Отговори
# 690
Джеска, знам какво изпитваш, същото чувствах и аз само преди година. Сега знам че не е толкова страшно и ще забравиш бързо, защото ще се избавиш от всички притеснения за напред. Стискам ти палци и ти давам много от моята положителна енергия.  bouquet Peace

# 691
  • София
brambi,  Синеоч ,  Чери  - Благодаря  Ви  от все  сърце !  Hug Hug Hug  bouquet

Ужасно съм притеснена и умирам от страх, въпреки ,че не ми е първа операция. Минават ми какви ли не "черни" мисли през главата като - дали ще се събудя жива, дали ще си видя отново децата , близките и т.н...... Днес едва ли не правя всичко като за последно ...... Просто не знам как да се справя с това състояние ?  Но  явно  докато  не  мине  всичко и не  усетя  ,че съм  жива  няма как да го  преодолея?  Sad Cry

# 692
Gesika,пожелавам ти пьрво спокойствие.Преди 1,6 мес. ми направиха Х-я по мед. показания,а бях на 33г.Минах през ада.Докато взема решение за операция и след нея.Вярно боли.И психически и физически.Пьрвите 3 дни са най-тежки.На 4 ден вече твоите близки могат да те видят и да те раздвижат.Като ги видиш,ще забравиш всички черни мисли.Виждам,че не ти е 1 оп-я,значи трябва да си по-смела.Бьди спокойна,за да са спокойни и близките ти.Ще минеш през тежьк период на вьзстановяване,но няма да имаш проблемите,които са застрашавали може би и живота ти.Пожелавам ли всичко да понесеш по-леко и след операцията да имаш само хубави моменти.

# 693
И винаги можеш да разчиташ на сьвет или лични вьпроси.На мен никой не ми каза след о-ята какви мерки да вземам предвид новото ми хормонал.сьстояние.И аз сама след време си намерих решение.И носенето на колан след о-ята е задьлжително.

# 694
Джеси, точно така се чувствах и аз миналата седмица, преди моята "мижава" операция, но за мен си беше за първи път. Ние тук, а и всичките ти близки, ще стискаме палци "да се събудиш, да си видиш отново децата" и да си живееш живота само след няколко седмици. Praynig Hug

# 695
Джесика,бъди спокойн,абсолютно всичко ще  е наред! Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 696
kikaha1  - благодаря ти, дано сладкото бебче не остане само в мечтите ми  Cry аз и без това нямах никакво време от 8 години се боря със стерилитета...дори си мислех дали е възможно от много интервенции - цветни снимки ,инсеменации, и пр. да съм в това състояние.?
На всичкото отгоре май ще ми дойде а утре съм в София за да разговарям с лекаря  Confused
Джеси   Praynig

# 697
Напоследък се стремя да не мисля много, но сега като прочетох... Аз винаги съм била ПАП 1 - 2, докато изведнъж при профилактика излезе 2б с възпаление. Последва лечение и контролна цито - ПАП 3б - 4! На колпоскоп всичко беше ок. Точно след три дни ми правиха конизация. Док ми обясни, че е имало проблем в канала. Хистологията беше - променени клетки, но без ракови изменения. Но е рязано доста.  Имала съм късмет - първо с това, че отидох на профилактичен, второ - че док, който ми взема цито е улучил болния участък, трето - с много добър патолог, и не на последно място - много добър онколог, който ме оперира. И сега като си правя цито, винаги имам едно наум, че невинаги резултатът е точен.                                        
Ще споделиш ли името на лекарят, който те е оперирал и негови координати, а въобще всички по веригата. Силно ме вълнува това, защото трудно се намират добри специалисти.

# 698
besty, писах ти на лични.
Джеси, всичко, което чувстваш е нормално пред такова събитие. Друго поведение няма да е нормално.  Всичко ще мине, споко!

# 699
Джеси, не само че ще се събудиш, и ще видиш всичките си близки, ами и ще си толкова спокойна и енергична, че часове след операцията ще ни пращаш виртуални прегръдки за стиснатите палци !  Hug Mr. Green Много късмет и без лоши мисли, защото няма смисъл от тях.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed kiss

# 700
  • София
 Момичета,благодаря  на  всички  Ви  от сърце !   Hug Hug Hug Hug Hug

(До  сега  събирах  багажа, толкова  много натоварих ,че  малкия  ми син  вика : "Мамо  да не заминаваш в  чужбина ?"  hahaha )
Спирам  да  чета  и пиша ,че  май  вече само  глупости  пиша ...... ooooh!

Благодаря  Ви ,да  знаете  ,че  Ви  обичам  всичкиииииииии !!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug   До  скоро !

# 701
Момичета,благодаря  на  всички  Ви  от сърце !   Hug Hug Hug Hug Hug

(До  сега  събирах  багажа, толкова  много натоварих ,че  малкия  ми син  вика : "Мамо  да не заминаваш в  чужбина ?"  hahaha )
Спирам  да  чета  и пиша ,че  май  вече само  глупости  пиша ...... ooooh!

Благодаря  Ви ,да  знаете  ,че  Ви  обичам  всичкиииииииии !!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug   До  скоро !
Пожелавам ти всичко най хубаво Hug Hug Hug Лека операция и бързо възстановяване Hug Hug Hug Познавам много жени които са се подложили на такава операция и всичките се чувстват много добре, дори по добре от преди това Naughty
Много те обичаме, ще те чакаме като се върнеш да пишеш newsm51 smile3525

# 702
  • София
Джесика, fingerscrossed Hug

# 703
Джесика,с теб сме! Hug

# 704
Привет момичета. Сега се чух с Джесика, операцията ще бъде утре, много е изплашена и е качила кръвното. Сега са и дали хапчета за сваляне. Нека всички да и стискаме палци за успешно приключване на операцията. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Дано има късмет!

Общи условия

Активация на акаунт