Отговори
# 480
Добре дошла Леа1983!!!  bouquet  Пожелавам ти лека  бременност и приятни минутки във форума!
За записването на първата страничка-прати съобщение до Мадленка,но на лични с твоите данни и тя ще те впише! newsm51

# 481
  • Варна
Здравейте мамчета!
Дано сте си починали хубаво през последните дни!
Диди, поздравления за добрите резултати! Радвам се за теб! Hug

Пипи13, аз ти бях дала сайта за резултатите от БХС. Доколкото  знам не ти трябва код за достъп. Единственото което трябва да попълниш е 3-те ти имена, твоята дата на раждане и датата, на която са ти взели кръв. Поне при мен беше така. Пробвай.

Джой, много ме заинтригува този фетален доплер. Би ли споделила колко струва, моля те. С какъв гел го ползваш или няма нужда от гел? Благодаря предварително!  bouquet

А иначе за цените не се изненадвам. БХС във Варна е 40 лева и то мисля от миналата година. Тук също има места където ФМ е трицифрена сума. Така че София просто ни настига  Mr. Green

Хубав ден!

# 482
Здравейте момичета:)До сега четох ( наистина сте писали много.)
Много се радвам за хубавитв резултати  Hug
Скорошно оздравяване на малките сладурковци и мамите с болежки.
Да ви се похваля: почивните дни бяхме по моя край и освен сутрешното повръщане никакви оплаквания, а тук в София не ставах от леглото, не спирах да повръщам и не хапвах нищо. Вярно е, че при мама е най-хубаво. То не бяха манджички, масажчета и глезотийки. През 2 часа се хранех и вече имам малко коремче. Дано да отшумят неразположенията при всички.
Чао и хубав ден:)

# 483
Привет!!!
Гледам,че някои мами вече са  се  обзавели с количка или с легъце за бебо newsm07 smile3501 Не че и аз не искам да хукна по магазините,даже съм си харесала и легълце,ама като не знам какъв цвят да го вземем newsm78 newsm78 newsm78
На всичкото отгоре таткото е повече от суеверен,че чак ми иде да го  fight,обаче имаме и други зорове в момента....предстои ни  married през май и хич не ми е ясно дотогава в каква рокля #Crazy ще мога да се нацедя smile3514

# 484
Eстела, прекрасно събитие ви чака значи. Да пуснеш после снимки и тук да те видим. Hug Иначе за роклята я купи в последния момент, че тогава тумбака расте с дни Laughing Иначе другия месец може и да ти кажат пола, само дано бебето не е срамежливо, че на мои близки така се случи, бебето винаги беше с гръб на прегледите и мацката като отиде да ражда, не знаеше какво да очаква. Аз все си мислех, че това не може да се случи, ама ето че е факт.

Сега се сетих фирмата на която е нашето легълце:

http://pierro-baby.com/main.html

# 485
estela, олееее  Laughing честито тогава Wink.
Аз бих ти препоръчала моята рокля Laughing. Мога да ти я покажа, но при всички случай с А-линия и висока талия мисля,че е най-подходяща Flutter .

# 486
estela, наистина чудесно събитие ви предстои. малко офф топик - и нашата сватба беше през май
Относно роклята, както е казала mimes, наистина поизчакай още малко. Иначе си мисля, че един модел с висока талия би стоял чудесно на бременна булка - хем ще прикрие коремчето, хем ще разкрие бюста  Mr. Green

ВасиТу, писали сме заедно  Laughing

# 487
estela първо си мисли за сватбата, пък после ще има да купуваш. Пък и предния път като станах в 5-6 месец и роднините сами ми предложиха да ми купят. Леглото е подарък от Свеки, разбира се аз си го избрах, поръчах и т.н. и само и казах колко струва. А количката също так, подарък от сестратъа на  мъжа ми и леля му си я делнаха  Mr. Green, пак аз си я избрах и ги пратих в магазина да я купят  Laughing
Та предстои ти голяма среща с роднини, виж кой какво ще ти предложи  Mr. Green
Да покажеш каква хубава булка си  Heart Eyes и приятно да си изкараш най-вече, после и без това няма да има какво да правиш, та обиколката по магазините е неизбежна.

# 488
здравейте
естела аз също бях бременна когато се оженихме.бях с много хубава рокля(поне за мен де) която си беше за коремче отпред,а аз все едно бях в 7 месец(нищо че бях едва в 3 Embarassed) ако искаш може да видиш албума ми върху лентичката ми го има Simple Smile  иначе роклята си я поръчах като за моите размери и си я взех предния ден Crazy  бях много доволна

наистина доста се е раздвижила темичката покрай покупките.аз също мисля според зависи от пола да пазарувам към 8 месец.и миналия път направих така и бях доволна,хем има с какво да си убиеш чакането,хем ти е кеф...е ако е момче няма да има кой знае какво да пазаруваме,но ако е момиче Praynig) ще има какво да се понапазарува в розовко Laughing

аз да ви се оплача малко че болките ми не спряха и док искаше да ме вкара в болницата да полежа,но аз отказах.няма кой да гледа краско.разбрахме се да започна да пия магнерод една седмица и да гледам да си почивам малко повечко и дано ми мине.другата седмица ще я посета да видим как съм Confused   как не ми се иска да ме повтаря като първата бременност защото сега немога да си лежа,имам си краско да си го гледам.... Confused  дано се оправя,имам нужда от палчетата ви Hug Hug Hug

