Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 580
  • 698
  •   1
Отговори
# 600
Телефоните им са страхотни.Аз си падам по шаренкото Laughing
Тези също са  Heart Eyes
1
2
интересна статия

И като няма как да си сложа на телефона висулка съм си накичила флашката Laughing

# 601
А не се ли надраскват телефоните с тези дрънкулки, особено новите модели с тъч-скрийн newsm78 ? На мойто LG съм закачила само една джаджа, която си е с телефона и служи за почистване на екрана и въпреки това не можах да го овардя от драскотини  Rage .

нощен гост, Скандала няма да го зарежеш smile3521 , вЕрвай ми  smile3503

# 602
  • BG

Ъ-хъ, и на мен тъй ми се чини. Обаче имам голям проблем- всички са с огрооомни шапки и еднакви дрехи и ще е голям зор да ги разпознавам Sad

# 603
  • София
Телефоните им са страхотни.Аз си падам по шаренкото Laughing
Тези също са  Heart Eyes
1
2
интересна статия

И като няма как да си сложа на телефона висулка съм си накичила флашката Laughing

Много са хубави и уникални, няма два еднакви. Направо ,ако си го загубиш, да умреш от мъка, особено тези с кристалите Сваровски.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 21:03 от Тайна

# 604
А не се ли надраскват телефоните с тези дрънкулки, особено новите модели с тъч-скрийн newsm78 ? На мойто LG съм закачила само една джаджа, която си е с телефона и служи за почистване на екрана и въпреки това не можах да го овардя от драскотини  Rage .

Той няма ли си  защитно... хм кака се казва.. на самозалепващо се прозрачно фолио прилича? Аз имам дрънкулка и телефонът не е надраскан -  Нокиа.

Скандалът, лично мен, ужасно ме разочарова -   главната не бе хич добре подбрана, а главният бе дърво и половина! Crazy

# 605
  • София
   Защо подбират главните героини все по-грозноватички, да изпъкнат мъжете ли  newsm78?

# 606
Kang Ji  в Capital Scandal въобще не беше дърво Sunglasses
За другото съм съгласна,но си е интересно и леко сериалче.

# 607
Уточнявайте за кой Скандал се говори, защото аз лично се сещам за 3. Simple Smile
Сигурна съм, че звездичка говори за Sungkyunkwan Scandal, а 2в1 за Capital scandal.
А телефона и моя е тъч и защото се страхувам от надраскване не съм си закачила още висулка, мислих за силиконова флашка, но има време, ако и някоя мекичка и пухкавка ми хване окото ще си я закача. Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 21:27 от didkapan

# 608
  • BG
Аз говоря за Скандалът в Сънгкуанhttp://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=2612 Изглежда интересен, пък и пише, че е нещо между БОФ и Ангелите, което ми е достатъчно да го започна. От първата серия се заформи интрига, добре започна Peace

# 609
Дидке, в 10-ката. Точно за него Скандал говорих. А на Capital scandal още не му е дошъл редът. Rolling Eyes

Тайна, те в началото са грознички, после ги поразкрасяват. Ама едно е задължително -  да са глупави. Което трябва да кажа, вече ми е досадно!

# 610
Скандалът, лично мен, ужасно ме разочарова -   главната не бе хич добре подбрана, а главният бе дърво и половина! Crazy
[/quote]
Ей, не можах да не вляза пак. Звезди, нали говориш за Sungkyunkwan Scandal? Ако е за него, и аз като теб. Не ми се искаше да виждам Мики такъв, надявах се, че поне за момент ще видя поне трепване на устните, но.... Това е най- голямото ми разочарование. А и края...много лесно стана всичко, след като не приемаха жените. Но пък края е хубав, нямаше трагедии, е като за разнообразие го изгледах.
Току що си установих голям пропуск. Оказва се, че не съм гледала...представете си ...Capital scandal.. Добре, че тук стана въпрос за двата сериала, за да си оправя грешката.
ПП. Писала съм докато по- горе се е публикувало.

# 611
За Sungkyunkwan Scandal говоря, защото нощен гост каза, че го почва Peace .

А тези шапки ми бяха много странни в началото. И тези прозрачните ленти под тях, защо никога не ги свалят  Thinking дори и когато спят. Досещам се, че целта им е да придържат косата, но да си постоянно овързан с нещо, си е дразнещо.

нощен гост, това да не ти е първият исторически сериал...... за първи път ли виждаш облеклото им от този период...... свиква се, и няма опасност да не ги различаваш. Някои от героите са просто уникални  Crazy .
Цитат
.....пише, че е нещо между БОФ и Ангелите......
Добави към тях и Hana Kimi  и картинката ще е пълна Party

Цитат
.....те в началото са грознички, после ги поразкрасяват. Ама едно е задължително -  да са глупави.......
Ами нали все пак обикновените зрителки трябва да живеят с надеждата, че и те имат някакъв шанс след като дори и такива успяват да "хванат принца" newsm48 .

Хайде да ви дам нещо за лека нощ newsm08

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 21:55 от 2в1

# 612
  • София
Тайна, те в началото са грознички, после ги поразкрасяват. Ама едно е задължително -  да са глупави. Което трябва да кажа, вече ми е досадно!
 Особено в Паста и Палавата целувка, толкова глупави бяха и двата персонажа, та няма накъде. В очите им го казват, а на тях изобщо не им пука. За такива особи е най-подходящ израза:Ти ги плюеш, те мислят ,че роса капе! Само им подвиквам да се вземат в ръце и да не търпят това, но не се променят до края!

Звездичка, при мен се случва обратното, отначало ги приемам, но колкото повече гледам, все по не ги харесвам. Но ето в Hong Gil Dong пък всичките жени са хубави. А  при мъжете обратното, колкото повече ги гледам, толкова повече ми харесват  newsm78.

# 613
  • в мъжки прегръдки
... Например, много се издразних в "Pasta", когато не поощри приятелката си да се развива в професионално отношение, а да е до него, т.е. "няма да ти позволя да имаш образованието, за да се конкурираш с мен"....
Много добре се вижда подобно отношение в Golden Bride. Голяма гордост беше за мъжа и за свекърите, че снахата е завършила престижен университет, но щом се омъжи всички бяха против това да работи и да се развива. Голям тормоз беше да не работи във фирмата с мъжа си, а да се учи да готви и да ражда бебета. Свекървата направо й извади душата с готварски училища,  изследвания и витамини за бързо забременяване, съвети как да се грижи за мъжа си във всеки един момент - аз не бих издържала подобно нещо. Да не говорим пък какъв проблем стана като се разбра, че е имала връзка с мъж преди да срещне мъжа си. Свекървите пък как се месят, направо не е истина. Снахата е повече женена за свекърва си, отколкото за мъжа си. И не смее дума да обели да се защити. Абе загубена работа. Добре че, моята свекърва не гледа такива сериали, та не знае че има толкова послушни снахи Mr. Green
А това с работата се вижда и в японските сериали - жените са на временни договори и от тях се очаква като се омъжат да спрат да работят. Нищо, че са завършили колежи и университети.

# 614
  • BG
Ааа, martisun, с тоя аватар по-често се появявай Laughing

Общи условия

Активация на акаунт