Домашно насилие - Тема №2

• 283 247
  • 1 478
  •   1
Отговори
# 1 305
майката22
Отивай при родителите ти поне за известно време докато си стъпиш на краката.

Имах си същия боклук 13 години в къщата сметки съм платила над 15 000лв да не говорим за кредити над 27 000 дето не мога да платя вече.
Искам да благодаря на Хърмаяни от темата, която много ми помогна със съвети и ме окуражи страшно много, че доброто в хората все още съществува :*
Имам дело след седмица стискайте ми палци.
Подал е и декларация за детето за припознаване и аз нищо не мога да направя по този въпрос ще го впишат в акта за раждане на детето понеже видите ли той го приемал за син
.

Не разбирам как е възможно тия отвратителни създания да ни скапват живота с години наред и да продължават да се чувстват хора. Как спят изобщо се питам аз. Аз от случая последния постоянно сънувам кошмари отначало всеки ден сега по-рядко но пак сънувам тоя изрод през вечер.

майката22 Не се предавай, защото идиота точно това очаква и мисли, че ти си зависима от него финансово и всякак. Зная, че няма да ти е лесно за никого не е , но съм убедена, че родителите ти ще ти подадът ръка поне за дечицата ще помогнат. Най-важното от всичко е децата да не виждат тези неща аз се забавих много в годините и съжалявам много за което. Недей да допускаш и малко съмнение, че той ще се оправи или ще се отнася по-добре някой ден, това просто няма да се случи може да е временно за седмица или две но със сигурност пак ще посегне щом го е правил преди. Не отлагай нещата могат да станат само по-зле ако останеш с такъв изрод. Пожелавам ти да си много силна и те подканям да вземеш трудното, но важно решение да го напуснеш.

# 1 306
писала съм тук и преди и си спомням когато живеех с бнд какъв ужас изпитвах и какъв страх...Е МОМИЧЕТА ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ НЯМА ПО-ГОЛЯМО БЛАЖЕНСТВО ОТ ТОВА СУТРИН ДА СЕ СЪБУЖДАШ СПОКОЕН,ДА НЯМА КОЙ ДА ТЕ ОБИЖДА И УДРЯ!И СЕГА СЕ ПИТАМ ,ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ НЕ СЕ МАХНАХ ПО-РАНО,ЗАЩО ПОЗВОЛИХ ВСИЧКО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ...МИСЛЕХ СИ ЧЕ СЪМ СЛАБА,БЕЗЗАЩИТНА...ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ С НИЩО САМА,НАПРОТИВ!ТРУДНОТО Е ДОКАТО ГО ТЪРПИТЕ ТОВА!ЛЕСНОТО Е КОГАТО СЕ МАХНЕТЕ ОТ ТАМ!И АЗ ИМАМ ДЕТЕ И АЗ НЯМАМ КОЙ ДА МИ ПОМАГА..НО СЕ СПРАВЯМ,ЩОМ АЗ  ТАЗИ КОЯТО НЯМАШЕ СИЛА ГЪК ДА КАЖЕ ,ЗНАЧИ И ВИЕ МОЖЕТЕ!!!НЕ ЧАКАЙТЕ ,ТОЙ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!НИКОГА!ВИЕ МОМИЧЕТА ,ЗАСЛУЖАВАТЕ СПОКОЕН И НОРМАЛЕН ЖИВОТ КАТО ВСЯКО ЕДНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ ВАШИТЕ ДЕЦА!не позволявайте те да страдат!

# 1 307
Браво на вас, които сте се измъкнали от подобно положение и сте достойни за пример и подражание!  newsm20

# 1 308
Здравейте момичета явно аз съм най-големия балък.За пръв път се осмелявам да пиша тук за това .Защото обикновено като пиша в др форум няма подкрепа а упрекване защото не съм си тръгнала .Но днес след поредния скандал че му правя контра .отново си наточи юмрука  и краката в мен не го беше правил почти от месец.Защото си затварям устата ,но нараних егото му че аз нося повече пари без да се осетя де и той се побърка .сега си спи сладко в др стая аз си рева .Че ако нямахме куче и такъв огромен кредит да съм се развела дори не знам защо се омъжих за него .нямах избор защото ще се да ми вземе кучето дори и по неговия начин.Колкото и да мога да  го търпя и да се залъгвам от обещанията той няма да се промени ще остане същото говедо .А като си помисля ,че исках дете ай може и да съм бремена .Ако съм това вече ще ми даде сила поне веднъж ще го заболи него.защото той немя да има достъп до него .неговите родители да но той не smile3518 smile3518 сигурно съм поредната глупачка която реве тук .Но дори не знам къде да отида до говоря с психотерапевт ли с семеен  консултант . не знам аз съм поредната мазохистка

# 1 309
Ако си прочела всичко до тук, би трябвало да ти е дало кураж по някакъв начин. Спасение няма. Само ти можеш да си го осигуриш. И то без да отлагаш. Стани и си тръгни. Смело. По-горе има и телефони на организации, и закона за домашното насилие (и в гугъл като напишеш - излиза). Всяка, която си е тръгнала, си е казвала поне по 10000 пъти "Защо не го направих по-рано?"

