СЛИВЕН - 46

• 126 118
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
roxanna и при нас нещата се развиха по същия начин.Дори нямах предварителна уговорка с  педиатърката-нито я познавах.Понеже ни изписаха в събота в понеделник отидох,говорих с нея и след 2-3 часа като приключи смяната дойде в къщи.Пари не съм давала-мъжа ми изкара 10лв,но тя не ги взе,а само поиска чаша вода.Детето официално го записахме след две седмици когато дадоха акта за раждане.

rositoooo Стикер за стена-имаш в предвид нещо от сорта на фототапет или друго?Ние на стената над кошарата залепихме страхотен шарен фототапет с Том и Джери и много други герои.Купихме го от СТРОЙКО за 16лв.А иначе и в Стоковото тържище където продават тапети също имаше,но бяха двойно по-скъпи.

# 706
  • София / Сливен
roxanna аз се обадих на нашата педиатърка като се роди второто ни детенце и след няколко дни дойде в къщи. Има майки който предварително се оговарят понеже педиатрите имат доста пациенти и за да са сигурни че ще ги вземат. След като вземеш акта за раждане мисля беше така се ходи до здравната каса за да ти дадът формуляр за личен лекар на детето поне при нас беше така.
rositoooo За стикерите зависи какви искаш аз на малкия над кошарата съм сложила мики маус той е купен от Джъмбо не се лепи по скоро е като дунапренен незная каква е точно материята иначе има по книжарниците на Мечо пух и с ъщо на Евроланд има някакви стикери който скоро взех Макуйн или разни Принцеси съответно за момиченца но от София Евроланд за Сливен незная.

# 707
  • Сливен
 xybavelka ,Vanchit@, благодаря и на вас за инфото  Hug

# 708
  • България

Vanchit@
xybavelka
 благодаря ви за отговорите
да имам предвид като вашия шарен тапет
в Сливен мога ли да закупя от някъде

# 709
Здравейте, много ще се радвам ако мога да се запиша и аз при вас!  Hug  До миналата седмица въобще и не подозирах, че съществува такава тема, но сега имам повече свободно време, разрових се и ви открих!
Видях, че roxanna е в отчетната на юлските мами, аз пък съм в августовските!  Peace

# 710
  • Сливен
Vaseto29 добре дошла при нас  Hug Леко раждане ти пожелавам Simple Smile

# 711
  • Сливен
Vaseto29, добре дошла и от мен  Hug

# 712
Здравейте!
Имам въпрос към вас. Имаше магазин за дамска мода по главната - ДЕНС. Къде е преместен сега?
Понеже ми предстои идване във вашия град, имам и друг въпрос.
Препоръчайте ми добър хотел.
Да е в центъра, близо до магазините. И да има къде да се вечеря.  bouquet

# 713
Здравейте!
Имам въпрос към вас. Имаше магазин за дамска мода по главната - ДЕНС. Къде е преместен сега?
Понеже ми предстои идване във вашия град, имам и друг въпрос.
Препоръчайте ми добър хотел.
Да е в центъра, близо до магазините. И да има къде да се вечеря.  bouquet

Мога да помогна само относно хотелите - препоръчвам Национал палас (4*) и Парк Централ (3*). И двата са в центъра, като вторият е срещу самата сградата на Общината.

# 714
Купихме го от СТРОЙКО за 16лв.А иначе и в Стоковото тържище където продават тапети също имаше,но бяха двойно по-скъпи.

rositoooo,тук става въпрос за Сливен  Peace,а предполагам че във всеки магазин за тапети ги има.В Стройко обаче мисля че бяха най-евтини.

Vaseto29,добре дошла и леко раждане.

# 715
# 716
Много, много благодаря!  Hug

# 717
Момичета, има ли в Сливен лаборатория за кръвни изследвания, която да изпраща кръвта в София при проф. Кременски или ще се наложи за БХС да ходя до Стара Загора?

# 718
  • София / Сливен
Vaseto29 добре дошла!!!
 I just wanna scream питай в Бодилаб но не  съм сигурна.

# 719
  • София / Сливен
I just wanna scream ето какво на мерих в нета така че по-добре е да отидеш в Ст. Загора според мен.
работим в консорциум от пет лаборатории, това са университетските във Варна, Пловдив, Плевен, Стара Загора, вързани на един сървър под качествен контрол с най-добрия софтуер. По този начин се опитваме да дадем достъп и качествени резултати както в София, така и навсякъде в страната.

Общи условия

Активация на акаунт