Отговори
# 540
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ЖЕНИЧКИ  bouquet
[bКокетка[/b] да явно нещо става с личните съобщения и не винаги ги получаваме.
Хубав ден на всички! Hug

# 541
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАЙЧЕТА! Пожелавам ви да сияете от щастие, да бъдете много глезени и обичани и много да се гордеете с дечицата, които чакате, които ще чакате и които вече са факт Simple Smile - само съм чувала, че няма по-голяма радост от това.   bouquet

Благодаря ви още веднъж за топлото посрещане! Много набързо се почувствах в свои води Simple Smile . А днес вече съм доста по-добре, явно този магнезий помага Simple Smile

Бенито, този път всичко ще бъде наред, дръж ни в течение и си бременей щастливо и спокойно!!!

# 542
Честит празник на всички !
Добре дошли на новите момичета.
Този доплер много, много ме блазни, но мисля, че ще го използвам прекалено често като се познавам. За колички, креватчета и т.н  ми се струва още много рано.  А и мисля да си ползвам част от нещата на Иво.

# 543
Здравейте, момичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Бъдете винаги здрави и обичани!
Бенито, добре дошла, аз също съм от Търговище Simple Smile
Jaded, този Панадол 500 при главоболие ли го пиеш? Аз имам същия проблем, особено вечер, направо е ужасно това главоболие Sad

# 544
Честит празник  мили момичета!
Бъдете горди с това че носите името жена!
Мама днеска била свободна и изявява желание да гледа Емо пък ние да отидим някъде но като знам каква ще е лудница навсякъде отказах се по добре да отидем утре или друг ден днес ще приготвя нещо вкъщи и  това ще е .
Хайде весел празник на всички вас където и да празнувате!
Добре дошли на новите майчета!

# 545
Здравейте мамита и Честит празник и от мен. Пожелавам Ви
Да сте живи като водата,
здрави като скалата,
вечно красиви като цветята
и изпълнени с много любов майчини сърца!!!!!!!!

# 546
Честит 8 Март момичета!
Пожелавам ви никога да не остарявате и винаги да сте обичани:)
И септември всички да покажем здрави и хубави бебчета  Hug

# 547
Зравейте,

ЧЕСТИТ 8ми МАРТ,НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВИ,ЖЕЛАНИ И ОБИЧАНИ  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 548
Честит  празник  мили  дами  !

smile3525 smile3525 smile3525

# 549
Честит празник мили дами!Да сме здрави и красиви,много обичани,усмивките да не слизат от лицата ни и септември всички да гушкаме пухкавки и  здрави бебчета Hug Hug Hug  bouquet

# 550
        Честит празник дами!!!
Бъдете живи и здрави, обичани и уважавани!!!

Ние за сега сме добре, макар че понякога имам едни придърпвания в дясно, ама си пия НОШПА-то, че видяхме на единият преглед контракции и с нетърпение си чакаме чесът за ФМ.

Някой беше споменал за силата на чуване на пулса на бебо. На мен на единият преглед ми казаха, че ако си задаржа дъха ще се чува по-добре - имайте си едно наум при следващото посещение  Laughing

Лек ден!!!

# 551
Честит празник мили мами  bouquet  bouquet  bouquet
Пак ви благодаря за топлото посрещане  Hug и аз се надявам този път всичко да е наред Praynig
А на мамите от Търговище  много ме зарадвахте пък може и да се видим някой ден  bouquet

# 552
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!

# 553
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ И ОТ МЕН, МИЛИ МОМИЧЕТА! smile3525

# 554
Честит 8 март! Да сме живи и здрави всикчи  бъдещи мами и бебоци newsm51

Общи условия

Активация на акаунт