И това не е упрек, аз много добре знам защо жената няма смелост да си тръгне още при първия шамар или грубо държане. Само ти казвам да знаеш, че ще се почувстваш ужасно добре и щастлива, когато тоя селянин остане в миналото ти. И бързай, моля те.
Дори и да си бременна, по-добре да си отгледаш сама детето.

# 1 310
  • ЯМБОЛ
                        Заради едно куче ти живееш кучешки живот...Нямам думи...Че и не се предпазваш от бременност...Ами търпи си...

# 1 311
                        Заради едно куче ти живееш кучешки живот...Нямам думи...Че и не се предпазваш от бременност...Ами търпи си...
о
не само кучето има го и страха ,срама да си призная че нашите бяха прави .Ай мн пари дължим на банка та .и те са на мое име.А пари за развод нямам .Когато ги събера ако не се оправил ще го направя ..А ко си затварям устата ще издържа до тогава .И няма да има скандали

# 1 312
  • София
Ако искаш да намираш оправдания да стоиш с него, ще го направиш.Лошо е за теб и ако родиш дете и него ще го обречеш. Никой не може да вземе решението вместо теб.
Като гледам искаш просто някой да те съжали,да ти каже милата тя,какво търпиш и да продължиш да си стоиш до него.
Няма да се промени,забрави го този вариант.
Колкото повече си затваряш устата,толкова по-зле ще става,защото той иска да си избива агресията върху някой и този някой си ти.Ще го здразни мълчанието ти,ще го дразни някой поглед,някой жест,няма да има угодия.

# 1 313
  • ЯМБОЛ
                          Каквото и да кажат родителите ,ти си тяхно дете и вероятно няма да са съгласни да живееш с тормоз.Дори и пари за развода ще ти дадат.А кредита ще си го плащаш и ще ти е обеца на ухото.Иначе всичкото е мрънкане или всичко е преувеличено или просто темата е пързалка.

# 1 314
Тatqna89 , а ако реши да те удря и без да си отваряш устата ? Не прави грешката да му родиш и дете! Хвани си нещата и кучето и отиди при родителите ти. От тях няма какво да се срамуваш. Събери смелост, защото някой ден може да е твърде късно !

# 1 315
  • Blondeville
Татяна, недей да раждаш дете на този човек и недей да стоиш с него - разведете се. Никога няма да се промени, никога! Никакъв кредит не може да е причина за подобен живот. Родителите ти ще те подкрепят, ще ти помогнат, моля те, прояви разум и се спаси, докато е време. Та това нищожество те удря дори докато има шанс да си забременяла  ooooh!

# 1 316
Стоиш там заради куче и кредит? Shocked Извинявам се, не разбирам.
Накратко (защото в темата има много, и то чудесни съвети): тръгни си. И не се обръщай назад.

# 1 317
надявам се  поне не като повечето за който чета случва се рядко  не всеки ден .и нио не делим да каже неговото си е негово моето мо е иска и помощ сте изтърпя до като си намери по добра работа .вярвайки че ще помогне .ако ли не тогава ще си тръгна

# 1 318
  • Blondeville
надявам се  поне не като повечето за който чета случва се рядко  не всеки ден .и нио не делим да каже неговото си е негово моето мо е иска и помощ сте изтърпя до като си намери по добра работа .вярвайки че ще помогне .ако ли не тогава ще си тръгна

Няма никакво значение колко често се случва, недопустимо е изобщо да се случва. Ти сама го знаеш. Ти явно обаче търсиш оправдание на това, че мъжът ти е животно, а и на собствената си нерешителност да го напуснеш. Нещастното и мизерно съществуване в страх кога "милото" ще пийне повече, кога нещо няма да е на кеф, кога няма да ти хареса манджата и ще извади юмруците, е много по-лошо от изплащането на кредит.

Той никога няма да се промени, насилниците не се променят!

# 1 319
  • София
Ужасявам се как наистина сама си намираш оправдания. Както казваше един колега преди много години." Надеждата умира последна,но все пак умира". Колкото и да те съветваме тук, явно докато не те смелят от бой няма да узрееш  #Crazy .

Общи условия

Активация на акаунт