Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 541
  • 698
  •   1
Отговори
# 630
  • BG
Звездичка, този сериал има бг субhttp://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=366обаче са в бг шеъра, а там нещо става и аз напоследък не мога да тегля от там, не знам при вас как е.

# 631
  • София
   И No Min Woo  Joy!

Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 14:45 от Тайна

# 632
  • BG
Тайна, какво ни обяснява тоз сладур бе Joy
Дали ще стане скоро превода на Дрийм хай, имате ли представа дали е започнат ?

# 633
  • София
Тайна, какво ни обяснява тоз сладур бе Joy
Дали ще стане скоро превода на Дрийм хай, имате ли представа дали е започнат ?

Знам ли? Там ,където  я намерих има още много . Сега гледам клипове на тяхната група THE TRAX, ноо хич не обичам метъл!

Едно клипче с него : http://www.youtube.com/watch?v=8NG29HOoJHs

Той е русия  Joy  http://redandrosy.files.wordpress.com/2009/03/03ex6.jpg?w=480&h=398

# 634
Dream High го има целият в Замунда Simple Smile

# 635
Tinkerbella, честито и весело изкарване на празника! Hug

нощен гост
 от чужбина хич не мога да тегля, ама и чакам спиритските субтитри... Blush

# 636
  • BG

нощен гост
 от чужбина хич не мога да тегля, ама и чакам спиритските субтитри... Blush
Само не казвай, че си в Южна Корея, щото пристигам веднага Joy

tinkerbella, веднага ще проверя в замундата Peace

# 637
 А, не ! Не съм...  Laughing

# 638
Tinkerbella Честит имен ден   Hug

# 639
Мерсиии, момичета   bouquet Hug
Хахахах, звездичка, бързо изгрявай над Южна Корея, за да идваме и ние на гости  Mr. Green

# 640
Честита Цветница на всички с имена на цветя.
Tinkerbella , мерси за почерпката. Да си жива и здрава, късмета да е с теб винаги.
Да си дам аз японските  и тайванските любимци. Те са твърдо несменяеми, просто каквото и да пуснат с тях, ще ми харесва.
Японски:
Ямашита Томохиса, Огури Шун,Кимура Такуя

Тайвански:
] Joe ChengAaron YanMike He У Чун
Това са, другите може и да ми харесват, може да ги гледам, но тези са голямата ми любов.

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 15:07 от dimetra56

# 641
tinkerbella, честит имен ден! Много, много усмивки и приятни мигове с любимите филми и сериали ти пожелавам. Simple Smile
Абе хора, четете бе, на звездичка под аватара й пише "страната на лалетата" Simple Smile т.е. доста по-на запад от изтока.
Ние заминаваме на разходка в този прекрасен слънчев ден, весел ден и на вас. Simple Smile

# 642
..
Абе хора, четете бе, на звездичка под аватара й пише "страната на лалетата" Simple Smile т.е. доста по-на запад от изтока.
..

Иначе щеше да пише "В страната на кимчи и рамьон" Crazy

# 643
звездичка, гледала съм някои от филмите му. "Тазза" го бях теглила преди 1-2 години от някакъв блог, но беше с лошо качество и гадни субтитри и се отказах да го гледам. А сега чакам да ми дойде "музата" за такъв сюжет, както и за този с момиченцето заразено с HIV. За подобни филми ми трябва подходяща нагласа. По тази причина чак сега гледам "Дяволът". На 5 серия съм и полицайчето яко ме дразни с тази негова импулсивност. Един истински професионалист, какъвто би трябвало да е О Су, никога не действа без да мисли или пък да си тълкува уликите както му изнася. А той непрекъснато го прави. За сметка на това обаче, адвокатчето се представя отлично с тази негова сдържаност и надменност. Вече се досещам, че "нещата не са каквито са" и че лошият може би не е чак толкова лош, а добрият не е чак толкова добър. Но ще видим накрая каква е цялата картинка Thinking .
А една от любимките ми Shin Min Ah е страхотна и ми е много интересно да я гледам в този сериал, след като я гледах в "My Girlfriend is a Gumiho".

# 644
  • в мъжки прегръдки
Честит празник на цветята и от мен!

нощен гост, аз бях започнала да си правя един друг аватар с този красавец - пак танцува U R Men, само че много сладко си лизва пръстчето в края Crazy. Само че, нещо хубавите клипове с този жест изчезнаха и няма откъде да си резна парченцето с езика.

Някой да е гледал Синадарелас систър?
Гледах го преди време. Доста добър сериал. Всъщност мацката, която играе там, съм я гледала в Marry me, Mary; Autumn Tale; както и във филмите My Little Bride; Love Me Not; Innocent Steps, и навсякъде прави страхотна игра. Честно казано, според мен, в Cinderella's Sister тя направи най-силната игра. Български букви за него има в болидрийм.
My Little Bride е страхотна комедия и има български букви, така че не го пропускайте.

No Min Woo, гледам че го спрягахте и напред заради външния му вид. Ако не сте гледали гумихо-то, задължително си пуснете поне сцените с този младеж. Там е изрисуван като картинка и е в състояние да докара 1-2 безсънни нощи, независимо от възрастта на фенката.  

Към тези снимки аз нямам много да добавя, но виждам че сте пропуснали един много запомнящ се красавец - Lee Joon Ki

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 21:45 от martisun

Общи условия

Активация на акаунт