Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 067
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • Stuck in a moment

.За жалост доктора каза,че тази бактерия е рядко срещана и много упорита,затова изписа силен антибиотик.Сега остава да се моля да не приютя и гъби у себе си ,заради АБ Praynig

Харем, поразрови се из нет-а, по принцип е добре да се пие Б комплекс витамини заедно с АБ-то, за да се избегнат гъбичките.

# 271
  • Stuck in a moment
  вода. Друго не знам. Може би и Тетра става? newsm78

Тетра - смрадлика. Според мен не трябва да се отричат промивките напълно. Последното,което гинеколожката ми предписа беше Полижинакс и промивки със смрадлика 1 с.л. на един литър.
И за да не се трепете да я цедите се слага в марля да се запари. Не трябва да е силна отвара.
Смрадликата има силно противовъзпалителен ефект. И съм се чудила дали няма да мине номера ако пробвам промивка и веднага след това глобула с лактобацили.

# 272

.За жалост доктора каза,че тази бактерия е рядко срещана и много упорита,затова изписа силен антибиотик.Сега остава да се моля да не приютя и гъби у себе си ,заради АБ Praynig

Харем, поразрови се из нет-а, по принцип е добре да се пие Б комплекс витамини заедно с АБ-то, за да се избегнат гъбичките.

Аз в момента пия Центрум Силвър(за възрастни-над 50 г. ).Купих си го,ама чак у нас видях,че е за възрастни.Дадох 20 лв,сега ще си го изпия  Shocked

П.П Сега отивам до аптеката за невробекс.Мисля,че те са комплексни витамини от групата В  Peace

# 273
# 274
ох, шитс, пак бактерия :X

# 275

Confused Ти след АБ ли беше?

# 276
# 277
  • София
  вода. Друго не знам. Може би и Тетра става? newsm78

Тетра - смрадлика. Според мен не трябва да се отричат промивките напълно. Последното,което гинеколожката ми предписа беше Полижинакс и промивки със смрадлика 1 с.л. на един литър.
И за да не се трепете да я цедите се слага в марля да се запари. Не трябва да е силна отвара.
Смрадликата има силно противовъзпалителен ефект. И съм се чудила дали няма да мине номера ако пробвам промивка и веднага след това глобула с лактобацили.

и на мен са ми казвали тетра+лайка и да се измиваш с водата вечер преди лягане  Rolling Eyes

# 278

статията е наистина много добра! Но според мен, за да можем да се избавим от този ад, трябва комбинирано лечение, да се захване с тебе лекар, микробиология, пробиотици, отново микробиология, за да се знае до къде се е стигнало..а не на сляпо "ХОДИ БИЧИ ФЛАЖИЛ БАТКО"  ooooh!

Извинете ме, но нещо яхнах пак метлата  Tired Как може такъв ад.... Sick

# 279
Момичета стискайте ми палци днес  Praynig

# 280
  • Viena
Zdraveite,  saglasna s tova che trqbva seriozno da se zaeme chovek sas seriozen lekar i moje bi ste ima uspeh. Pri men se poluchi slednoto:1. otarvah se ot stresa koito imah predi vreme2.zapochnah da qm mnogo plodove i zelenchutsi(vseki den)3. dieta ne pazq, hranq se dobre vqrno kachih 2 kg, no za sega ne mi prechi 4. izdebnah moment kogato nqmam infektsiq i zapochnah redovno da slagam vav vlagalisteto lakto batsili .Vsichko tova dovede do uspeh
Otnosno  lakto batsilite prez ustata, neznam kolko ste pomognat na vlagalisteto. Parvo znam che golqma chast sa martvi oste pri zakupuvaneto, trqbva zadaljitelno da stoqt v hladilnik v aptekite i u doma, no moje chovek da regulira stomashnata flora pone.
Otnosno promivkite te se pravqt mnogo obilni, pone s 2 palni damski dusha , laika e za gabi, smradlika za dr bakterii. Laika sas soda pomaga za gabi , no e mnogo draznesto za ligavitsata i moje da se napravi v kreen sluchai kogato si palen s teq mikotichni  gadini , no tova ne opravq problema.
Do skoro i uspeh

# 281
Момичета стискайте ми палци днес  Praynig
С теб сме,мила  Praynig Praynig Praynig

П.П  Лелееееее,к'ва яка депресия ме е грабнала  ooooh! Дали е от АБ  newsm78.Отгоре на всичко се и разболях,сополи,кашлица,отпадналост.Хоп-и цикъла додИ(и сега не мога да слагам гинофлора против гъбите от АБ)  Mr. Green Яко в гьола съм  ooooh!.Пък който ме знае пия АБ.Офффф,умиране има,отърване няма Tired Tired Tired

# 282
# 283

Понеже ми е доста объркано в главата...четох,четох...ама не разбрах статията ЗА или ПРОТИВ пробиотиците е  newsm78

# 284
  Confused Ти след АБ ли беше?
да, сега е-коли

Общи условия

Активация на акаунт