Нов сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" скоро по ATV

• 53 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Зелиш и вечерно училище откри  Laughing

# 526
# 527
РЕЗЮМЕ НА 4-ТИ ЕПИЗОД НА АНГЛ.ЕЗИК

Missence, Didisa, Gawina - предварителни благодарности,
ако някоя от вас има време и желание да преведе резюмето newsm51

The Police storm the house of the Mayor!

Memet is determined to prove his fathers innocence, Memet hands in a request to the courts to start the process of further investigation. But he is faced with another obstacle, no one wants to go hea...d to head with Mumtaz Bey, therefore they ignore the request. Memet eventually discovers a new attorney who is young and an idealist and he has just relocated to the town, he is not hesitate to face Mumtaz Bey, Attorney Beyhan Gunduz takes on the case, and starts the investigation; along with the Police they go to the Tahsin farm.

Zeliha & Leyla are in a catfight because of Memet. In order to try and bring peace between the two, Mumtaz Bey invites Zeliha to dinner. This causes the situation to get worse; as Leyla tells Zeliha about her weakness towards Memet. Judge Mumtaz pulls a gun! Meanwhile, someone that Judge Mumtaz Bey had sent to prison earlier has been released from prison and is out for revenge. While Mumtaz Bey is by the river, an unexpected person saves his life.

# 528
Реджеп в атака за сърцето на Зелиха Laughing

# 529
Fan, благодаря за резюмето.  bouquet  bouquet  bouquet

От това, което Гугъл ми преведе, разбирам, че много интересна серия ни очаква в петък.

# 530
  • Sofia, Bulgaria
 Полицията атакува дома на кмета!
 Мехмед е решен да докаже   до край невинността на баща си и с молба до съда иска по нататъшно разследване.Сблъсква се обаче с ново и неочаквоно положение-никой не иска да застане лице в лице със  съдията Мумтаз и получава отказ на искането си!Мехмед в крайна сметка открива нов адвокат,млад идеалист,току-що пристигнал в града,който не се поколебава да се изправи срещу Мумтаз бей.Адвоката Бейхан Гюндуз поема случая и започва разследване.Заедно с полиция отива до чифлика на Тахсин.
Зелиха и Лейля са в обтегнати отношения заради Мехмед.Мумтаз бей кани Зелиха на вечеря,за да възстанови мира помежду им,но това само влошава ситуацията,тъй като Зелиха признава слабостта си към Мехмед на Лейля.
Съдията Мумтаз изважда пистолет!В същото време някой,когото съдията е изпратил по-рано в затвора е на свобода и търси отмъщение.Докато Мумтаз бей е до реката неочакван човек спасява живота му.

# 531
  • Разград
Ali Leskay
Bu cuma 4. bölüm yayınlanacak ama "Herşeye Rağmen" 7. Bölüm senaryosunu okudum ve çalıştım az önce ve bitti, çok heyecanlandım, asıl hikaye şimdi başlıyor dedirten bir bölüm, yayınına daha 3 hafta var ama 7. bölüm senaryosu çok etkiledi beni, kalbime dokundu.

# 532
  • София

Полицията претърсва къщата на кмета!

Мехмет решава да докаже невинността на баща си, Мехмет внася в съда молба за възобновяване на разследването, но се сблъсква с друга пречка. Никой не желае да застане лице в лице срещу Мухтаз и заради това молбата не е удовлетворена.  Накрая Мехмет открива нов адвокат- млад идеалист, който наскоро се е пренесъл в града. Той не се притеснява да застане с/у Мухтаз. Адвокат Beyhan Gunduz се заема със случая и започва раследване. Заедно в полицията отиват във фермата на Тахсин.

Зелиха и Лейля са в тиха война заради Мехмет. С намерение да опита да ги сдобри Мухтаз кани Зелиха на вечеря. Това обаче влошава ситуацията., тъй като Лейля казва на Зелиха за влечението си към Мехмет. Съдия Мухтаз вади пистолета! В същото време някой, когото съдия Мухтаз преди време е пратил в затвора, сега е на свобода и търси отмъщение. Докато Мухтаз е на реката, неочакван човек спасява живота му.

