.Зелении всякакви давам,спанак много обича с телешко и картофки
Свинско купувам готово пюре,веднъж на две седмици,много му харесва
Риба веднъж или два пъти в седмицата,но той яде почти всичко което готвя,съобразявам се и с него 

ама още от сега ми идва да слагам багажа 

.....обаче най-доброто за бебо и теб ще е да се отпуснеш, естествено в комбинация с очички на 4-ри. Довери се на инстинкта си - безпогрешен радар за това, кое е най-добро за детето ти. 
тока не спира(на агрегат сме),водата е чиста и не спира(имаме помпа и минава през филтри)
Ако проходи до тогава още по добре,ще пада на мекичко и няма да се притеснявам
Само с лодката няма да мога да влизам,ако не дойдат помощници(мама и тати)
С това пекнало навън слънце... вижда се вече пролетта 
Просто реших да те информирам, но виждам, че ти четеш и се аргументираш достатъчно. Аз се убедих, че колкото повече чета и се интересувам за захранването, толкова по-противоречиви статия и мнения откривам. Например ако сте чели съставките на пюретата на ХИП в повечкото (ако не и във всичките) има БИО РАпично олио с полезните Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Та затова и аз си взех от биомагазин рапично олио и доволна и горда си го слагам в пюретата, които приготвям.ДА ама предната седмица в темичката за захранването някой беше пуснал линк със статия, в която се посочваше, че съотношението на тези Омега 3 към Омега 6 мастни киселини в рапичното олио е нефункционално и дори много вредно (дори ако не се лъжа беше спомената думата канцерогенен
). И тук дилемата - да повярвам ли на тази статия и да изхвърля олиото или да си кажа: "е добре де, щом ХИП го ползват, значи е проучено и не е вредно".
Не че вкъщи не ги е хранил, но при нас храненето навън е още ново, пък и да удържиш спокоен единия близнак, докато храниш другия си е придизвикателство
Абе доста сме назад сякаш
Та в този ред на мисли, май скоро няма да ги запиша на кухня. То там половината неща няма да са им въведени 
Като гледам, ние почнахме от първите захранването, а сега вече доoooста изостанахме. Още не сме въвели червено цвекло, лук, чесън, червени чушки, домати, гъби, патладжан, риба, ананас, боровинки, червени плодове (ягоди, малини, череши). От месата в момента давам само пилешко, защото купувам едни уж био-пилета.
Някои от продуктите съм въвела с готови пюрета, но сега умишлено прескачам, защото им нямам вяра на тези на пазара - като телешко, магданоз, спанак - и ще чакам лятото, та да хапваме еко-балканска продукция.
Оранжевата леща ( или червена, ако така е по-известна ) и без друго увира и става на каша за 10-тина минути, така че не вярвам да е много тежка за стомаха и ще гледам и аз да я включа в менюто до 2 седмици. 
)
Дано бързичко се оправим, че и на нас ни се митка навън с приятелки.

.Щях да ви питам, дали си заслужава да купувам буйки.Скоро май ще стане доста топло за тях и се чудя дали направо да не се ориентирам към сандалки?Вие с какво обувате малките сега, като излизате навън? 
Наш Радичко (както го нарича батко му
) е много далече от такива постижения.Както е казала Емма на светлинни години.