Звездни компромати-95

• 53 996
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Е, какво й е сега на Линдзи, нямала талия, да не си е избирала. Важното е, че е ок, няма шкемба, стегнати крака има, готина е.

# 16
  • София
  bouquet

# 17
  • На брега на реката
Наистина са страхотни! И нямат свършване  Simple Smile
Линдзито ми е противна, с дрехи, без дрехи, никак не става   Mr. Green

# 18
# 19
Е, какво й е сега на Линдзи, нямала талия, да не си е избирала. Важното е, че е ок, няма шкемба, стегнати крака има, готина е.

Естествено, че никой не си избира как да изглежда или то в днешно време е по добре да се каже, какъв да се роди. Но в крайна сметка това е темата където се обсъжда кой каква талия има, какви крака,какъв нос и така нататък.

# 20
# 21
Станаха ми странни сандалетките на Айнщайн - не са ли дамски?  Thinking

Още по- интересно ми е какво мислят да правят Диор в седмицата на модата в Париж  Thinking

# 22
Естествено, че никой не си избира как да изглежда или то в днешно време е по добре да се каже, какъв да се роди. Но в крайна сметка това е темата където се обсъжда кой каква талия има, какви крака,какъв нос и така нататък.
Добре, че ме светна за какво е тая тема. Мерсаж!

# 23
  • София
Ева Лонгориа толкова харесвана от повечето тук, на мен пък не ми е от любимките
Ким Кардашиян също не я харесвам по принцип, но тук е готина

ЛиндзитУ също хич не ми харесва...

# 24
# 25
# 26
Аз пък уж харесвам тази жена:
Кийра Найтли
... обаче винаги има един такъв вид, като пред заспиване ми е Thinking

Starlight'
, да, той е.

# 27
# 28
# 29
Добре, че ме светна за какво е тая тема. Мерсаж!

Моля, пак заповядай  Mr. Green  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт