Има ли вдовици/вдовци сред вас? 2

• 420 835
  • 3 446
  •   1
Отговори
# 345
  • Талант на 2012,2013 г.
Влязох за да споделя с вас. Дъждът, който се изля тази нощ беше и едната от причините за моите безсънни напоследък нощи. Тежко понасям това, че аз ще си легна под завивките в спалнята ни, а той е някъде там... под тонове земя и отгоре се излива студеният дъжд. Плаках. Отново. Душата ми е празна, светът се срина...
Толкова много ми липсваш, любов моя... Cry

# 346
Същото си го мислих и аз това Мари... smile3518  За поредна вечер заспах със сълзи на очи и със спомените от миналото...Ох колко много боли...сърцето ми плаче за него, моята първа и единствена любов...ОБИЧАМ ТЕ МИЛО МОЕ МОМЧЕ... Weary

# 347
Много ми е мъчно и тежко за мойта любов минали са 43 дни от както  го няма и болката става все по голяма.Незнам как ще живея занапред без него много ми липсва много не издържам не издържам.Бяхме неразделни.Детето снощи ми вика мамо искам да видя тате мъчноно ми е за него.
Много ми е мъчно за теб любими.ОБИЧАМ ТЕ ЛЮБОВ МОЯ И ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ.

Мъката по теб ми е голяма.Сърцето все така за теб боли.И тази болка никога не отминава защото няма да се върнеш ти.Но ти си далече завинаги далече като отронен от дървото лист.Какво не бих дала пак да зърна усмивката и погледати ти чист.Ако можех с думи да те върна най-хубавите за теб ще изрека.Ако можех със сълзи да те върна море от тях щях да събера.Обичам те.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 13:40 от nadenceto6640

# 348
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес се навършват два месеца без моята половинка. Cry

Мъчно ми е, любов... Празно ми е в душата, стаята, в живота ми...

# 349
Охххххххх боже не се издържа вече от мъка  не ми се живее ама заради децата трябва само аз им останах и трябва да се боря с този скапан живот заради тях а така ми липсва мойто съкровище.
 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Тъга
Тъга обсипва ме сега когато няма те до мен
аз искам мили с теб да бъда нощ и ден .
Да легна пак на твоите гърди ,
и да целувам твоите очи.
Но аз сама съм пак в този час
и страдам аз без глас
и мисля си ...
така ми липсваш ти ,ела и пак до мен поспри.

smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 13:44 от nadenceto6640

# 350
Мари прегръдки мила. smile3518

# 351
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря, Наденцето... HugЕдна и съща болка ни е сковала и двете. Разликата е в това, че детето ми/едното вече/ е мъж и се опирам на него за всичко. Но и той изживява много тежко загубата на баща си. Крие се от мен да не го видя и плаче. Липсва му във всеки един момент така както и на мен. Аз се опитвам пред него да се държа и като остана сама със себе си плача, понякога плача с глас...

# 352
Кой може да повярва в тишината,
която казва, че си мъртъв ти?
Би трябвало да духа черен вятър
и черен дъжд над всичко да вали.
Очите си изгледах да те чакам,
но ти не идваш мили мой.
И всеки ден горчиво плача
и не намирам нито миг покой.
 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Нашата малка дъщеричка е вече толкова умна и надраснала връстниците си и знае че вече никога няма да гушне нейния мил тати Sad
Защо Господи почерняш толкова млади семейства и тия малки дечица, дето няма да си спомнят нищо за бащите си, ЗАЩООО БОЖЕЕЕ....

# 353
  • Талант на 2012,2013 г.

На моят съпруг

Тихо си тръгна. От нашата стая.
Празно остана след тебе аз зная.
Болка раздира душите на двама.
Ние с детето живеем във драма.

Загуба тежка. Така си ни нужен.
Този живот на нас ни е длъжен.
Много ни взе, без дъх ни остави.
С нищо не ще го може поправи.

Моят живец и силна закрила
 бе ти за нас и обич си мила.
Празници няма, всичко угасна.
В тежък вулкан от мъка прерасна.

Слънце ми казват щяло да има.
Нека си вярват. В мене е зима.
Само едно би дало утеха...
Болка да нямаш под твоята дреха.

Ние не ще те нивга забравим.
Ти си ни обич, и спомен и слава.
Мойта любов, най-добрият родител.
В тежките мигове ще си спасител.

Идвай във сънища, няма да плачем.
Този живот както трябва ще влачим.
Време ще дойде пак ще сме двама.
Смърт не разделя обич голяма.

МарИ smile3518

# 354
О боже не се издържа не се издържа без него боже колко много ми липсва как ще живея незнам имам голяма празнина в сърцето която не ще се запълни никога.Толкова ми е мъчно за моя съпрух че незнам незнам.

# 355
Aз съм вдовицаот 1год.и 3месеца и живея с двете си децана 7 и 12 години  от Ямбол не получават наследствени пенсии от баща им който почина миналата година на 12.07.2012год  на 31г от рак ,защото нямал 5 год .стаж ,не могат и да получават и персонална пенсия защото закона не е променен от 2009г.,а доходът трябва да е 65лв на член от семейството.Живеем с моите 500лв и детски 70лв. Може ли тричленно семейство да живее с тези пари.

# 356
 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518
  Адски боли от загубата на любим човек. защото беше прекрасен и отговорен към мен и дъщеричката ни, Обичаше ни много, показваше го всеки ден....Уважаваше всички хора..Всеотдаен към семейство и приятели.....
ОБИЧАМ ТЕ МИЛИЧЪК МОЙ....., ЛИПСВАШ МИ............... Weary

# 357
Малко полезна информация, ако още не е споменавано - от тази година право на детски имат всички полусираци, независимо от дохода.  Peace

# 358
ЗАКОН ЗА СЕМЕЙНИ ПОМОЩИ ЗА ДЕЦА
Чл. 7. (1) (Изм. - ДВ, бр. 69 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2006 г., в сила от 01.01.2006 г.) Месечните помощи за дете до завършване на средно образование, но не повече от 20-годишна възраст се предоставят в пари и/или под формата на социални инвестиции на семействата, чийто доход на член от семейството е по-нисък или равен на дохода по чл. 4, при условие, че детето:
(9) (Нова - ДВ, бр. 54 от 2012 г., в сила от 01.01.2013 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2012 г., в сила от 01.09.2013 г.) При условията на ал. 1, месечната помощ за деца с един жив родител се предоставя в пари и/или под формата на социални инвестиции независимо от дохода на семейството.
Да не повярва човек .... 
Благодарим Drozi!

# 359
  • Луната ни пази
Това е едно от малкото смислени неща по отношение на детските. Аз още през януари се възползвах, защото дохода ми надвишава 350 лв на човек. С малко, но надвишава. И ако не е тази поправка (да е жив и здрав Дянков, че поне за нас помисли),щях да видя детски през крив макарон.

Общи условия

Активация на акаунт