Отговори
# 495
  • Хасково
Благодаря!
Не ни разхождат до Свиленград.Получаваме ги в районната пощенска станция.
То пътните ни до Свиленград са повече от транспортните от САЩ! Laughing

Препоръчайте нещо за имунитет след прекарана бронхопневмония - дете на 3 години.
Пие коластра зелени водорасли поливитамини сега спрях вит.Д заради витамините и черен бъз.
и сега и Биогая-пробиотик.
Препоръчайте ми пробиотик и хубави витамини от сайта.

Код за 5$ отстъпка в www.iHerb.com : EQE003

# 496
Искам да попитам-забелязали ли сте пратките ви да са отваряни,защото при мен се случва за 2-ри или з-ти път-или аз не съм обръщала внимание?!просто лепенката на айхърб е разрязана и е сложено прозрачно тиксо след това.Не е ли редно да я отварят в твое присъствие?

# 497
  • Казанлък
Благодаря!

Късметлии! Нас ни разхождат от Казанлък до Стара Загора  ooooh!

# 498
Да ,това и аз не мога да си го обясня. Как едни ги разкарват на 70 км и повече /като мен/ до митница ,а на други места пристигат в пощите! На какъв принцип процедират....пълна загадка ми е !

# 499
  • София
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
love79 - майка ти нека пие рибеното масло, поръчай и и препарата за кости.

Но за качване на калция в костите трябва прогестерон - от сайта или крем Прогестогел от аптеката.

За реактивния артрит - първо трябва да сме сигурни, че хламидийната зараза е излекувана.

Ако да - първо серрапептаза 120 000 - три пъти дневно на гладно.

Чак след това - глюкозамин, хондроитин и хиалуронова к-на.

.Krem - най-изгодно като пари и време да правиш големи поръчки, но по-рядко. На митницата се оправяш за 10 минути.

А и времето вече се оправя...

beladonna - Канека прозвежда и Убихинон. Аз обаче, ти препоръчвам 50 мг Убихинол. И намалението важи само за него.

StanislavaKoeva - реалните граници са 90 долара и 1400 г.

Прогестерон -да разбирам крем за мазане за набавяне на прогестерон, а не таблетки за пиене?

За реактивния артрит /така диагностициран/ да добавя- изследване на IG G и ДНК тест за хламидии-отрицателни, НО теста за HLA B27 антиген  е положителен...?чудя се дали е реактивен артрит или нещо близко до него? След това уточнение -какво следва относно добавките?

Благодаря предварително!
Хубава вечер на всички:))

# 500
  • София
Искам да попитам-забелязали ли сте пратките ви да са отваряни,защото при мен се случва за 2-ри или з-ти път-или аз не съм обръщала внимание?!просто лепенката на айхърб е разрязана и е сложено прозрачно тиксо след това.Не е ли редно да я отварят в твое присъствие?
От всички пратки, които съм получила до сега само 2-3 бяха отваряни, тези  които получих около Нова Година

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 501
На мен само веднъж са ми отваряли пратката. Това ми беше първата пратка от айхерб, отвориха я пред мен, за да търсят фактурата.

juli4ka зависи кой е бил на смяна, как си е разтълкувал задълженията .....

Аз чак днес опитах от алоето на Нау - има вкус на йод, а и на цвят го докарва ... и при вас ли е така?

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 502
  • София
Пратката ми от миналия петък беше отваряна и лепена отгоре.

Ninia , да, алоето има точно вкус и цвят на йод.  Peace Първите няколко дни го разтварях в много мъничко течност и едва го изпивах. От два дни му слагам повече вода и мъничко сок, и неприятният вкус изобщо не се усеща.  Peace

# 503
  • София
Този Акай в момента е доста намален, ако на някой му трябва да се възползва.
http://www.iherb.com/Madre-Labs-Acai-Heart-6-35-oz-180-g/16988?at=0

Срок на годност: 09.2011

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 504
Пинко, Бобка, мерсаж  Hug

# 505
Безплатната пастичка е отново в наличност: http://www.iherb.com/Organix-South-TheraNeem-Neem-Toothpaste-Nee … t-15-g/17640?at=0

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 506
  • София
HA табл.  е отново налична.

http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg … oftgels/1468?at=0

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 507
  • Sofia
За втори път ще поръчвам от сайта. Мога ли пак да ползвам отстъпка за $5 с кодовете, които пускате или можеше само първия път?  newsm78

# 508
  • София
За втори път ще поръчвам от сайта. Мога ли пак да ползвам отстъпка за $5 с кодовете, които пускате или можеше само първия път?  newsm78

Кодът може да се ползва само първия път.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 509
  • София
Благодаря!
Късметлии! Нас ни разхождат от Казанлък до Стара Загора  ooooh!
то и мен може да се каже, че 'разкарват' от Ботевград до София (Ботевград е към Столична митница въпреки че има митница и в самия град писмото е да се явим на Столична) ,но аз пращам факс с ф-рата на митницата, после звъня по телефона да проверя дали добре са го получили и те я пращат още на другия ден в Б-д. Не може и при вас да няма такава възможност! Проверете, за да си улесните живота  Peace

Общи условия

Активация на акаунт