Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 436
  • 730
  •   1
Отговори
# 570

Гуинет, много изкусителен тоя пудинг! Crazy  bouquet
ЗИЧЕ, ти пак с пухкави и интересни хлебчета!
mery_poppins1, чудесно изглежда кексът, сигурно е и вкусен! Heart Eyes  bouquet
nolita, при теб всичко е много апетитно, а за крейзито си напълно права! Peace  bouquet

Изварена запеканчица със замразени вишни.

# 571
labrex, имай малко милост Grinning Изглежда невероятно!Бих му се нахвърлила веднага Blush

# 572
  • Варна
Гуинет супер ти е пудинга
Зиче с тези питки вкусни уж само за проба ще заприличаме на барбарончетата
Мери и твоят кекс е чудесен
Нолита много вкусно
Елексир вкусна тортичка с плодове
Лина,Марабу,Мат,Есу апетитно
От Линдита си вземам парченце от тутманика
Джема много обичам пържена рибка със зелена салатка
Лулу салатката ти е морска фантазия
Илрай вземам си парченце с кафенце
Лабрех...каква приказна запеканчица си направила с лъжица да я хапваш
За днес салатки,пържолки,бутерки с кашкавал и една млечна баничка с кори на сач още гореща

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 18:12 от megansg

# 573
labrex, имай малко милост Grinning Изглежда невероятно!Бих му се нахвърлила веднага Blush

nolita, точно така направихме с половинката и едва успях да свия по едно парченце за довечера. Почти изчезна, ама много бързо вървят у нас такива запеканчици. Embarassed

megansg , на радикала е снимката, както всичките ми снимки, освен той нещо да се назлъндисва......... При теб пак пълна програма вкусотийки! Heart Eyes  bouquet

# 574
  • Пловдив
nolita Твоят кекс ме изкушава да взема да бъркам пак  Hug Crazy
 ЛАБРЕКС  благодаря за отценката  Hug
А ти нямаш милост с твоите красоти и изкусителни творения  ooooh! Crazy Crazy Толкова е красиво и привлекателно такава хубава снимка си спретнала че остооанах ей така  Shocked
megansg  в къщи вече всички ще се търкалят ама както и да е  hahaha Joy hahaha hahaha

# 575
  • Miami
ilrai78, ето рецептата. Спазих я точно, вкусът е убийствен  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=51897.0

Заповядай!  bouquet
Благодаря   bouquet

# 576
Лабрекс,нямаш милост значииииииииииии,хайде давай рецептата.Това ще го сънувам.Както сънувах наскоро пастичките на Йоли.

# 577
Лабрекс,нямаш милост значииииииииииии,хайде давай рецептата.Това ще го сънувам.Както сънувах наскоро пастичките на Йоли.

MG18, тя рецептата е на око, защото изварата не беше много. Понеже много харесвам изварени запеканки, ги спретвам от каквото се сетя, стига извара да има. Днешната от снимката е горе-долу по тази рецепта: 500 гр извара, 4 с.л. с връх грис, захар на вкус (3-4 с.л.), 2 яйца, ванилия, щипка сол. От всичките продукти се прави тесто, аз разбърквам всичко с миксера, от мен слагам понякога лъжичка бакпулвер, не ме питай защо, нямам отговор, по рецетата не се слага, настъргана кора от лимон, стафиди, орехи, ябълки на кубченца, а днес замразени вишни. Изсипах половината смес в кексова формичка, намаслена и поръсена с грис, отгоре подредих замразени вишни, без да ги размразявам, поръсих с нишесте, сипах и другата половина от сместа и пекох на 170 град 40 мин. Направих сироп от вода и захар, на око, но малко количество, т.е. оставих да кипне на огъня, сложих шепа от замразените вишни, поварих малко до сгъстяване и всъщност, те са отгоре. Под тях е заквасена сметана, отгоре вишните и накрая сокчето, което се получи от варенето на вишните, сгъстено беше. Ама цветът беше невероятен! Grinning  Това е, много вкусно стана! Heart Eyes Peace

# 578
labrex 
  bouquet

# 579
labrex направо онемявам като гледам какви вкусотии правиш и колкото и да съм яла  newsm22
meqansq как успяваш да приготвяш толкова много неща   bouquet  и винаги ми харесва менюто ти

копривена супа-беба яде за първи път и много и хареса

пиле от рекламата -наистина не пусна никаква вода като го размразявах

крем карамел-изложих се, върщих и др неща и водата завря и стана на шупли

# 580
  • София
У нас пиле каша от вторник и пилешки  кюфтета.

# 581
# 582
Добър вечер момичета.Аз май напълно ви изпуснах тези дни
Зиче,как ще отслабна като ми буташ под носа тези тестени вкусотии?
mery_poppins1 ,много добре изглежда кексчето.
Нолита,мнооого вкусно меню.
Лабрексче,изкусителкооо ти със твоите вкусотии ще ме умориш.
Меганс,както винаги изобилие от вкусотии.Кога успяваш бе жена.
naieli19 ,взимам си от всичко само без копривата /не обичам/
Верабелвкуснооо  bouquet
marabu ,за ястията и естетиката ти нямам думи.
От мен салатки за по-едно питие,пържен черен дроб,кюфтета със картофки и пак тортичка

Лека вечер!

# 583
При нас от изминалите 2 дни:

- бутерки

- зелена салатка

- крем супичка с крутончета

- агнешко месо с грах и морковчета

- кремче

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 06:45 от plamsy

# 584

Общи условия

Активация на акаунт