Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 457
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Стоева защо не уважаваш вече тенджерата под налягане
Лабрекс моляте сподели рецептата за тези картофки  Crazy
vanillla  гуакамолето ти става и за моята диета ,ще го пробвам,само не знам по какво да разбера че авокадото е узряло

# 526
vanillla  гуакамолето ти става и за моята диета ,ще го пробвам,само не знам по какво да разбера че авокадото е узряло

Ами аз гледам като го стисна да е по мекичко, ако е твърдо го увивам в хартия и го слагам близо до парното за 2-3 дни, пак до омекване  newsm78

# 527
Стоева защо не уважаваш вече тенджерата под налягане
Лабрекс моляте сподели рецептата за тези картофки  Crazy

FRESA , ето рецептата - КАРТОФИ-ПЛИКЧЕТА. Все още точно по рецептата не съм ги пробвала, карам все на импровизации. Бързи са, защото ги измивам хубаво, не ги беля, може и да се обелят, и ги пека в микровълновата. Слагам ги върху чинията и включвам на пълна мощност. Ако са по-големи стават за 10 мин, ако са по-малки, за по-малко време, просто съм свикнала вече. Ако не си пекла така, отвреме навреме отваряш и стискаш леко, опечените са омекнали. Но, ако ги препечеш, стават на камък, така че, може да прежалиш някой картоф и да пробваш. Докато се пекат, правя плънката, в рецептата има даден вариант, в моите бележки съ дала друг, а вчера сложих рендосано на ситно сирене, извара, яйце, пасиран чесън, шунков салам и бекон на кубчета. Пак вчера, още суровите картофи разрязах на осем, не съвсем до края, и после ги пекох. След това опечените сложих във форма за мъфини, сложих по малко краве масло във всеки картоф, напълних с плънката, отгоре сложих парче кашкавал и запекох вече в нормалната фурна на печката до зачервяване. Но това, защото си поиграх. Grinning Обикновено в тава ги пека. Вчера включих отгоре и отдолу реотаните, заради яйцето, когато не слагам яйце, включвам само горния реотан до запичане на кашкавала. Много са вкусни! Peace

пеп-4о, и аз на опашката със същия въпрос! Grinning

Ле-лее, Benita, ако с това меню сваляш килца, я издай секрета!  bouquet

vanillla, и аз бих диетирала с такова гуакамоленце! Crazy Heart Eyes  bouquet

# 528
Краси и Лабрекс, защото месото, сварено бавно е по-вкусно, отколкото в нея.  Както и всяко едно ядене. Преди години ми беше незаменима, но предпочитам да си помогна за готвенето с каквото мога от предния ден, отколкото в нея да готвя. Освен това в налягащата тенджера не мога да проверявам във всеки един момент каква е хавата вътре  Wink 

Бенита и Ваня, аз съм следващат, която може да бъде на диета с вашите менюта   bouquet

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 13:36 от пеп-4o

# 529
  • София
Ех, момичета, невероятни сте   bouquet
Отказвам се да изброявам днес имена - всичко ми хареса, всичко изглежда прекрасно и много вкусно
за Тодоровден правих  чеснови подкови, но чак сега свалих снимката

и от същото тесто - руло с кашкавал

а снощи изпробвах изкушаващия лимонов кекс с шоколад  на Ilrai - невероятен е. Даже на снимката парчетата са малко рошави, защото го нарязах още топъл

# 530
Благодаря ви за отговорите , моята диета се казва 90дневна диета ,много е хубава и се хапва почти всичко  Grinning

# 531
Четох всичко, гледах и се облизвах...Храната е поднесена красиво, сигурна съм че е и невероятно вкусна. Ех, момичета, как пазите фигури при тези изкушение, които творите? Недейте така, лято идва, море  Grinning.

Ето и нашето меню от последните дни:

Закуска със салам, кашкавал, яйце

"Бяла" пилешка супа

Баница с готови кори и сирене

Кренвирши с кашкавал на скара, салатка

Малки кексчета с боровинки, по рецепта от сайта

Дано съм дала някоя идея, както аз си "щипвам" от вас.

# 532
Здравейте хора!
Не съм писала от сто години и сигурно вече не ме помните, но аз реших най-накрая да се включа  и дано отново намеря стимул при вас! Hug

От мен едни спагети и царевични мини мъфини с разни нещица Grinning

Spaghetti with asparagus and ricotta by Kemi H, on Flickr

Mini corn muffins by Kemi H, on Flickr

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 15:01 от esy

# 533
# 534
  • от точка К до точка С и обратно
От мен един козунак с бадеми, стафиди и шоколад - моля да ме извинят диетуващите! Mr. Green

*MILADY*, това ми е любимата нова чиния. Купих си я от едно магазинче за домашни потреби, но бяха само три. Намерих и за другарче купичка, сега издирвам и чашка Grinning
esy, добре завърнала се - много вкусничко меню!  bouquet
Лабрекс, пеп-40, направо ме разплакахте с тези картофени специалитети - толкова ги обичам!Тази вечер реших и при нас да е нещо с картофки!  bouquet

# 535
Гуинет извинена си,а сега дай бързо рецептата за тази разкошотия козуначена

# 536
Аууу, Гуинет, малко съпричастност плииз  Mr. Green Е, сега така ме заинтригува! От вътре на конци ли е?

# 537
Здравейте кулинарки, блестящи както винаги  Hug
Аз съм от диетуващите, следящи тази тема и Лорд оф дъ шефс, гледаща и Фиеста ТВ и мъжо казва че съм мазохист  Mr. Green
Но такъв е живота искат се жертви.

Страта със спанак и шунка - Марабу

Салатка

Бобена салатка

Крем супа тиквички с картоф

# 538
  • Варна
Много и разкошни вкусни неща. newsm51
Гуинет голяма си подстрекателка с този прекрасен козунак
Нолита,Апр,Гелева,Зарина,Лабрех,Тутулина,Луча,Бенита,Аелис,Аделинче,Есу,Нервакова,
Еликсир,Мариета супер ви е всичко
Пепи много стилно
Дитсан прекрасни са тортичките,как ги правивиш,че вече и по две
Мадла щЕ  пробвам подковите и рулото и кекса е хубав
Ангелове идвам ти на гости само на салатки и торти...давам всичко.Тортичката ти е трепач.
И на мен също не ми хареса снощи кулинарното състезание...мисля,че мястото му е тук!

За днес набързо
салатка,варено и кебап.
По късно ще ви чета подробно,че е много апетитно.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 20:03 от megansg

# 539
Пак изостанах с 5 страници,ще се връщам назад да разглеждам и да доставя заслужен благодат на сетивата си в края на работния ден Mr. Green!

Гуинет,чудесен козунак Crazy!Довя ми великденско настроение! Peace

Аз се записвам с една тортичка по твоята рецепта,за която ти благодаря   bouquet Heart Eyes :

крем-торта с плодове и бисквити

и  спагети с филе,моркови,маслини и гъби

Общи условия

Активация на акаунт