звъня,а ми вдига друга

• 18 927
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
чуждите телефони не са моя работа, но...
Като се върне, опитай се да видиш/провериш в гсм-а му (ако не ти е неудобно) дали все пак има инициализирани твоите хиляди позънявания...  Crazy

Те нали могат да се трият?

# 16
Ох, сетих се когато веднъж рано сутринта ми звъни телефона и от другата страна след известна пауза някаква жена много плахо пита: "Камен?". Аз й отговарям, че има грешка, а тя силно въздъхна и се скъса да ми благодари. Изтерзана душа е била! Laughing

# 17
миналия ден получавам : ти май ме обърка с приятелката си Crazy а аз нито бях звъняла,нито смс писала. така че...не пребързвай,но имай едно наум все пак,да наблюдаваш Peace

# 18
Преди да се вкараш в някой филм си отговори на следните въпроси: работата на мъжа ти позволява ли му да напуска работното си място за по 1-2 часа, и то не еднократно; това съмнение, което се е породило, извиква ли и други спомени за нещо съмнително, на които преди просто не си обръщала внимание; ако истината е нелицеприятна искаш ли със сигурност да я научиш Rolling Eyes Иначе не му рови в телефона, там едва ли има нещо, не си тормози съзнанието със съмнения дали техниката на Мтел не е предизвикала терзанията ти, защото е била в неизправност примерно. И недей да го дебнеш непрекъснато,защото ще измъчваш най-вече себе си. Просто предприеми само тези действия, които са добри за твоя душевен мир. А ако има нещо, то непременно ще излезе наяве, нали знаеш, че нищо скрито не остава на тоя свят. Няма смисъл предварително да търсиш под вола теле и да се тормозиш, може би без никаква причина. Спокойствие ти желая  bouquet

# 19
Колко проблемна трябва да е тази техника , за да отклони десет - петнадесет последователни обаждания в грешна посока  Rolling Eyes
Не ми се вижда виновен М-тел в случая ...Ако е еднократна грешка - ОК , ама в този случай не е така .

# 20
Какво бихте си помислили вие в подобна ситуация?Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.
Щом му звъниш всеки ден значи той очаква да се обадиш.
Защо ще си оставя телефона без надзор? Rolling Eyes Няма логика.

Звъня пак на моя-сега изклЮчен,след 10 мин опитвам пак-вдига ми той самия,ало вика,кво става?
Ами и аз това се питам-какво става?
Вие какво бихте си помислили?
Неговото обяснение какво е?

# 21
Абе сложил ти е рогата,няма какво тука да я залъгвате,грешка било,не прибързвай...
Цялата описана ситуация това говори...

# 22
  • София
Преди години, когато с мъжа ми бяхме още гаджета леля ми ми беше дошла на гости и цял ден бях с нея.Не помня вече по каква причина, но телефонът ми не беше в мен и му бях дала номера на леля ми,да ми звъни на него. Той звънял човека, но в телефона си имал запаметен номер на негов приятел,идентичен с номера на леля ми, нейния в Мтел, на приятеля в Глобул,значи само кодът отпред се различавал.И когато той набирал номера на леля ми,телефонът автоматично го препратил към номера на приятеля.
После той ме пита откъде познавам приятеля и защо съм била с него...Хайде после ходи обяснявай, че нямаш сестра, дето се казва...Обясних му,че съм била с леля си,както и му показах разликата в номерата, до ден днешен незнам дали е повярвал, повече не е повдигал въпроса.Но с историята искам да дам пример, че понякога се получават супер конфузни грешки с тези телефони, почти невъможно да бъдат обяснени логично. Ситуацията на авторката напълно възможно да е подобна.

# 23
Не бих си позволила да вдигам чужд телефон, особено пък на мъж, дори да познавам жена му, точно защото ще се получи конфузно. Ще вдигна само ако лееееееко ми се иска отсреща човека да научи че съществувам. Това от моя гледна точка естествено...

# 24
Ще се получи конфузно, ако има от какво. Явно всички са толкова мнителни и нямат грам доверие в половинките си. Има много ситуации, в които човек не може да си вдигне телефона и точно за да не се безспокоят близките е по-добре някой да вдигне и да каже с две думи какво става. Иначе на жената фантазията е безгранична  Peace

# 25
  • Бургас
Ситуацията е много неприятна и странна..Не можем ние тук да ти кажем какво става,а,че нещо става,то е ясно..Щом няма колежки и работи сам,трябва да има друго обяснение..Предполагам вече е изтрил входящите обаждания от теб,въпреки това може да поискаш разпечатка в края на месеца,така ще видиш наистина ли си звъняла на него и си говорила с някаква жена или е станало объркване.Ако съпругът ти ти откаже тази опция..лошо.Поговори с него все пак,всичко се случва Peace.

# 26
Кво пре4и да е кръшнал,да е влязъл в банята и оная да е решила да натрие носа на съпругата Peace Има всякакви зли кобретини.Ква е тая грешка.авторката набира един и същи номер и се полу4ават 4 разли4ни ситуации-не вдиигат,вдига 2 пъти жена,изкл телефон,мъжа и вдига Stop айде грешка.И на мен ми се е слу4вало да търсят Вер4ето,но бързо си поправят грешката.Не може да имаш запаметен тлф и да го бъркаш.4е нали ти избираш по име,или се предполага,4е след като предният ден си го избирал няма как да сгрешиш

# 27
По принцип е така,странно се е получило.Доста позвънявания са се объркали. Но наистина понякога стават грешки,описах ви вчерашния случай със съпруга ми. Аз също бих се замислила и бих се афектирала. но разсъждавайки като страничен човек,най-вероятно да е грешка. Според мен също единствено ако дамата нарочно е искала съпругата да разбере,би вдигнала .

# 28
Не може да имаш запаметен тлф и да го бъркаш.4е нали ти избираш по име,или се предполага,4е след като предният ден си го избирал няма как да сгрешиш

Може! Моят телефон има софтуерен проблем и веднъж на 500 обаждания се случва да изибирам един номер от указателя, а той да набира друг, който дори не е съседен.

# 29
Не може да имаш запаметен тлф и да го бъркаш.4е нали ти избираш по име,или се предполага,4е след като предният ден си го избирал няма как да сгрешиш

Може! Моят телефон има софтуерен проблем и веднъж на 500 обаждания се случва да изибирам един номер от указателя, а той да набира друг, който дори не е съседен.
Ок,ти знаеш за този проблем...авторката не пише има ли подобен Peace
И в крайна сметка не може да е напълно сигурна в каквото и да било

Общи условия

Активация на акаунт