Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 3

• 64 622
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • ...край Дунава
момичета искам да ви попитам как да ги разбирам цените в този сайт в левове(бг) http://www.javari.co.uk/s/ref=womens_T2?ie=UTF8&brands=bourne|kg%20by%20kurt%20geiger|carvela|french%20connection|nine%20west|dune|bertie|Chie%20mihara|  питах в друга тема и ми казаха да попитам тук, ще ви бъда много благодарна ако някой ми отговори..

В паунди е. По курса на паунда.

# 76
е кога успяхте и нова тема да направите и да изпишете 6 стр  ooooh! Whistling Hug Hug Hug Hug

# 77
 Hug неуморими!  Peace

# 78
dani890420, смятай го по курс "продава" на банката към която е картата, с която плащаш.  Peace

# 79
Биг пуфана, Миоки благодаря ви.
Миоки, а ти тропкаш ли вече с флайките, м ?  Grinning

Сега мерките на http://www.javari.co.uk/dp/B0042EU42O?ie=UTF8&ie=UTF8 за протокола по заръка на биг пуфана.
получено - UK5
стелка - 24.5 см
ток в най високата му част - 8 см, платформа - 1 см - удобно е ходилото
обиколка в най-горната част, мерено от вътрешната страна - 35 см. Ципът спира около 7 см под горен ръб на ботуша. Успях и дънки да напъхам дори, а не мисля, че съм с особено тъник прасец. Това пухестото може да се вдигне и ботуша придобива друга визия.На мене лично така по - ми харесват. Може да се видят тук http://www.dune.co.uk/catalogue/style.asp?f=1&dac=1&y=A1 … CBC113H&pc=10.
За мое съжаление не доставят до България.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 21:42 от semirami

# 80
Moмичета, забелязали ли сте дали нещо ако свърши после го зареждат отново, не става дума за намалена стока?

# 81
  • Пловдив
Ами аз поръчах мъжки ботуши и веднага изчезна този номер от сайта. След 3-4 часа се появи, но вече на редовна цена.

# 82
Биг пуфана, Миоки благодаря ви.
Миоки, а ти тропкаш ли вече с флайките, м ?  Grinning
Тропкам аз и се оглеждам за нов улов  Laughing
Много са удобни ама вЕрно що не им сложиха едно малко ципченце...
Тези дюнки са направо .... Heart Eyes ама ми идват малко скъпи точно сега  Confused

red shoe, от ботушите които аз поръчах, няма номер в цвета на моите (не са зареждали) и цената е по-висока. Аз ги взех за 54 паунда, сега са 108.

# 83
# 84
  • Бургас
Здравейте

Харесах си един модел
http://www.javari.co.uk/Gabor-Womens-Napier-Platform-Heel/dp/B00 … 994031#tabsAnchor
Някой дали има впечатления от тази марка обувки?Нося 41 номер има само 8 номер което по принцип е моя размер.
Ако ги поръчам тази вечер дали ще дойдат до 09.03?
Ще бъда благодарна ако ми отговорите Praynig

# 85
  • София
Здравейте

Харесах си един модел
http://www.javari.co.uk/Gabor-Womens-Napier-Platform-Heel/dp/B00 … 994031#tabsAnchor
Някой дали има впечатления от тази марка обувки?Нося 41 номер има само 8 номер което по принцип е моя размер.
Ако ги поръчам тази вечер дали ще дойдат до 09.03?
Ще бъда благодарна ако ми отговорите Praynig

От изчетеното до тук могат да дойдат на следващия ден/ което в случая няма как да стане по-рано от Понеделник евентуално/ или да се забавят седмица две - зависи от това как ще ги пусне системата/ куриер или пощи/.
 За марката не знам. Има само един чифт.

# 86
От изчетеното до тук могат да дойдат на следващия ден/ което в случая няма как да стане по-рано от Понеделник евентуално/ или да се забавят седмица две - зависи от това как ще ги пусне системата/ куриер или пощи/.
 За марката не знам. Има само един чифт.
Моите по пощата дойдоха на 6-ия ден, така че шансът да пристигнат до 9-ти е напълно реален.

Аз да попитам, в сайта на Dune приемат ли бг карти? Разбрах, че не доставят до БГ ама поне карти...? Пробвах да направя поръчка, но на предпоследната стъпка ми дава това:

Unfortunately there was a problem with your order
Please ensure that you enter the correct 'Billing Address' (the address where the card is registered) details in the 'Customer Address' area for the card you are using. The most common problem occurs when customers fail to enter the full 'Billing Address'. Please also ensure that you enter the Card Holder Name correctly (as seen on the card) as this can also prevent an order processing. If you are using Maestro and have no issue no. then please enter '0' in the issue no. box.

We also have Verified by Visa and Mastercard Securecode in place on this site, please ensure you have the correct pass code ready to enter otherwise your order will be declined. If you do not have a pass code you may be asked to sign up, this is secure and will take you to Mastercard or Visa secure websites. You may be able to choose 'No thanks' and continue without registering

If your problem persists please contact your issuing bank.

Order Ref: 4072-0552-3129-7147

През посредник с тия почивни дни сега ще се замотая доста, а искам да поръчам.

извинявам се за офтопика

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 00:38 от Миоки

# 87
  • Пловдив
Moмичета, забелязали ли сте дали нещо ако свърши после го зареждат отново, не става дума за намалена стока?

Аз дебна едни  сандали, които получих, но се изчерпа модела два дни след това във всички номерации.  Моя приятелка ги хареса и ме натовари със задачата да и ги поръчам, съответно различен номер, но до ден днешен не са се появявали.  За себе си следя едни на СК, но и те - по същия начин.

Момичета, страхотни ботушки сте си накупили. Честито и само по хубави събития да ги разхождате. Завиждам ви. И аз ги наобикалям, но поради липса на информация за обиколка на прасец и цип от поне една страна не смея да поръчам, че са си цифра и послееее... да ми отлежават не ми е рентабилно.

# 88
  • Варна
Миоки, Под полетата за въвеждане на билинг адрес има отметка " Deliver my order(s) to a different address", като я избереш ти дава възможност да избереше друг адрес за доставка.
По принцип на билинг адрес въвеждаш адреса на картата, т.е. твоя, но като гледам и там я няма България като опция.
От това разбирам, че няма как да поръчаш с българска карта, остава с посредник..  Посредниците нали са в Англия, те там не почиват  Wink

semirami, ботушите са върхът, попълваш колекцията а  Simple Smile

# 89
От това разбирам, че няма как да поръчаш с българска карта, остава с посредник..  Посредниците нали са в Англия, те там не почиват  Wink
Не почиват ама тукашните банки почиват и няма как да им преведа парите...

Поръчах тези, но са UK5,5 дано не са ми големи  Praynig
Получих това в мейл:
Available to ship: 03-Mar-2011
Scheduled to arrive: 21-Mar-2011 - 24-Mar-2011
Order 202-0312470-3447540 will ship via Standard.
значи ли че този път с куриер ще пристигнат?

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 10:02 от Миоки

Общи условия

Активация на акаунт