Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 570
  • 698
  •   1
Отговори
# 30
На мен определено си ми хареса,само исках накрая да са заедно с другия актьор,но и така става... Peace

Толкова много изгледах за два месеца,някак си се настроих за един тип сериали и сега не мога да се загледам в новите ,които излизат.В момента гледам три едновременно,което ще рече ,че нито един от тях не ме е грабнал на сто процента.Иначе като почна сериал го изглеждам за три дни.... newsm78

Дайте някакви предложения за сериал,подобен на "Кафе принц","You're Beautiful","Тайната градина","Lovers"...нещо като тези примерно.... Thinking

# 31
Coffee House ми е един от любимите корейски сериали.
Забавен е, но няма никакви прилики с Coffee Prince.

# 32
Ако някой ме попита какво чак толкова ми е харесало в BOF, надали бих могла да дам смислен отговор. Още повече пък, че на моите години изглежда ......... леко странно  Crazy да си падам по тинейждърски сериали, които са по-подходящи за децата ми. Но ето ме сега, след повече от две години, гледаща почти само азиатско кино, с изключение на някой много нашумял филм или сериал от другите части на света.
Започнах БОФ от скука и любопитство и то, от темата за сериала тук, в бг-мама. И въпреки, че в началото много се дразнех и на езика, и на всички тези крясъци и викове, и на непрекъснатото тъпчене с храна, и на странните имена и поведение, и на всички онези непознати и различни за нас неща, неусетно изгледах всички серии за няколко дни. Заинтригувана от този нов за мен свят и култура реших да изгледам още някой сериал и попаднах на "Марс", а той ме отведе до "Метеор гардън" и до "Хана Йори Данго" (съответно тайванската и японската версии). И от там нататък нямаше спиране. Но БОФ си остава сериалът запалил ме по азиатското кино и култура и затова за мен си има някакво специално място в съзнанието.

merydit, не знам какво си гледала,но пробвай с "Attic cat" , "My name is Kim Sam Soon" , "Exhibition of Fireworks" , "Cinderella man" , ако си падаш по вампирски истории ти предлагам и "Freeze" (с актьора от "Lovers").
 Hug

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 12:02 от 2в1

# 33

Започнах БОФ от скука и любопитство и то, от темата за сериала тук, в бг-мама. И въпреки, че в началото много се дразнех и на езика, и на всички тези крясъци и викове, и на непрекъснатото тъпчене с храна, и на странните имена и поведение, и на всички онези непознати и различни за нас неща, неусетно изгледах всички серии за няколко дни. Заинтригувана от този нов за мен свят и култура реших да изгледам още някой сериал и попаднах на "Марс", а той ме отведе до "Метеор гардън" и до "Хана Йори Данго" (съответно тайванската и японската версии). И от там нататък нямаше спиране. Но БОФ си остава сериалът запалил ме по азиатското кино и култура и затова за мен си има някакво специално място в съзнанието.
Все едно аз съм го писала, само че не разбрах за него от форума (тогава не влизах тук). Загледах Марс, но не ме грабна, а и толкова ми харесваше корейския език, че някакси ми беше трудно да се пренастроя.Но и за мен BOF си остана любим, щом пак го гледах...
merydit, My girl е много сладък. Имам един любим ама да се сетя.. и ще пиша
Full House и  Goong са също много забавни.

# 34

"Attic cat" -сега го гледам него,интересен е ,но много малко сийдари има за него и чакам да се драпнат последните серии... Peace, "My name is Kim Sam Soon" -гледах го...хареса ми "Exhibition of Fireworks" -този не съм,ще го видя, "Cinderella man"-този също не съм , "Freeze"-гледах го  Peace.
My girl -не съм го гледала,ще погледна и него.
Благодаря ви момичета... Hug

# 35
А сетих се един страхотен сериал. My Fair lady (The care of agasshi) много е сладък и е с една моя любима актриса (не е от най-красивите, играеше в Goong Mr. Green)

# 36
  • София
  Само да питам, в Тайната градина колко време ще са разменени,че съм на 8-ма серия, а вече ме хванаха лудите?

# 37
 Само да питам, в Тайната градина колко време ще са разменени,че съм на 8-ма серия, а вече ме хванаха лудите?
Не помня точно, но ги разменят на два пъти, май не е за повече от две-три серии. И мен ме хващаха лудите, когато ги разменяха, но пък така разбраха повече неща един за друг.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 16:04 от dimetra56

# 38
  • София
Не помня точно, но ги разменят на два пъти, май не е за повече от две-три серии. И мен ме хващаха лудите, когато ги разменяха, но пък така разбраха повече неща един за друг.
   Опа, върнаха се, сега да видим докога  Simple Smile!

# 39
Оф, аз пък не съм стигнала до там и все чакам да се разменят. В коя серия ги разменят за пръв път?

# 40
  • София
Оф, аз пък не съм стигнала до там и все чакам да се разменят. В коя серия ги разменят за пръв път?
Ой, не обърнах внимание, мога да ти кажа в коя се върнаха за първи път по местата си.

# 41
  • София
   Ураа, изгледах го!Рекох и отсекох, сега лягам да спя, че кое време стана!

# 42
  • Sofia
Пак нови предложения сте дали, отивам да ги търся да захващам поредния сериал Crazy

# 43
  • София
Хей, тези турски сериали пак искат да ни запратят на 2 страница  Mr. Green
И малко не точно по темата - моля, кажете ми китайски или корейски филм, исторически екшън с романтични елементи  Simple Smile, нещо като Reign of Assassins.
 Peace

# 44
Хей, тези турски сериали пак искат да ни запратят на 2 страница  Mr. Green
И малко не точно по темата - моля, кажете ми китайски или корейски филм, исторически екшън с романтични елементи  Simple Smile, нещо като Reign of Assassins.
 Peace

Филми съм гледала само 3-4 и то заради сериалите направени по тях. Но влез в естърна и можеш да си избереш, поне ще прочетеш и отзивите.
http://www.easternspirit.org/forum/

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 22:02 от dimetra56

Общи условия

Активация на акаунт