СЛИВЕН - 46

• 126 157
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
  • София / Сливен
Много ви благодаря майчета  Hug

# 166
Здравейте, момичета
Аз след няколко месечна пауза, ама който няма нет така е...
Та има ли развитие на идеята за родителски кооператив?

# 167
Здравейте на всички, които си ме спомнят. Аз доста отдавна се затрих и все се каня да драсна някой ред и все нещо се отказвам и ето сега рекох да поразгледам първа страничка да видя има ли някакви новости и като видях, че сте отразили предстоящото при мен събитие толкова се разчувствах, че почти ревнах, че и без това днес цял ден ми е много подтиснато и ревливо. Така за сега от мен толкова, че нищо не съм чела и изобщо не съм в час. Сега отивам и ще се опитам да понаваксам, на всички съгражданки желая всичко най-, най- прекрасно.   bouquet   bouquet   bouquet

# 168
  • Монреал
Здравейте комшийки!

Влизам с молба за съвет.Препоръчайте добър гинеколог  с УЗИ /то кой ли няма вече/, но задължително условие е да разчита много добре снимките и апарата да е добър.

Накратко да ви кажа какъв точно е проблема. Тук в Ямбол един гинеколог ми видя някакви сенки в матката и реши, че това са останали конци от секциото от преди 4 г.!!! Ако не повлияело лечението с антибиотик  Shocked /кръвна картина ОК, нямам инфекция!/ следва кюретаж! Направо останах като гръмната вчера, като ми го сервира. Аз АБ ей така няма да пия.
За конците - не вярвам да има, понеже д-р Костадинов тогава ме ши с резорбиращи се конци. Знам, че е във Франция, поне беше преди няколко години, няма как да отида при него на преглед, а искам да се консултирам с друг лекар.

Много моля за инфо! Благодаря!

# 169
  • Варна/Сливен
Здравейте комшийки!

Влизам с молба за съвет.Препоръчайте добър гинеколог  с УЗИ /то кой ли няма вече/, но задължително условие е да разчита много добре снимките и апарата да е добър.

Накратко да ви кажа какъв точно е проблема. Тук в Ямбол един гинеколог ми видя някакви сенки в матката и реши, че това са останали конци от секциото от преди 4 г.!!! Ако не повлияело лечението с антибиотик  Shocked /кръвна картина ОК, нямам инфекция!/ следва кюретаж! Направо останах като гръмната вчера, като ми го сервира. Аз АБ ей така няма да пия.
За конците - не вярвам да има, понеже д-р Костадинов тогава ме ши с резорбиращи се конци. Знам, че е във Франция, поне беше преди няколко години, няма как да отида при него на преглед, а искам да се консултирам с друг лекар.
Много моля за инфо! Благодаря!
Препоръчвам ти др.Здравко Пенков работи в Ева час не се записва предварително,но се чака ,защото има доста пациентки.
 Peace

# 170
  • Монреал
Баткото родих в "Ева", през 2005-та. Ходих и на консултации там и имам спомен, че д-р Костадинов не беше доволен от ехографа, просто веднъж спомена за това. Но пък може да са обновили техниката.  Thinking

# 171
  • Варна/Сливен
Баткото родих в "Ева", през 2005-та. Ходих и на консултации там и имам спомен, че д-р Костадинов не беше доволен от ехографа, просто веднъж спомена за това. Но пък може да са обновили техниката.  Thinking
3-измерен има нзм дали това те устройва  Peace

# 172
  • София / Сливен
dima аз ти препоръчвам д-р Пенков в Ева мисля че е добър на ехографа.
Моя позната роди секцио преди няколко години и на нея са и казали че има доста конци който са в нея незнам не съм компетентна по тия въпроси дано всичко е ок с теб!

# 173
  • Монреал
Благодаря ви, момичета, ще отида при него при първа възможност.  Hug

# 174
  • София/Сливен
Привет на всички!
Отдавна не съм писала тук...обаче ако знаете какво ми е на главата...

Та да ви почерпя
За малкия рожденик и за големия рожденик (за госпожицата след 2 седмици ще черпя)

# 175
  • До Балкана
Да са ти живи и здрави момчетата, Меги, много да ви радват! Прекрасни торти си направила! newsm59 nbirthday

# 176
Ей Меги двойно ЧЕСТИТО! да са ти живи и здрави юнаците  newsm59newsm59, много щастие на голямото ви семейство. А ти отново си недостижима с тези творения, имаш моите адмирации newsm51

# 177
  • България
обмисляме да подарим сиамски котарак на 9месеца на добри хора с двор-за да живее спокоино на вън,а не както до сега затворен у дома.пишете на лични при желание!

# 178
  • София / Сливен
Честит 1ви юни на малките юнаци!

# 179
  • От липите до сините камъни
Здравейте момичета,нова съм в темата,но искам да се включа с една молба,ние също сме от Сливен.
От две седмици малкия ми син е с конюктивит,а сега започва да му излиза и ечемик,та молбата ми е ако има мами който кърмят и са готови да ми помогнат да ми дадът малко кърмичка,за да мога  да му капя  в окото,моля ви пишете ми на лични,а може и тук.Благодаря предварително. Hug

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 14:12 от Арвена

Общи условия

Активация на акаунт