С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 310
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Понеже ме попитахте на лични,ще споделя и тук ,може пък на някого да помогне - писала съм и преди ,но да си кажа ,то ясно ,че вица за краставицата пак ще е мой  hahaha Аз съм в трета фаза и ще си бъда в нея дълго ,продължително,дет се вика ,докато свят светува ... приела съм ,че ям ,за да живея,а не обратното ,но много често ми се налага да си го повтарям - моята психика си е психиката на дебелия човек и нерядко ми се налага да се владея или пък да се отпусна и после да се стягам ... за мен четвърта фаза няма,защото моето хранене трябва да е под непрестанен контрол и то не от друг,а от мен самата - нямам избор,защото 128 кг не искам да съм пак ... трикове нямам, следя се стриктно и събуждайки се сутрин ,до такава степен се научих да се познавам вече,че показанията на кантара не ме изненадват ... с времето направих режима начин на свой живот, по-точно на хранене - не го мисля ,не бързам, не гоня нищо ... спортувам, 3-4 път ив седмицата ,като съм си забранила да мисля "не искам,не мога,няма време" - нямам право да мисля така ... аз допуснах да стана 128 ,аз ще направя така,че повече да не се върна там ... ако днес ям торта,баница и всякакви там подобни изделия,то поне 10 дни не си го позволявам ... храните в трета вкарах постепенно и с много страх ... мерех се и си отчитах резултатите всеки ден... та технически,това е за третата ми ,доживотна фаза ... и понеже много писах и не зная кой и как, и доколко ме разбра ,искам само да кажа - когато човек е здрав, всичко друго си идва по местата с воля,труд и търпение  Hug  и изобощо отслабвайте с разум и постоянство,правете го за себе си на пръво място  Heart Eyes
тъйййй.... много философствах  Crazy хайде да кажа лека и режимна вечер Hug
arizanova_popova - здраве и късмет ти желая   bouquet
azalita - повечето от нас са ici същия бъг в харддиска - при стрес качват кг,но не свалят - факт,но регулируем  Wink Hug

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 19:48 от mirka75

# 526
Здравейте! wavey
Тони, разбирам те много добре защото миналата зима бях точно като теб. След коледно-новогодишните празници трупнах 3,4 кг. и минах във 2-ра фаза. правих я до месец май или юни/не съм сигурна/ абсолютно стриктно, но почти без резултат. Да не те отчая много, но е факт... В П дните свалях 1-2 кг., а в ПЗ си ги връщах отново. Ужас!Мисля, че 1-2кг. свалих, но 1 от тях си ходеше нагоре, надолу. Добре, че беше Мастерчето bouquet да ми рекне някои неща и... сякаш нещо ми щракна в главата. Какво правя аз?! Въртя се в омагьосания кръг м/у 2 и 3 фаза... Докога ще е така... щял живот ли??? newsm78
Влязох известно време в трета за стабилизиране, успокоих се и в този период ги свалих всичките... Вярно лятото е по-лесно, пък и имах доста приятни емоции... Всичко това помогна. От септември съм в 4-та  фаза отново. Чувствам се прекрасно! Зимата винаги съм качвала килца, затова съм си създала мои правила за хранене:
понеделник - чист, стриктен П ден
от вторник до събота - хранене тип 3-та олекотена
неделя - свободен ден
Хранейки се така, се чувствам супер. Кг. се кротнаха. Даже след свободния ден нямам фрапиращи плюсове...
Пожелавам ти да намериш за себе си най-правилното решение! Hug

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 20:04 от nush

# 527
arizanova_popova, честит рожден ден!!!Много здраве, щастие, постигнати желани успехи. nbirthday
merito, и аз съм като теб. Като ми докривее на шапката все си хапвах нещо сладичко. Сякаш от него ще ми стане по добре. Е да, ама не. Само дето ми се лепваше на гъзо. Пък сега с тази студена зима и в майчински- душата ми се стегна. Ако през нощта не ми се е случил някой екшън/малката вади зъби/, винаги предпочитам аз да заведа баткото и да го прибера от у-ще. Това ми е повод да се поразстъпча. На обяд пак предпочитам аз да отида да взема храната от детската кухня. Направо корени пуснах. Още първия ден от диетата бръкнах в хладилника 6-8 пъти. Ей тъй, по навик. И всеки път си давах сметка, че вкуснотиите вътре вече не ми се полагат. В края на деня бях изумена от себе си. По колко пъти на ден съм ровила в хладилника преди диетата и коло излишно съм се тъпчела от скука. Сега като се сетя, чак ми иде да се напляскам. Що няма вътре в хладилника една механична ръка и всеки път като бръкна в него да ме пляска през пръстите.  Joy

Верони, сякаш аз съм го писала това !  Blush И мен ме е срам сега, че ядях не винаги когато бях гладна, а по навик, скука, отегчение, лошо настроение, майчинство, стрес ............ Но важното, че вече се взех в ръце Party.

Към старшите Дюканки  Grinning

Момичета, интересено ми е след като отслабнахте, с колко номера подменихте гардероба си? Дънки/панталони, блузи и белъо  Flutter. Въпросът ми е към дамите, които са свалили повече килограми (от 10 нагоре).

Има ли някъде в някоя дюканска тема където сте се представили кой кой е. Имам в предвид от кога сте на диета, колко кг сте свалили и имате за цел да свалите. И ако няма, имате ли желание да си направим нещо като представяне на първа начална страничка  Whistling.

# 528
Мирка (ако това е името ти, с моята щерка сте адашки:))!

Позволих си да разгледам снимките ти......само ще кажа.....шапки долу!!!!!!!!!!!!!!

А на всички момичета хубава вечер:) аз се отнасям в света на вампирските дневници....тоз Деймън....еееееееееееееееееееееех:)

# 529
  • София :(
           Добра ви вечер  Hug
     След снощното осъмване днес мисля да си легна роно и да обърна внимание на "домашния майстор", ми така де и той е човек, въпреки че обкновено е на второ място след Кантарев  hahaha
     Не бе, не (не)Обикновена , те производителите си правят гащи, ама ... дали протеинчетата имат пари за тях...  Wink
     Azalita , нали видя ршението на праблема главата в хладилника  hahaha
     nadeta , не че трябва да се махнат, ама ... препоръчително е да не се прекалява с тях. Колкото до кафето... аз го обичам горещо, челно и горчиво - като живота  Wink
     arizanova_popova, на този ден тъгата забрави, с приятели празнувай до забрава, изпий до дъно радости мечти, а времето приемай за награда  newsm59
      TheNMaster , все се чудя... дали не искаш да ме осиновиш, а!?
      nanini2 , къв катък бе, това си е дюканска сиренява лютика - как я меля... не е истина  ooooh! Ааа, влюбих се в това прасенце, само се чудя сама ли да си го подаря... или да си го поръчамм на някого  hahaha
      merito , пак заповядай  Hug
      ozverela , в триците овалваш най на края, преди да метнеш да се пекат, нещо като панировка. Аз така съм си правила и телешко, дробчета... - все стават вкусни   Yum
      veroni76 , моят пък рече, че още един скъп боклук в къщи не му трябвал  Sad К`во ли му разбира и на него главата  Crossing Arms
     mirka75,   202uu Hug Heart Eyes
     nush , радвам се да те чета, въпреки че... рядко пишеш  Sad Hug
     бяла лястовица , цялата тази информация я има в подписа на почти всяка дама тук  Peace
     И разбира се, протеинчета няма... Пак ли аз да ви храня очите, бре  Crossing Arms Ама, хайде, от мен да мине - ще ви предложа и вечерно петъчно "протеиново" меню  Wink, както и традиционното козенесто "меню" за гушкане  hahaha

и изчезвам да топя мазнинки по най-приятния понат ми начин  Blush
          Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 21:31 от mimensita

