Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 37 979
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Кюстендил
Мдаааа, Делте, таквиз красоти я чакат, ама тя е оправна и всичко си знае, елементарно било и нямало проблем, тя се оправяла с всичко...ще я видим Party

# 91
  Трепетче, кон в заведение си е жива атракция  Joy Остава и билетчета да им късат за зрелището  Flutter Успех в намирането на добре платена и свястна работа. Много ще ми е мъчно, ако не дойдеш..В неделя нали се прибирате, та все пак ще бъдете заедно на празника? Но както решиш Simple Smile
  Лейди, не посмях моя задник да снимам в банята, защото в кадрО щеше да е само той  Grinning
Много сте ми мили всички, липсвате ми. А днес имах тежък ден и още не е свършил. Ходихме с брат ми на вилата-той да монтира метални решетки, че много тарашат, особено като разберат че няма никой. Аз почнах да преглеждам и подреждам мамините неща..Ужасно е тъжно..Sad Взех си за спомен едно цвете-каланхое и отивам да го присаждам сега в моя саксийка.

# 92
  • Кюстендил
Еличка, в неделя се прибираме, но Варна-Кюстендил са около 600 км, ще се прибера доста късно вечерта предполагам. Ще го мисля още де, може и да намеря начин. А някой от София ще идва ли?

Да ти кажа, хич не ми беше атракционно някакси Thinking

# 93
Добре де, щом повечето от нас не ги бъркат служебни ангажименти, не може ли да изместим датата +1, 2 дена?

Ели, много болка ще има през следващата една година. Но с болката се свиква, а с липсата - никога. Трябва да мине цикълът от една година, да минат всички семейни и не само празници и тогава малко ще олекне, но никога няма да е същото. Силно те прегръщам, осъзнавам, че загубата на дете и майка е най-жестокото нещо на света.

# 94
  • Varna
ТРЕПЕТЧЕ Hug
Обожавам конете, ама да ми влезе кон на местоработата, ще ми дойде малко във повече Joy
И аз ти пожелавам една спокойна работа. Може да не е толкова заплатена, ама поне да ти е по душа, да е спокойна и със хубави колеги. Че дори и да е платена, като около себе си имаш злобни хора, аман ти е голямата заплата Hug

# 95
  • при моите деца .....
Привет!!!
Нещо ми е нервно....
сядам с чаша вино - сервирам и на вас - за всеки вкус

Ще погледам ТВ - май днес ще има интересни филми...
 Hug Hug Hug Hug
Ели,  Hug Hug Hug

# 96
  Боби, като одрънкате винцето- айде метни чашките и каните при мен Simple Smile Аз ще се погрижа за тях както си знам  Wink
  Намерих два интересни буркана днес на вилата- високи, големи-прозрачен и зелен. Подготвих ги и ще нарисувам нещо цветно на тях. Може би ще си сложа нещо хубавко после вътре и ще казвам " Бонбонките са мамините буркани"  Grinning

# 97
  • Varna
БОБИЧ,
Пак си се погрижила за Овенската дружина Hug Що ти е нервнУ?

# 98
  • при моите деца .....
БОБИЧ,
Пак си се погрижила за Овенската дружина Hug Що ти е нервнУ?
Комплексно действие на множество изнервящи фактора.... за присъствието им или по-точно за влиянието им съм си виновна сама - бавно ще се обучавам, но мисля да завърша годината по-независима.... Дано успея....

# 99
  • Varna
БОБИЧ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 100
Добре де, щом повечето от нас не ги бъркат служебни ангажименти, не може ли да изместим датата +1, 2 дена?

Ели, много болка ще има през следващата една година. Но с болката се свиква, а с липсата - никога. Трябва да мине цикълът от една година, да минат всички семейни и не само празници и тогава малко ще олекне, но никога няма да е същото. Силно те прегръщам, осъзнавам, че загубата на дете и майка е най-жестокото нещо на света.
Ели,Лейди го е казала много точно. Hug Hug Hug

Аз затова предложих да сменим датата. Може би ще е добре всеки да каже дали има възможност за друга дата.

# 101
  • Кюстендил
Ако вас не ви притеснява нищо и на всички други им е възможно да присъстватнна друга дата би било добре,но не искам да настоявам, че аз най-малко имам заслуги да се съобразявате с мен Embarassed Делте, мерси за пожеланията, а дано те чуят където трябва Praynig

# 102
  • при моите деца .....
Добро утро!
Слагам закуска и кафе

Днес ще идват семейството, на което сме кумове на прошка, та ще пошетам - вече измих апартамента, дакота дамашните спят за да не правят стъпки.
Хубав ден!!!!!

# 103
  • Varna
Добро утро Мацуранки Hug

Днеска е Сирни Заговезни- Прошка.     

Ако съм обидила някой несъзнателно, моля ви простете ми. Praynig И на вас да е простено!

За срещата нямам нищо против да се смени датата.

# 104
  • при моите деца .....
И аз да поискам прошка - ако някой съм обидила, моля простете ми!!!
 Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт