ФЕВРУАРЧЕТА 2007

• 58 960
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
от циганите кръводарители.

newsm78

А аз си мислих ,че сме на върха на класацията по странни страхове с нашия страх от .... вятър ...

# 346
Здравейте, момичета! Днес бях на преглед във Варна. Загубила съм бебето, няма сърдечна дейност. Сряда влизам за кюртаж. Чувствам се толкова ......, дори не мога да заплача... два пъти едно след друго .... не е честно. А толкова се надявах всичко да е наред. Тежи ми и това, че не знам дали ще посмея за още един опит. Сякаш всичко е приключило, поне в този ми живот...

# 347
 AvrorA,  Hug Hug Hug Hug . Толкова тъжна ми звучиш. Пожелавам ти бързо да се отърсиш от преживянато и да погледнеш напред ...

# 348
  • Стара Загора
Аврора, много сили ти пожелавам и дано бързо да го преживееш. Много прегръдки от мен и кураж  Hug

# 349
Аврора, съжалявам.... Много сили и кураж и от мен.  Hug

# 350
Ех, Аврора, жалко. То е лесно да се каже, но според мен трябва да опиташ пак. Вчера мой приятел, който е станал татко тези дни ми сподели, че се е получило чак на третата бременност.
Дано да събереш кураж.

# 351
Aврора, съжалявам, че така е станало  Hug
Ако имаш нужда от нещо във Варна, тук съм.

# 352
  • offshore & overseas
Теди, не се предавай! С теб сме.  Hug

# 353
Теди много  Hug и от мен, пожелавам ти третия опит да е успешен, все пак знаеш че можеш, щом два пъти е станало, ще стане  и трети, вярвам го.

# 354
  • Варна
Теди съжалявам много за загубата ви  Hug Кураж и късмет мила, ако силно го желаеш, ще стане, вярвам в това  Heart Eyes

# 355
Теди, съчувствам ти.. Кураж! Слушай сърцето си то ще ти покаже пътя.

# 356
AvrorA  Hug съжалявам...

# 357
Ние най-накрая пипнахме варицелата.  Confused И то когато карантината в детската беше изтекла преди 2-3 седмици. Сега се борим трети ден с температура и много пъпки и сърбежи. Не се спи хич. Колко продължава това чудо? Три дни минаха, още колко ще е така?

# 358
  • offshore & overseas
Критичните 3 дни (и 3 нощи) са минали, после се диша по-леко... Пъпките хващат корички за още 3 до 5 дни.

# 359
При нас температурата беше само един ден, а пъпките към седмица сърбяха, даже три белега му останаха на челото. Май е различно. Стискам палци да мине по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт