LaRedoute.fr - 192 - Всичко за поръчката! - 28.02 - 6.03

• 50 661
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
Антония, на 46 стелката е някой мм по-малко от 30 см Wink ...мерих до колкото може, че не се вади, но към 29.5 см я докарвам мах....така че мери на твоят мъж и смятай!  Hug

За ботичките и аз да се изкажа, ей на за пореден път се потвърждава правилото, че не вс имаме еднакъв вкус и ставащо на един, не е гаранция, че ще стане на друг...все си мрънкам, че не съм от фините и си е така, но с тези боти проблем нямам никакъв, без усилия ги обувам и събувам мой си номер, нося 39/40, от тях, а и от боти/ботуши по принцип купувам 40. Много ги харесвам, имам лилави, с удоволствие си ги нося.
Дъщерята се беше пробвала да ги обуе 1-2 пъти, но по същия начин каза, че почти не може да си вкара крака, тя е точно 40, дори 41 за някои маратонки.
На двете пък ботушите от 10/11Е ни стават 41 номер и ни пасват идеално.

Да не би да има разлика при различните цветове???  newsm78 което ми изглежда нелогично, ама знам ли  ooooh!

п.п.
 Crazy Crazy Crazy от тези боти да не би на всяка от нас различен да са пратили или сме получили тези, на които са се упражнявали някои чираци (май само аз съм попаднала на такива правени от калфа  Joy).... Blush на някои май хич не ви е смешно  Confused защо не пробвате наистина на задната страна от към петата да се сложи цип...ама колко ли ще излезе идея нямам...да не станат по-скъпи отколкото сте ги купили?

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 14:55 от anny_

# 256
      Голямото ми разочарование са тези боти http://www.laredoute.fr/vente-boots.aspx?productid=324184534& … plp&pos=7_n_n, в които просто не мога да си пъхна крака. Номерът е моят, размерът на стелката е о.к., но проблемен е моделът - няма цип, а отворът е тесен при доста голям наклон на ходилото. Същият проблем го има приятелка с високия вариант на тези боти - те също са без цип.
      Има и един страхотен сутиен, който не отривам нито референтен, нито по друг начин. Беше 15.16 евро намален от Албанците.

Аз получих преди време ботушите. Същата работа - изобщо не мога да си вкарам крака. Ще пробвам да ги занеса на обущар, ако може да направи нещо по въпроса, иначе не са лоши.
Аз имам същите боти. Нося 39 номер и този си и поръчах. Левия ми е добре, но десния малко ми хлопа  newsm62 

# 257
Мацки, моля споделете за юношеското пуловерче Типстер от 2 евро?  Praynig Успокойте ме, че не са дефектни моите...знам, че доста хора ги поръчаха...или още не сте ги получили?

# 258
Антония, на 46 стелката е някой мм по-малко от 30 см Wink ...мерих до колкото може, че не се вади, но към 29.5 см я докарвам мах....така че мери на твоят мъж и смятай!  Hug

За ботичките и аз да се изкажа, ей на за пореден път се потвърждава правилото, че не вс имаме еднакъв вкус и ставащо на един, не е гаранция, че ще стане на друг...все си мрънкам, че не съм от фините и си е така, но с тези боти проблем нямам никакъв, без усилия ги обувам и събувам мой си номер, нося 39/40, от тях, а и от боти/ботуши по принцип купувам 40. Много ги харесвам, имам лилави, с удоволствие си ги нося.
Дъщерята се беше пробвала да ги обуе 1-2 пъти, но по същия начин каза, че почти не може да си вкара крака, тя е точно 40, дори 41 за някои маратонки.
На двете пък ботушите от 10/11Е ни стават 41 номер и ни пасват идеално.

Да не би да има разлика при различните цветове???  newsm78 което ми изглежда нелогично, ама знам ли  ooooh!

То май всеки чифт си е различен.  tooth

# 259
Мацки, моля споделете за юношеското пуловерче Типстер от 2 евро?  Praynig Успокойте ме, че не са дефектни моите...знам, че доста хора ги поръчаха...или още не сте ги получили?

Цъфс, спокойно. Такива са си  Grinning Виж със зуум, че на всички от серията (пуловерчето, жилетката с и без ръкав и роклето с предното джобче) са все с обърнати шевове. Ефект са го измислили да е, не дефект  Wink

# 260
Мацки, моля споделете за юношеското пуловерче Типстер от 2 евро?  Praynig Успокойте ме, че не са дефектни моите...знам, че доста хора ги поръчаха...или още не сте ги получили?

