Баба Марта бързала, на ЮНЧЕ мартеничка вързала ! - № 16

• 30 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честит празник на всички малки и големи жени   bouquet Бъдете много,много обичани и уважавани!
Честити зъбчета на всички озъбени бебоци!
Ние сме още болни,смениха ни антибиотика,възпалени са и двете ушенца,капем капки  ooooh! ужас,поне не вдига Т от вчера,че 6 дни се разсипа детето,и ние покрай него!Започна да не иска да яде  Tired
Много неприятни случки с бебетата,аз имах такъв с големия батко,монета от 5 ст,застанала на гърлото и нито напред ни назад запушила му дупката на гърлото  Confused тръсках го надолу с главата да изпадне  Sad
Уменията са ни до под кривата круша  Laughing "мама,баба,дядо,кака,тата,ела,папа" казва ела и с ръка,прави конче,целува,ама за ставане,или за лазене и дума да не става,лежи като прани гащи  Joy,.Залепен е за мен и в банята ако съм блъска на вратата,ако г гушне някой друг почва да реве с пълно гърло и се протяга към мен  Heart Eyes останах без ръце и кръст,гони ме като палаш с проходилката Laughing.
За бабите малко ви завиждам  Wink благородно разбира се!В събота моята баба докато се обърнах и му беше дала телешки салам,а той с такъв кеф го дъвчеше  Laughing

# 256
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bouquet

# 257

Мерсаж за поздравите, нали тази година част от нас дебютират като  „мама”! Flutter
Киди, определено имаш талант -  тортлето е направо чудесия!
Japanese, tenderseducer, честити зъбчета – да са здрави и бели. Слънчев_лъч и на вас ЧЗ – сладура май е изпълнил плана за следващите три месеца… tooth
Mar4ela5, честито първо „мама” People Angel
Мартеа, maretu, krems82, gergana26, ама че страшни и странни случки  - дяволска работа. Дано никога повече не се повтарят.  Praynig
Polkidot, бързо и безпроблемно оздравяване на малчо Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Моят дребчо днес е певчески настроен от сутринта, обаче аз вече съм включила на глухия жак и не ми дреме.  Listen Много приятно ме изненадаха с тати тази сутрин... Heart Eyes

А и OMG  Shocked, ketti, polkidot, 10 х момичета, ама недейте така. К`во излиза ся, че предишните ми постинги са за боклука и времето трябва да е кофти за да ми е закачливо … иии начиииии  Laughing… не, че се оправдавам, но понякога хуморът ми обръща гръб и аз търпеливо го изчаквам да се наведе – така си се цакаме на периоди  tongue
Didi24, тенкю за милия отзив за темата   bouquet Hug

# 258
  • София
Здравейте, не съм влизала от седмица. Първо бяхме на почивка и после... в събота баща ми почина неочаквано. Много е трудно, момичета... Не съм и чела много внимателлно. Прегледах темата и ви желая искрено да сте живи и здрави и да се радвате на хубавите моменти в живота. Иначе ние сме здрави.

# 259
Здравейте, не съм влизала от седмица. Първо бяхме на почивка и после... в събота баща ми почина неочаквано. Много е трудно, момичета... Не съм и чела много внимателлно. Прегледах темата и ви желая искрено да сте живи и здрави и да се радвате на хубавите моменти в живота. Иначе ние сме здрави.
Esma, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
.....Да си призная не знам как се преживява такова нещо и бога ми, дано никога не го науча .......

# 260
esma Flowers Rose съжалявам за загубата,много е тежко....

# 261
Есма, съболезнования, мила spoko Flowers Rose Flowers Rose

Мария, Мартеа - ужасни случки Shocked добре, че навреме сте ги хванали!

Киди, евала  chef

Слънчо, браво на Кими за зъбчетата! Все така леко да излизат Wink и нашите 7 и 8 са на път, но като при вас за сега драми няма Sunglasses

Кети, рЕзни бабата самозванка Овреме Close

Марчелка Hug да се оправяш бързо
...да не сме се наговорили - и Нора е на заешка супа с кафяв ориз, моркови и целина Joy

Hug и за всички останали болни мами и бебоци!

ние също имахме премеждия тези дни - малкия си спука главата, лепихме я. аз пак имах бъбречна криза... ноооо сме добре вече Grinning Sunglasses

Етка, прекрсен поздрав, просълзих се... Heart Eyes  bouquet

и накрая да не пропусна: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА Hug  bouquet

# 262
esma, искрени съболезнования.  Flowers Rose В такива моменти човек няма нужда от утеха, а само от едно вярно рамо, на което да плаче на воля ...

# 263
esma моите съболезнования  Flowers Rose

На всички пожелавам да нямат повече премеждия с бебоците !
Аз всичко съм скрила , дребните предмети са прибрани по шкафовете . Само цветята едвам си опазвам и наскоро награби едното та успях да го хвана преди да е изял листото  Mr. Green .
Като проходи ще му мисля пак. Каката не ми е яла цветя , тя направо от пръста си хапваше  Mr. Green .
Кошарата за игра ми е голямо спасение , мога да свърша всичко без да се притеснявам ,че може да падне или да направи някоя щуротия .

До скоро мамита   bouquet

# 264
  • Варна
Честит 8ми март, мили ДАМИ, бъдете обичани!

Есма, съжелявам за внезапната ти загуба!

Слънчо, sophiepp , браво на вас за безпроблемните и бързи зъби Party При нас всеки зъб е мъка ooooh! Снощи след като ги приспах към 9ч. и след като изкарахме 2 часа във въртене, сумтене и тикане на биберони, Ивчето нададе зверски вик в 11.30ч. Аз не успях да я изкарам от спалнята и тя разбира се събуди брат си.... и какво мислите последва: 'Малка нощна ревня'. Баща им мигом дотърча от другата стая и като ми видя изтормозения вид, ми каза да ходя да си поспя отатък, а той ще се оправи. Е поне се опита Mr. Green Децата пореваха половин час. Ама само какъв рев беше ooooh! Най-накрая трябваше мама да се намеси, че те взаимно се разреваваха. Накърмих първо Велизар и го оставих полузаспал на баща му и взех Ивчето да кърмя (в другата стая разбира се, защото тя не спираше все още да се дере) и след като приспах и нея благополучно, как мислите намерих баща и син: Велизар се забил в ъгъла на спалнята с глава върху една малка декоратична въглавничка, проснал се по корем, а баща му го гушнал по дупето и той по корем Joy

Нашето меню днес е: Заешко със спанак, ориз и домат. Домат започвам да въвеждам от днес. За ориз ползвам оризова каша. Още не смея да им сваря обикновен ориз. Вие какъв ориз ползвате?

Има ли други бебоци, които цала нощ са с биберона в уста, като моята щерка?

# 265
Есма, съболезнования! Преживях същото преди 4 години... ужасно е. Прегръщам те силно!

Софи  Hug сега добре ли е момчето?

# 266
esma, много съжалявам, приеми и моите съболезнования!

На всички болни, пожелавам бързо оздравяване и дано вече спират тези настинки и зарази. Софи  Hug

Честит празник на всички празнуващи!

# 267
  • Пловдив
Честит празник на всички малки и голями дами! Гордейте сде всеки ден, че сте жени и бъдете заобиколени от любимите си мъже!

За вас

Ще ви прочета като заспи малката  Simple Smile

# 268
  • Варна
esma, моите най-искрени съболезнования!  Cry Това е най-големия ми страх - загубата на толкова близък човек!

Птиче, браво на мъжете! И моите мъже ме изненадаха много приятно днес! Heart Eyes

Софи, голям съвпадък Mr. Green. Паф обаче го отказа... Днес отказва всякаква твърда храна... Дано е от зъбките нещо... Много е кривичък, а той не е такъв по принцип.

Гери, дано скоро малчо е наплъно здрав! Hug

# 269
  • С-я
Есма, моите съболезнования

В тази връзка- мое любимо стихотворение, което често ме сваля на земята:
Носете си новите дрехи, момчета!

Носете си новите дрехи, момчета,
падаме, както ходим,
умираме, както спим.
Въпросите на тая планета
я решим, я не решим...

Но не казвайте:утре ще бъдем красиви.