Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 045
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • На небето
monii а какво използваш, хапчета, вагинални капсоли, кремове, промивки????

# 346
  • София
момичета,

пили ли сте Низорал и колко дълго, защото се притеснявам, че вреди на черния дроб, а трябва да го пия до 15.04  Rolling Eyes

# 347
  • София
 Принципно  всички  противогъбични  препарати  вредят на  черния  дроб ,  не  само Низорал  .  пила съм  няколко пъти  за  период  от  5  до  7 дни ,  2 по 1 табл.  При теб  защо  толкова дълго време  се налага да  го пиеш ?  Аз  сега  съм  в  цикъл  -4 ден  и  според  рецептата    пия  Микомакс .  След  цикъла   -глобулите  Клотримазол  , но  ми  подрани  цикъла  и  не  успях да  сложа  две  глобули от  Флажила  , та  първо   тях  ще  свърша , и тогава  Клотримазола.

# 348
момичета,

пили ли сте Низорал и колко дълго, защото се притеснявам, че вреди на черния дроб, а трябва да го пия до 15.04  Rolling Eyes

Пила съм 5 дена х2 на ден. Всички противогъбични хапове вредят на черния дроб, както и антибиотиците. Знам ли, щом лекаря ти го е предписал? Може да поискаш и второ мнение.

# 349
Здрасти..

Аз си чакам часа за гинеколог, след 2 дни и кърша пръсти  Sad МЦ ми дойде на 13.03 беше по-оскъден за 5 дни мина, но от тогава до сега съм с някакво ту кафеникаво, ту розово зацапване  Confused Rolling Eyes Такова не ми се беше случвало..+ останалите ми симптоми парене, дискомфорт в по-слаба степен..Каква ли ще е тази нова екстра  Sad...

# 350
  • София
момичета,

Пила съм 5 дена х2 на ден. Всички противогъбични хапове вредят на черния дроб, както и антибиотиците. Знам ли, щом лекаря ти го е предписал? Може да поискаш и второ мнение.

сега отивам да се консултирам  Hug

# 351
Почвам с промивки,ако не помогне включвам кремове и вагинални свещички.

# 352
  • На небето
Почвам с промивки,ако не помогне включвам кремове и вагинални свещички.

A с какво правиш промивки? Аз правя със сребърна вода. А какъв крем ползваш? Аз до скоро ползвах Нистатин, но скоро прочетох, че не трябва да се ползва вагинално.  ooooh!

# 353
Промивките ги правя с тетра(смрадлика),но сега към решила с цитросепт.
За мазане и аз до скоро ползвах Нистатин,сега ползвам Певарил.
Вагинално -Гино-певарил.

# 354
За промивките лично аз съм много скептична...Тотално се разрушава баланса  Rolling Eyes Дори мисля, че доковете са единодушни само за това, че са вредни вътрешните промивки..

Успех все пак  Hug

# 355
  • Viena
Zdraveite,molq vi vnimavaite s protivogabichnite tabletki, az poluchih ujasna alergichna reaktsiq ot mikomaksa(osnovnata sastavka v nego)i sega ne smeq i da pomislq za hapove.Ima i na druga osnova preparati, no te napravo  promenqt stoinostite na chernodrobnite enzimi s nqkolko niva nagore, mojete da si predstavite kolko sa" stadqsti"
Uspeh

# 356
Промивките ги правя с тетра(смрадлика),но сега към решила с цитросепт.

Ужас, това с цитросепта  Shocked Недей да решаваш сама, и то такива "иновативни" методи, че не знаеш какво можеш да си докараш!!!

# 357
Здрасти, стиснати палци за мен и днес моля  Praynig

Аз смея да твърдя, че имам драстично намаляване на дискомфорта, паренето и т.н от както ползвам пробиотика специлано за вагинални проблеми, но пак присъстват, слабо и по-рядко, но са там. Дали постепенно ще отшумят или пак ще се засилят не знам и ми омръзна и да се надявам честно казано.

Ох това от мен, стягам се за поредната среща с гинеколог  Sick този път слава Богу жена..Раждала жена съм, минала съм през маса прегледи, но толкова стресиращо и неприятно усещане е това, че само единият преглед ми унищожава маса нервни клетки, да не говорим другите терзания гинекологични и сексуални  Sick Tired

Хайде приятен ден и по-малко гъби и бактерии  Praynig Tired

# 358
              Здравейте, момичета. Вече ви споделих че и аз като вас трета година лекувам гъбички, последно през февруари. Но миналата седмица получих възпаление на яйчниците, и ме вкараха в болницата, пет дена бях на антибиотик, венозно. Преди да го започна ми вкараха кремче певарил заради гъбите. Смятам че не се излекувах от възпалението, защото още имам леки болки в яйчниците, но в изследването на секрета този път ми откриха някаква бактерия, не й запомних името, и ми предписаха макмирор глобули. Пия цитросепт от три месеца, сега заради антибиотика си купих и лактофлор, незнам да ли ще ми помогне да не хвана гъби, но поне ми помага за запека, който имах. Embarassed.На всичкото отгоре ми закъснява с 3, 4 дена, и се чудя на какво се дължи, можеби на възпалението или заради антибиотика Thinking. Не вярвам да съм бременна, колкото и да ми се иска, понеже все пак там ми изследваха по три пъти на ден урината, щеше да отчете?  Thinking

# 359
Аз ако съм на теб бих се молила да не съм бременна след толкова антибиотици в болницата  Peace
Излекувай се пък тогава мисли за бебе  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт