Звездни компромати-95

• 53 950
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Елена Статулова с майка си Искра Радева при Отчаяните съпруги. Леле това момиче на какво се е направило. Twisted Evil
Направо е страшна. Младо, хубаво момиче - а такава липса на вкус и стил..
Изпуснах я. Но пък гледам Катрин Вачева в Последно 10 - че тя направо добре изглежда

# 676
  • София
Анелия е при Цветанка Ризова в момента.
Хубава за гледане, трудна за слушане.

# 677
# 678
  • In The Middle Of Nowhere
Какво си е причинила?

Имам чувството, че 'звездите' на Планета постоянно бълват клипове напоследък. Клип след клип, а песните не стават з а слушане, нищо запомнящо се.

# 679
  • София
Ника много е хубава , но горкичката няма  дар слово
притеснена ли е или просто не може да се изразява  newsm78

# 680
  • Варна
 ooooh! Пипи, ти ако знаеш какви ги ръси по по Нова в момента..."ако са цял ден пред компютъра хората или четат книги и им е такава средата, е нормално като чуят песен с по- такъв текст...нали разбираш какво искам да кажа"  Laughing. Да знаете, че ако ползвате компютър по цял ден средата ви е по- такава, ако това е искала да каже де Laughing...

# 681
 Crazy
Да по Нова успях да я зърна /има мач по BTV Action Crossing Arms/, но мисълта ми беше за снимките от клипа - ужасно зле изглежда - състарена и зла. ooooh!

# 682
Crazy
Да по Нова успях да я зърна /има мач по BTV Action Crossing Arms/, но мисълта ми беше за снимките от клипа - ужано зле изглежда - състарена и зла. ooooh!

съгласна.

# 683
 Цвети Ризова се конкурира вече с Венета Райкова. Иначе мнооого е проста Анелия! А пък за Коцето и жена му снощи нямам думи.....

# 684
Уникално ПРОСТА е Анелия.
Привключихме на друг канал отдавна.

И като казва, че не чувства пренебрежение от хората, да влезе тук и да види РЕАЛНИ мнения за себе си.  Peace

# 685
Наистина е трудна за слушане, както каза някой по-горе. Peace

# 686

Някой знае ли кои са тези мадами?Имам съмнения,но очаквам вашето набито око да се произнесе... Mr. Green
http://img29.imageshack.us/i/n1445575342301734064897.jpg/
Тази отдясно не е ли Бербатовица?  Thinking

И аз мисля, че е тя. И видях профила на човекам във фейса,  от където са снимките. От коментара отдолу се потвърждава, че е тя. Май , май....
И от двете му страни са Елени  Mr. Green , от едната съпругата на Данчо Тодоров, от другата приятелката на Бербатов.

# 687
# 688
Тя още ли е с Данчо?

# 689
не е , май , не са заедно .

Общи условия

Активация на акаунт