Отговори
# 540
Здравейте мили мои. И аз не съм писала отдавна, но то няма и кой знае какво. Чувствам се добре 10 месеца след операцията. Нямам проблеми (да не чуе дявола). Чета ви като имам време. БОБИ стискам палци и аз ,да се похвалиш след прегледа. На всички много  Hug Hug Hug
Синеочко, честит рожден ден с голямо закъснение. Да си жива и здрава.

# 541
Здравейте девойки,

Не знам дали ме помните, но обещах да споделя резултатите си след повторната цитонамазка и HPV теста. Както предполагах тестът е отрицателен /правих до в МЦ Аксцендент при д-р Рачев бивш завеждащ отделението в Тина Киркова/, а цитонамазката ми е I група. За мен беше изненада резултата от цитонамазката, защото точно преди седмица от Шейново излезе IIB и в порцио и в цервикалния канал. Микробиологията ми е без бактериален растеж, само редуцирани лактобацили. Направих втората цитонамазка, защото бях с идеален секрет, идеална видимост и възстановяване на колпоскоп след електрокоагулация и за гинеколога беше странен този резултат от цитонамазка, втора група и койлоцити. Затова направих и теста, който е отрицателен, а нова цитонамазка е перфекта:) Благодаря на всички вас за съветите и на Бога, че всичко е наред:)

# 542
Темата е много хубава, аз се старая да ходя през 6 месеца, но рзбира се не всеки път успявам.Гинеколожкта ми ме съветва да си направя ваксина, която не е безбожно скъпа ,но аз се чудя.не толкова за парите, колкото съм чувала че не е много добре и след няколо години има вероятност да се разболееш Thinking Чесно казано май предпочитам да не си я правя. Rolling Eyes

# 543
Цитонамазката след конизацията ми е 1 група.Никога не съм била 1 група.Д-рката ми каза-" нали си наясно,че това е само от шийката,ти нямаш канал щом си с конизация"?.За пръв път чувам такова нещо и реших към вас да се обърна  .Така ли е наистина?

# 544
Здравейте момичета,аз 10 месеца след конизацията си направих ново цито и ми излезна днес пап1.Възможно ли е след 4група да отида на първа?Това ми е 2ра добра цитонамазка и чак не мога да повярвам след множеството проблеми мин година??????

# 545
Здравейте момичета,аз 10 месеца след конизацията си направих ново цито и ми излезна днес пап1.Възможно ли е след 4група да отида на първа?Това ми е 2ра добра цитонамазка и чак не мога да повярвам след множеството проблеми мин година??????

Възможно е.Нали проблемът е отстранен.

# 546
  • София
Цитонамазката след конизацията ми е 1 група.Никога не съм била 1 група.Д-рката ми каза-" нали си наясно,че това е само от шийката,ти нямаш канал щом си с конизация"?.За пръв път чувам такова нещо и реших към вас да се обърна  .Така ли е наистина?
Как да нямаш канал, имаш, но е по-къс след конизацията.
На мен продължава да си ми взима клетки и от канала и от външната част за цито, значи има канал.

# 547
  • София
Страхотно, честито! Само така за напред!

# 548
Здравейте,
3а-към 4та Sad
днес пуснахме втора цитонамазка!
Дано всичко е наред(според доктора лабораторията е грешила)  Praynig

# 549
Здравейте,
3а-към 4та Sad

При кой лекар ходиш? При този резултат гледаха ли те на колпоскоп?

# 550
Здравейте,
3а-към 4та Sad

При кой лекар ходиш? При този резултат гледаха ли те на колпоскоп?

Славчев-Окръжна болница
сега като излезе втората цитонамазка ще ме гледа с колпоскопа.

Съмняват се че има грешка при резултатите-ще видим  ooooh!,много висока група съм а скоро родих-това е фрапантното....

Всичко ще е ясно в петък Praynig

# 551
EHOOO,Rezoltata mi e pap 1,pap2.....yraaa,o6te malko i 6te stanat 3 god ot konizaciqta...kasmet na vs!!!!!! Joy  bouquet

# 552
ПОМАГИТЕ,момиче съм С КОНДИЛОМИ  ОТ БАЯ ВРЕМЕ НА 22 години.С ТРАНСПЛАНТИРАН БЪБРЕК немога да  взимам подсилващи имуностимуланти,защото вече заради бъбрека пия имуннопотискащи.Имаше едно  зелено мазило в шишенце  ако не се лажа с еказваше Podofilin,но май  го няма в аптеките търсех преди време .А съм доволна от това мазило в  болница за венерически болести ме мазаха веднъж и изгоряха  веднага няколко само от  едно мазане.Но лекарката се премести  в друга болница и  вече, не ми се занимава с лекари категорично!!!! МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ХОРАТА КОИТО  СА  СЕ ИЗЛЕКУВАЛИ  ИЛИ СА ВИДЕЛИ БЪРЗИ И МНОГО ДОБРИ  РЕЗУЛТАТИ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ.КАЗВАЙТЕ МОЛЯ ВИ КАКВО СТЕ ПРОБВАЛИ,ЦЕНИ ТЕ НА ПРОДУКТИТЕ/може и  бабини рецепти,билки,каквото смятате че помага/.  Пробвах и с Кондилин /гинеколога  така каза/ ама при мене ефекта е почти нулев...крайно недоволна съм от него,както разбирам от коментари и други са недоволни.  Имам и ЕДНО ГОЛЯМО ЗАПИТВАНЕ-НЯКОЙ  ВЗИМАЛ ЛИ Е Warburgia salutaris: Лечебното дърво с лютива кора от Африка-ЗЕЛЕН АНТИБИОТИК лекува- ГЪБИЧНИ И БАКТЕРИАЛНИ БАКТЕРИИ/кандита и ешерихия коли/.ДАВАМ ЛИНКА-
 http://www.lechenienagabichniibakterialniinfekcii.com/ АКО НЯКОЙ  ГО Е ПРОБВАЛ МОЛЯ ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ.АКО ИМА ЛЕКАРСКИ МНЕНИЯ ПИШЕТЕ МОЛЯ ВИ  БЛАГОДАРЯ НА ОТЗОВАЛИ ТЕ СЕ.

# 553
И КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЦИТОНОМАЗКА?

# 554
На първа страница има доста информация. Прочети първо там.

Общи условия

Активация на акаунт