха ни с диета и медрол по схема. Края на Февруари направи бронхит за 12часа. От както ни изписаха през Декември не спира да кашля. Постоянно и се стича секрет. Вчера бяхме при Д-р Райчева от Детско здраве.
Оказа се, че има алергичен ринит. Каза, че няма астма, но заради заболяванията до сега ни назначи и Сингулер за дъвчене, освен него Ериус и спрей за нос Авамис.
Детето ми е много склонно към алергий, както съпруга ми и неговата майка. Още от бебе много тежко понася ваксините, ухапвания от комари, алергия към Пеницилини.
Давам и Марсианци, но имам чувството, че я алергизират или поне вече не виждам желания ефект. Много искам да и засиля имунитета, който изобщо го няма. Давам и и Лактфлор, от който съм доволна, също Ехинацея на Боарон и Д-р Тайс.
Моля Ви да ми препоръчате подсилващи добавки намаляващи алергиите. Незнам дали има подобни, но истински се надявам.
Предварително Ви благодаря!   bouquet

# 336
Mama na Rony за имунитета Colostrum, добре ще се отрази и Omega-3. Всичко започва от носа и гърлото. Добре е да имаш нещо под ръка и при най-малкото съмнение да действаш Nasal Spray  Throat Spray.
 Детето на една позната правеше често бронхиалити и непрекъснато беше на АБ, инхалации, до болница също стигнаха. От около 3 месеца е на хомеопатия и до този момент не се е разболявало  Peace

# 337
Здравейте.

Чета ви от доста време,но все още съм стигнала само до трета тема, а нямам търпение да направя първата си поръчка.
  Искам да започна да пия рибено масло,HА и Q10, затова има няколко неща който не са ми особено ясни и ще ви бъда благодарна ако ми помогнете малко.

1- мога ли да пия всички неща заедно?

2-трйбва ли да правя някаква почивка? {примерно 20 дни пия и 10 почивам}

3-рибеното масло трябва да е комбинирано с масло от пореч или греша?

4-Q10 сащо трйбва да е комбинирано с Биоперин доколкото разбрах, но и също така понеже съм на 30 години трябва да започна с 30 мг дневна доза,а това което съм харесала е 100мг.-http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-High-Absorption-CoQ10-with-Bioperine-100-mg-120-Veggie-Caps/15658?at=0, но пък е комбинирано?

5- HА сащо трйбва да се пие заедно с мастна, която може да баде рибеното масло или греша?

Знам че въпросите ми станаха доста и се извинйвам ако нйкои от тйх са обсъждани вече

# 338
Това, което бих предложил на първо четене за засилване/балансиране на имунната система е многократно обсъждано:

-рибено масло - една чаена лъжичка дневно

-витамин D - около 1000 UI дневно  и

-коластра (по избор) - 2 капсули по 500 мг дневно.

Разбира се, това не са лекарства а добавки и ефект може да се чака след около месец.

Би било добре да прави гаргара (ако не може - да пие бавно) разтворена в сок серрапептаза при възпалено гърло, ухо и пр. Отразява се добре и на алергиите - балансира имуноглобулините.

Избягвайте даването на метилпреднизолон (Медрол) защото ползата и вредата от него са съизмерими.

Сигурно ще има и други препоръки...

# 339
StanislavaKoeva може да се пият трите. Почивка от ХК задължително, за Кю10 ако искаш, за рибеното няма нужда от почивка. Биоперина спомага за усвояването на Кю10, но ако ще го пиеш с омега 3 няма да ти е нужно. Освен това няколко човека споделиха, че са им се появили болки в корема от пиперина.
Хубав 30 мг Кю 10 ти е Jarrow Formulas и Now Foods

# 340
Mama na Rony за имунитета Colostrum, добре ще се отрази и Omega-3. Всичко започва от носа и гърлото. Добре е да имаш нещо под ръка и при най-малкото съмнение да действаш Nasal Spray  Throat Spray.
 Детето на една позната правеше често бронхиалити и непрекъснато беше на АБ, инхалации, до болница също стигнаха. От около 3 месеца е на хомеопатия и до този момент не се е разболявало  Peace

Благодаря ви,
Тези спрейчета, като Стеримар и Нисита ли са?

# 341
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
StanislavaKoeva - няма никакъв проблем да пиеш нещата заедно.

Почивка ще правиш като ги свършиш (по специално за Cо Q10). За другите - не трябва.

Масло от пореч не ти трябва, но намали решително олиото в храната - замести го със зехтин.

За CoQ10 настойчиво ти препоръчвам да вземеш Ubiquinol 50 мг. Сега е с намаление (виж линка който съм дал по-горе). Не изисква Биоперин, приема се с храната.

Хиалуроновата к-на (не пишеш за какво) можеш да я пиеш отново с храната. И рибеното масло.(3 грама).

Като имаш въпроси - питай. Никой нямя да те наругае.

# 342
Би било добре да прави гаргара (ако не може - да пие бавно) разтворена в сок серрапептаза при възпалено гърло, ухо и пр. Отразява се добре и на алергиите - балансира имуноглобулините.

Не съм на ясно  Embarassed
Това прахчета ли са?
Сега се питам, ако взема вит. Ц, на прах дали мога да и разтварям във вода и какво количество?
Аскорбинова киселина 1кг., я продават около 17-18лв.
Дали е подходящо как мислите?

# 343
  • Припят, Украйна
Добър ден,

Моля за съвет кои пробиотици от сайта бяха добри? Трябват ми за позната, на която се наложи да направи един курс антибиотик.

Код за 5$ отстъпка в www.iherb.com: FIL995

# 344
  • София
Mama na Rony, серапептазата е на капсули и се пие, но за деца и гаргара се разтваря. За нея пише тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496233.0;topicseen .
Витамин Ц аз давам на моето по-голямо дете хрускащи се, защото много обича , ето такива http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Parade- … Animals/7502?at=0 . Някой друг може да препоръча други, има много видове. Зависи дали искаш прах, сироп  или дъвчащи.

КОД ЗА 5$ ОТСТЪПКА ОТ ПЪРВА ПОРЪЧКА ILI367

Общи условия

Активация на акаунт