Отговори
# 465
Как сте майчета  в този  снежен мартенски  ден?   bouquet
 Моето  дете  е със  спастичен бронхит и сега до края на седмицата  ще пази къщата !  ooooh!

# 466
diana_val4eva, айде стига бе? 43 лв за БХС и от какъв зор? Доколкото знам дори в другите градове е по - евтино, а все пак пращат пробите до София. Направо нямам думи. Иначе дано не вдигат цените на ФМ, че миналата седмица като си записвах час, ми казаха трицифрена сума, че има месец дотогава  ooooh!

П.П. Извинявай, така се възмутих от увеличението на цените, че забравих да те поздравя за чудесните резултати.

joy, аз имам известни подозрения, че мизериите с доставките ги правят тук, защото съм поръчвала и от САЩ, и от Англия и винаги резултатът е отваряни пакети, следи от стъпки... Иначе мъжът ми си поръчва разни джаджи от Хонг Конг и няма никакви проблеми, трябва да видя дали в неговия сайт няма такива доплери  Thinking

stels, бързо оздравяване на момъка  Hug

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 12:02 от Koketka_majoretka

# 467
Ние сме си в къщи с малката. Евентуално утре ще я пусна на училище.

Тези доплери ги видях в Ибей, ама сега честно казано пари още не ми се дават и за това. А и като се знам, ще се пристрастя сигурно, затова май няма да купувам. Grinning

С първата ми бременност покупките почнатах от 5-тия месец, че се влюбих в едно креватче на Стройкото, и докато не го купихме /три дни чаках/, не можех да спя направо. Детенцето ми до преди 5-6 месеца спа в него. Сега сме го прибрали за бебето. А за количката, само нея бях оставила за след като се роди бебето, като я бях набелязала само по интернет. Обаче като родих, за час само отидох до магазина да я видя и се разочаровах. После вече нямаше как да търся нова, че с бебе на дни не е за обикаляне по магазините, и купих първата, която що годе ми хареса.  Естествено не беше това, което исках, затова сега поправям грешката си. Всичко друго си имам, и няма да ми се налага да купувам нищо освен малко нови дрешки, но тях ще ги оставя за последните месеци.

Кокетка, аз от Англия пазарувам само с превозвач, никога не ползвам БГ пощите. Така нямам унищожена покупка и съм доволна.

Кви са тия цени сега и за ФМ, егати и кожодерите. Не разбирам от какво сега е оправдано вдигането и на тези цени, те са си и без това достатъчно високи?

Поздрави майчета и лек ден.

# 468
Кокетка, обяснението бе ,че са вдигнали цената на консумативите Shocked Кои консумативи не обясни.Казаха ми, че има вариант ФМ да стане 100 лв Crazy
Благодаря за поздравите да ти се връщат тройно хубавите новини Party
На всички дечица бързо оздравяване Peace

# 469
cuni83 разплака ме!!! От къде гоизнамери това, много мило ми стана като го прочетох  Hug
Относно ФМ и БХС в клиниката в която ходя(Бургас) цените са съответно 70лв. и 80лв. Записах си час за ФМ, но по препоръка на док. направо БХС направих (в цената му влизала и преглед с ехографа). Та имаше някаква уж промоция от Майчин дом, та цената беше 50 лв. Е пак ни одраха 80 де, все пак док. ми се усмихва 30 минути   smile3532

# 470
Ако и ФМ я увеличат ще е сигурно защото гела за корема е поскъпнал  Mr. Green!

# 471
diana_val4eva, точно същата сума ми споменаха миналата седмица. Надявам се до часа ми да не се промени размерът й.
Не знам какви консумативи точно им поскъпват, но честно казано имам чувството, че си определят цени по тяхно усмотрение, щото ние бременните, щем не щем, плащаме колкото ни кажат  Crossing Arms

mimes, не бях се замисляла за този вариант. Ще взема да пробвам и аз с превозвач  Hug

# 472
Ако и ФМ я увеличат ще е сигурно защото гела за корема е поскъпнал  Mr. Green!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох ,то не е за смях ама Васи с глас съм се смяла  hahaha hahaha hahaha

# 473
  • София
Привет и от мен! Явно съм изпуснала срещата за София. Sad Нищо за следващата ще се включа. Имам въпросче към Diana понеже най-скоро се е подложила на БХС. Освен, че наистина е са възмутителни цените, за колко време са й излезнали резултатите от БХС? На мен ми взеха кръв на 28.02.2011г., но не в майчин дом , а в бившата Тина Киркова, понастоящем Св. София, така и не разбрах кога ще са ми готови резултатите! Едно от момичетата във форума ми беше помогнало с интернет сайта, за проверка на резултати, но явно е трябвало да ми дадат някакъв код за достъп, който разбира се не са ми го дали, а аз не съм знаела да си го поискам. Сега трябва да отида на място, но не знам кога ще е най-добре, за да не се разкарвам напразно! Благодаря предварително! Хубав ден на всички мами! Целувки от мен! Simple Smile

# 474
Добър ден! И аз мисля че е рано за колички и кошарки  ама знам с първо каква е краста да ровиш и да гледаш! Така че щом ви се иска ровете и си гледайте.Аз съм на мнение че е хубаво всичко да се купи предварително , много се ядосвам на тези суеверия да не се купува преди раждането.Нашия Емо се роди в 35 седмица и първо мъжа не ми даваше да купувам нищо а после ми се скара че го карам да ходи по магазините няма угодия. Хем почти всичко беше купено .
На мен тази седмица ми е напрегната трябва да ходя да плащам осигуровки да се занимавам с други глупости ,а го дават студ  ще търся начин да оставя Емо на някой да не го разболея да го разкарвам с мен.  Браво на софиянки за срещата отивам в нашата варненската да видим има ли развитие кога ще се видим и ние.   
Браво за всички хубави новини от прегледите !  Hug

# 475
Пипи13 ,казаха ми  7 работни дни ,но понякога излизат и по рано.Питат ако искаш през интернет  или лично.Аз искам лично ,защото после отиваш при някой от доцентите и ти разчита резултата.В твоя случай ти какво си избрала?Ако не си посочила може и да са  в клиниката .Брой работни 7 от 28.02 .Ако има телефон се обади и се пробвай може да ти кажат от Майчин Дом.

# 476
Здравейте на всички! Аз освен ровенето из нета за неща за бебето ровя доста и за друга полезна информация. Предлагам на всички които не са гледали "Моята бременност" да изгледат този материал на мен ми беше мн. интересно. Можете да превъртите клипа от 20 мин. нататък.
http://play.novatv.bg/play/234705/

# 477
Здравейте, мили бъдещи, а някои и вече доста опитни, майчета!
Аз съм съвсем новичка тук, но ми беше много интересно да попрочета пълните с позитивизъм и усмихнати постове. Много ми се иска да се включа в списъка в началото на темичката с термин 08.09.2011 г. Simple Smile , но не знам как. Ще чакам някой да съдейства Simple Smile
Аз изкарах съвсем спокойни първи три месеца на бременността само с малко главоболие и мисля, че не мога да се оплача.
Едва сега (от вчера) чувствам болка долу ниско в ляво в корема, наистина много ниско и направо не мога да стъпвам на левия си крак. Като не се движа не ме боли изобщо. Единствено като ходя - и то само от ляво, но е доста пронизващо. На някого случвала ли се е подобна щуротия - при мен продължава вече 24 часа. Обадих се на доктора - предписа ми магнезии (по телефона) и каза че е нормално, защото нещо там се размествало. И аз го чувствам по-скоро като притиснат мускул или нерв - усещам, че не е проблем с бебчето. И все пак ако утре още ме боли - отивам на лекар.
И така - все пак намерих с какво да се оплача Simple Smile
Дано ме приемете сред вас, мили мами! Пожелавам на всички много усмихнати, положителни и безоблачни оставащи месеци на бременността!!!

# 478
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.КОКЕТКА аз такова легълце видях във Хиполенд.Само един вид беше.При нас ФМ е от порядъка на 50-65лв.

# 479
iv.elina, не се бях сетила за гледам там, мерси. Ей сега ще видя на сайта какво има, поне да използвам времето докато съм вкъщи пълноценно  Mr. Green
А разликата в цената на ФМ във Варна и София още веднъж доказва, че определянето й е доста субективно #Cussing out. Още повече, Варна хич не е евтин град, да не кажа, че в някои отношения е по - скъпо от София.

Общи условия

Активация на акаунт