Нов сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" скоро по ATV

• 53 161
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
РЕЗЮМЕ НА 5-ТИ ЕПИЗОД

Адвокатката на Мехмет - Бейхан,
намира човек от полицията, който е бил
през нощта на убийството на местопрестъплението.
Затова изисква ново разследване от прокуратурата.
На мястото, показано от полицаят правят претърсване и намират второ
важно доказателство за анализиране убийството на Саадет Калъчелер.
Лейля получава писмо от у-ще във Франция, че е приета.
Лейля не може да реши дали да остави баща си и предложението на Нусрет
или да замине за Франция.
Ахмет и Мехмет стават приятели след запознавството им и печалбата на Ахмет на покер в клуба. Тахсин иска от Ахмет да не се среща повече с Мехмет.
Ахмет, след като напуска къщата се мести в хотел и за отмъщение предлага на Мехмет съдружие.
Съюзът на адвокатите организира вечеря в клуба по случай проф. им празник.
Лейля, Зелиха, Мюмтаз, Мехмет, Нусрет и адвокатката Бейхан се събират на едно място.
Адв. Бейхан вдига Мюмтаз бей на танц.
Той е привлечен от красотата й, но когато идва Лейля, танца им остава недовършен.

Благодаря на всички момичета за постовете им в темата Hug

# 616
Привет Hug

Благодаря за трейлърите, снимките, инфото и превода   bouquet  bouquet  bouquet

На Таксин само това му липсваше доведения му син да стане съдружник точно с Мехмет. hahaha Реджеп май харесва Зелиха, хич не ми харесва този Naughty на моменти изглежда неуравновесен. На Лейля вече не й се заминава толкова Crazy а как молеше баща си да я пусне да учи, но тогава още ги нямаше "пеперудите в стомаха й" заради Мехмет който май е основната причина да не иска да замине. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 11:30 от galka05

# 617
Според резюмето, Лейля се колебае заради баща си и Нусрет, не се споменава Мехмет  Joy но "пеперудките", вероятно ще са истинската причина, за да не замине.

Благодаря ви, момичета, за инфото и резюмето.  bouquet  bouquet  bouquet

# 618
 Мерси за резюмето  smile3525
 На мен Ахмет нещо не ми харесва ( гледала съм само двата преведени епизода). Издразни ме с постъпката си с коня  Peace

# 619
  • Разград

# 620
Момичета, тази вечер ще излизам и няма да мога да ви разказвам серията,
но ще я изгледам после и ще ви напиша с няколко думи основните неща,
ако не сте успели да ги разберете.

Можете да си напишете въпросите тук, за да ми е по-лесно.

Съжалявам, извинявам се и приятно гледане на серията ви пожелавам,
/ която се очертава да е интересна и с много скрита ревност Laughing / newsm51

# 621
Фенче, ще чакаме подсказките ти! Hug
Нови снимки на Ерол Гeдик:

# 622
Изпуснах началото, но да питам Blush

Какво си говориха Лейля и Мехмет докато Зелиха ги наблюдаваше? А Ахмет с измама ли спечели на покера, през цялото време се споглеждаха с Мехмет или така ми се е сторило. Crazy

п.с да питам и какво си говориха онзи мъж който май е свидетелят и адвокатката?

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 23:35 от galka05

# 623
Мисля, че Лейля му говореше за Франция- нали получи писмо, че е приета в училище там.
А за Ахмет - останах с впечатление, че Мехмет му показа смисъла на някои действия с чашата с вино, когато бяха на бара и после така му подсказваше какви карти имат. Мехмет познава жестовете на другите играчи - с вратовръзката, с ръцете..

# 624
Мисля, че Лейля му говореше за Франция- нали получи писмо, че е приета в училище там.
А за Ахмет - останах с впечатление, че Мехмет му показа смисъла на някои действия с чашата с вино, когато бяха на бара и после така му подсказваше какви карти имат. Мехмет познава жестовете на другите играчи - с вратовръзката, с ръцете..

Да, и аз забелязах, че Мехмет като че ли му подсказваше, но много ми насичаше сигнала и не бях сигурна, мерси Hug

# 625
След този танц между Лейля и Мехмет и Нусрет и Зелиха май усетиха какво става Crazy а Мюмтаз и той въздишаше тежко, не му хареса особено танца. hahaha

# 626
Съдията не хареса танца, но мисля, че се дърпаше и когато дойката му говореше за Нусрет. Thinking

# 627
Този Реджеп е луд, Таксин и той не му отстъпва. ooooh!

п.с есхумираха тялото на убитата ли newsm78

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 00:34 от galka05

# 628
Не видях дали есхумираха тяло.
Това със среднощната прегръдка беше  много трогателно!

# 629
Нусрет извика Мехмет да говорят /да го предупреди/ за Лейля, но какво му отвърна Мехмет? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт