Киша, Мяу, здрави да ви растът новите зъбки. Ние още нямаме наченки на клатене, но във връзка с феята, едно приятелско дете просветило сестричката си така - "Ама Габриело, толкова си глупава, няма фея на зъбките. Тя феята да не е като Дядо Коеда, че да е истинска."

Нико и той расте и хубавее. По някога сам си констатира - "Ама много съм умен!", а аз допъвам 'и скромен, за това толкова красив'. Всъщност не мисля че е по-умен от другите деца на на неговата възраст, но си има някакви си тесни негови интереси, в които се развива особено напредничево. Една такава насока е легото, с което се справя впечатяващо. И много сладко увлича и други деца в страстта си, като ни дойдат на гости. Също така се справя чудесно с разказване на приказки, като дори не А-ка и не И-ка. Мисъта му тече много гладко и последоватено. Но буквите нещо не може да ги научи всичките. Владее някакъв си негов асортимент от любими букви и не мърда на никъде повече. Същото е и за писането. Иначе чакахме с нетърпение да се стопли, за да подкара колелото, което е другата му голяма страст. От другата седмица ще тръгва и на тренировки по плуване, за които ме врънкаше от известно време, но аз отлагах, че умрях от студ с тази бременност.