# 530
Здравейте слабеещи хорица  Grinning Peace Hug
До сега не съм обръщала внимание на отдела ТРЕТИ ОЛЕКОТЕН ЕТАП: - ЗА БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ
Та не ми стана ясно дали могат да се консумират предимно забранените маслини и царевица ???
 С пожелания за повече стопени килца през уикенда  Praynig

# 531
много благодаря на всички за милите пожелания! трогнахте ме!

# 532
  • Лутаща се
Момичета, не му е тук мястото, но ми се прииска да се оплача някому, а в случая няма на кого.
Извинявам се, изтривам тази част от поста - твърде е емоционално и не на място
 По отношение на Кантарев - застопори се, но го приемам нормално - почти 67 към момента е добре. Днес тъпках, ама тъпках печено заешко, зелена салата и скумрия на скара. Ще видим утре  Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 00:46 от skarlet71

# 533
  • Пловдив
Лека вечер момичета ! И утре много минусчета !  Grinning

# 534
skarlet71, гуш от мен  Hug. Нали все пак има интернет, помисли, че можеше да е още по-зле положението  Wink.

Менюто ми за днес беше:

З - половин кисело мялко с 3л. трици
Междинна - 3 яйца със 100 грама извара
О - дояждане от междинната
едно латте (кафе с мляко)
В - пилешка супа с моркови и чушка  Sick

# 535
arizanova_popova, ЧРД, всичко най-хубаво ти пожелавам   bouquet    

Мимс, преди години си бях нарисувала един голям знак "СТОП" и го бях лепнала на вратата на хладилника. Дядо ми, Бог да го прости, остана вкъщи за уикенда да гледа котката, че ние трябваше някъде да ходим. Прибираме се и той вика "Абе, много лошо така без хладилник...."; викам "що, развали ли се?", а той "ми, с тоя знак два дни не посмях да го отворя".... hahaha Пък на мене знакът ми действаше от ден до пладне - просто спрях да го виждам Mr. Green

Мирка, на 100 % съм съгласна с тебе   bouquet

Пък за номерацията - аз първия път свалих 10 кг, почнах от 14ти номер по британската и стигнах до 10ти, ама ги стеснявах дрехите в дупето...
Скарлет, "домашният" да не е изревнувал? Пийни пак от онова нережимното, да се укроти човекът, а ти да си вземеш дистанционните Mr. Green

# 536
Скарлет, мацка, слушай са....понеже съм една щастливо разведена жена, щи рекна неколко приказки:)

не ти казвам да зарезваш постоянния, че токава оня другия ша земе а се шашне......щот твоичкия е мноу умен, сега за 8-ми Март го водиш да купи за двете прекрасни жени един техен си телевизор! Дали ша е на изплащане или в кеш, в брой и на ръка.......нема значение!!! гушнал си нашичкия дистанционните.....нацупеното момченце и си легнало даже! алоуууууууууу.....тебе кучета дет се вика те яли....ма на детето! не става така....и то гледа....

утре да се извинява както съм гореописала!!!  bouquet и голямо гуш!

сори...ма аз съм си звер! извинявам се предварително ако съм се изказала неподходящо! ма аз си вярвам:) може и затова да съм си звер:) хора всякакви:) приемете ме такава, каквато съм:)

# 537
  • Лутаща се
Извинявам се, изтривам и този пост
Благодаря на тези, които ми отговориха.
Лека и режимна нощ на всички.
Аз утре ще правя тортата на Тумбето /адмирации/

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 00:49 от skarlet71

# 538
Влизам само да напомня:

СРЕЩА НА РУСЕНСКИТЕ ДЮКАНКИ ЩЕ СЕ СЪСТОИ В СЪБОТА, 05.03.2011Г. ОТ 13:00Ч. В КАФЕ-СЛАДКАРНИЦАТА НА РОЯЛ ЦЕНТЪР (ЕТ.5)

Лекичка и слабееща нощ от мен Peace

# 539
скарлет, начин винаги има (и за телевизора, и за мъжа)! Пусни си кабел:)

а кой е казал, че трябва да избираш:) двама се карат, трети печели:)

Общи условия

Активация на акаунт