# 533
aterg2, missence -
Благодарности за превода на резюмето!
newsm51 newsm51
Наистина ни очаква епизод с нови лица, предполагам интересен Laughing

Горе в поста на Ваня, Али Лескай е написал, че е прочел готовите
сценарии на следващите серии. Макар, че 7 епизод ще е след 3 седмици,
сценарият на този епизод е докоснал сърцето му.

# 534
И аз благодаря на aterg2 и Мишенцето за превода!  smile3525 smile3525
Фенче, благодаря за разяснението.  smile3525

Предполагам, че Мехмет ще спаси живота на съдията. Дали това ще доведе до промяна в отношението към него?
newsm78

# 535
Ринка, според мен нито Мюмтаз ще се даде толкова лесно, нито Тахсин Peace
Но поне съмненията ще са посяти в умовете на околните Laughing
-----------------------------------------------------------------------------------
Забравих да коментирам нещо, което ми беше забавно във Втори епизод.
Мехмет играе покер и всички пари, които спечели си ги записва в тефтерчето
срещу името на изгубилия, т.е. от когото е изкарал тези пари.
Например: Юсуф - 40 лири
След това даде тези пари и списък на Зелиха за училището с думите, че
там е написано кой колко е дал / уж благотворително /, хитро нали?
Joy

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 12:47 от Fan

# 536
За Тахсин не се и съмнявам- засега той  води личната ми класация за вероятен виновник, но съдията ми се струва, че държи на справедливостта. У него съмнението беше посято - нали даде досието на Мехмет, а и отиде на местопрестъплението отново.

# 537
Благодаря на всички за цялата информация относно новия епизод! Hug
И на мен ми се струва, че Мюмтаз и Мехмет ще се разберат. Мюмтаз е справедлив човек, понякога рвагира доста остро, но щом е простил на Мехмет преди години пробождането, значи умее да се поставя на мястото на другия и да разбира неговата гледна точка. По- скоро Нигяр няма да се предаде така лесно. Laughing
Не знам за вас, ама на мен Тахсин не ми вдъхва доверие. Обаче Асуманката добре му се качва на главата и той се вижда принуден да глези новия си син- Ахмет. Mr. Green

# 538
Благодаря на всички за цялата информация относно новия епизод! Hug
И на мен ми се струва, че Мюмтаз и Мехмет ще се разберат. Мюмтаз е справедлив човек, понякога рвагира доста остро, но щом е простил на Мехмет преди години пробождането, значи умее да се поставя на мястото на другия и да разбира неговата гледна точка. По- скоро Нигяр няма да се предаде така лесно. Laughing
Не знам за вас, ама на мен Тахсин не ми вдъхва доверие. Обаче Асуманката добре му се качва на главата и той се вижда принуден да глези новия си син- Ахмет. Mr. Green
Мюмтаз изглежда добър човек, права си за това.
Ама въпросът опира и до дъщеря му сега Joy
А Асуман е хитричка и да видим как ще се справи с Тахсин.
Дали наистина той е убиецът или е друг, страничен човек, как мислите newsm78
Когато Мюмтаз се навираше в обора да гледа и откри двойният вход - изход,
Тахсин реагира страшно фалшиво, та аз за сега си мисля, че е той. Rolling Eyes

# 539
Привет Hug

Благодаря за превода на резюмето Hug   bouquet

Изгледах серията и аз също смятам, че е много вероятно Таксин да е замесен в убийството на съпругата си. Доста притеснен ми се видя докато Мюмтаз оглеждаше хамбара дали няма скрит изход. А и ако е разбрал вече, че Мехмет рови за да открие истината, нищо чудно, че толкова много иска да го изгони от града. Whistling

П.С  писала съм почти същото като Фенчето, но докато публикувам с този бавен нет. Crazy

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:07 от galka05

Общи условия

Активация на акаунт