и при нас БХС е около 40лв(поне миналата година беше,сега ще видим колко е Rolling Eyes

# 489
estela, май е най-хубавият месец за сватби (просто и моята беше тогава). Със сигурност ще бъдеш прекрасна и в центъра на вниманието, каквото и да си облечеш. Има уникални рокли с висока талия и примерно малко по-дълбоко деколте, подчертаващо понапращелите ти форми Simple Smile . Моята рокля беше на Pronovias - http://www.pronovias.com/ - можеш да разгледаш за вдъхновение - в бутика, който ги предлага (Bridal Fashion) правят корекции буквално до последния момент Simple Smile

# 490
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЕНИЯ стискам ти палци миличка.  love001  love001  love001

# 491
Здравейте момичета.Поздравление за хубавите резултати и добре дошла на новата мама.Лека и успешна бременност ти желая. Hug
Eniq мила почивай повечко или поне колкото е възможно и се успокой и всичко ще се нареди,не се притеснявай с бебо всичко ще е наред сигурна съм. Peace
Еstela ще бъдеш чудесна булка,очакваме снимчици в албума да ти се порадваме и ние. Hug
Ах че хубавко си обсъждаме колички,кошарки много съм развълнувана и скоро и аз мисля да започна лека полека с покупките,не съм суеверна и предпочитам да не остават за последния момент,а искам спокойно да си накупиме каквото ни хареса.
Количка и аз май съм харесала вече,мн е хубава и масивна но искам да я видя и на живо,защото искам да е лекичка,но като я гледам каква е масивна май няма да е от най леките,но кои знае newsm78,дано не съм разочарована и да си остане този модел.
Кошарката и аз съм за дървените хубавки модели има, с нея май няма да съм затруднена. Thinking
Целувки на всички стига съм писала,че един роман стана........ ooooh!

# 492
Малеее,колко много сте изписали от вчера !!! #Shocked
Естела- честито!!Пожелавам ви една прекрасна сватба и незабравими мигове !!!
Ения,много си хубава на сватбата!!!Бързо да се оправяш и стискам палчета да си по-добре още утре.Натоварвай се възможно най-малко и почивай повече  newsm51
Ние още не сме сключвали брак,заедно сме от 6 години и тъкмо бяхме решили да подписваме и чудото стана.Та решихме,че като се жениме и бебо ще порастне малко и той ще присъства на сватбата ни  newsm53 Защото сега имаме един куп работи да свършиме и няма да остане време и за това .
За какви цени говорите за изследвания,ехографи и прегледи????Просто недоумявам!!Аз до сега не съм дала 1 стотинка за нищо...И въпреки,че в момента съм безработна и неосигурена никой нищо не ми иска.Някой по-горе каза че си слагат цените по тяхно осмотрение,май ще да е права(ако не бъркаме е Кокетка).Как може такова нещо??!!!
А,за креватче и количка аз също мисля че ще ги купя към 7-8 месец.След раждането няма да ми е до разходки с бебо по магазините.Въпреки,че тук веднага започват да ги извеждат бебчовците и да ги мъкнат на ваканции и по заведенията!!
Ох много се разписах.....  love001

# 493
П.П.  Добре дошла Леа  Hug Hug Hug
Мадленка,мерси много за инфото. Heart Eyes Много ми хареса едно креватче със скрин и шкафчетата.Зарадвах се,защото цената е супер и ще имам нужда от това за в бг.

# 494
Ехооооооо, ама какво писане е паднало..не мога да ви догоня Wink
Mi Vida , галчерадвам се, че сте се видяли с малките човечета.
estelaСтрахотно, дано да си добре и да се насладиш на този приказен ден! Аз също бях булка в 4 месец, въпреки че не бях много добре още повръщах и с болки в корема си беше приказно Wink.
За покупките-доста е сложно да. Креватчето за спане според опита ми е най-оптимално да е дървено, сгъваемата кошара е страхотна и супер полезна, тоест както за пътуване , така и /най-вече/ за игра. ато започнат да лазят насам-натам, ако няма кошара не смееш и до WC да мръднеш. В кошарата бях сложила играчки и го оставях доста да играе в нея, а кята му се приспи-отива в дървеното си креватче. Трябват си и двете.
А за количката мога да кажа, най-добре е да е с трансформираща дръжка , която става и цяла, става и с 2 дръжки/дано да го обясних ясно/. Количка с цяла дръжка просто не се сгъва достатъчно компактно, а пък с 2 дръжки не може да се бута с 1 ръка-трудно е доста, не че неможе де. И също много важно -да не са прекалено малки колелата-нямате представа, какви препятствия ще трябва да преминете с количките. С малки колела само по равни -гладки и безупречни градски условия.
По-добре въртящ кош, отколкото въртяща дръжка/посока/. Има колички/повечето/ с въртящи дръжки, които в положение бебето с лице към майката са супер спъващи за бутане-просто не е удобно -никак.
Ще потърся илюстрации за нагледност

Общи условия

Активация на акаунт