Цъфс, спокойно. Такива са си  Grinning Виж със зуум, че на всички от серията (пуловерчето, жилетката с и без ръкав и роклето с предното джобче) са все с обърнати шевове. Ефект са го измислили да е, не дефект  Wink
Отдъхвам...благодаря. Аз рових да търся, ама нали по реф. и не намирам подобни за да видя в сайта. На мен ми допада по принцип, но съм убедена, че ще ме зазяпват и ще ми казват, че съм се облякла наопаки, пък да мога да кажа- "Не е наопаки, ефект е!"  Wink
Благодаря ти  Hug
пс-ммм, намерих го, да...сега вече видях и аз...хихихи...дори може да метна още бройка- две, на някои цената е по- малко от 6 евро, което не е много...

# 261
      Голямото ми разочарование са тези боти http://www.laredoute.fr/vente-boots.aspx?productid=324184534& … plp&pos=7_n_n, в които просто не мога да си пъхна крака. Номерът е моят, размерът на стелката е о.к., но проблемен е моделът - няма цип, а отворът е тесен при доста голям наклон на ходилото. Същият проблем го има приятелка с високия вариант на тези боти - те също са без цип.
      Има и един страхотен сутиен, който не отривам нито референтен, нито по друг начин. Беше 15.16 евро намален от Албанците.

Аз получих преди време ботушите. Същата работа - изобщо не мога да си вкарам крака. Ще пробвам да ги занеса на обущар, ако може да направи нещо по въпроса, иначе не са лоши.
Аз имам същите боти. Нося 39 номер и този си и поръчах. Левия ми е добре, но десния малко ми хлопа  newsm62 
Преди време някой беше споделил, че обувките - ляв и десен чифт ги правят в различни фабрики (ако не и в различни държави) умишлено за да не стават кражби, малко невероятно ми се вижда ама може и да излезе вярно  Grinning
Аз също имам един чифт редутски ботуши- много тесни, единствено с обувалка успявам да ги нахлузя, като ида някъде на гости с тях, а после се окаже че нямат такъв аксесоар е ад обуването...

# 262
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-capuche-ado-fille.aspx?prod … minipdp=undefined
Цъфс, нали за това става въпрос? И аз като тебе в първия момент си помислих, че е дефектно, но после разбрах, че е ефект - дори няколко пъти го гледах на снимката в сайта и установих, че дори си личат страничните шевове! Peace

# 263
Моля дайте отзиви за този спален комплект:
http://www.laredoute.fr/vente-drap-arty.aspx?productid=324164328 … tail&originmi /розовият/.
интересуваме дали е мек плата. Като цена си заслужава, но не съм сигурна дали това е цвета, който ми трябва...
Ако някой скоро е поръчвал изгоден спален комплект моля да сподели, че аз нищо не успявам да намаля, или е shopping prix или е нова колекция.

# 264
# 265
Моята дъщеря има пуловерчето и то е с обърнати шевове - ефект е  Mr. Green и аз в първия момент се шашнах, ама после се осъзнах, че не са ни пратили нещо неизползваемо.

zveta111  Joy смешно, но мн логично, също не ми беше минавало през ум, че е възможно...всъщност как ли наричат отделните  клонове: десняците и леваците  hahaha

# 266
zveta111  Joy смешно, но мн логично, също не ми беше минавало през ум, че е възможно...всъщност как ли наричат отделните  клонове: десняците и леваците  hahaha
rotfImbo
Извинете за спама

# 267
  • насън...
rotfImbo
Извинете за спама

левикраците по-скоро... Joy извинете, и аз не се стърпях... ooooh!
и аз да потвърдя за обърнатите шевове, че е ефект...доколко е бил желан е друг въпрос... Mr. Green  Peace но не стои лошо де...

# 268
  • Карлово
Прочетох пърия пост, а по-точно "Шаблони на писма при различни проблеми с поръчките" и "За ваучерите ", нямаше форма или примерно писмо или обяснение  за искане на ваучер по имейл. Въпреки това съчиних нещо, но дали ще ме разберат е друг въпрос  Laughing
Мене ме разбраха и ми пратиха първо номера под който е заведено искането ми, а след това и ваучера  на е-мейл. И тебе ще те разберат.

# 269
Да попитам, дали през лятото ще има по-голям избор от раници за учениците?

Общи условия

Активация на акаунт