Има ли някой друг с такъв проблем днес? Ако някой има други тел освен посочените в сайта ще съм благодарна.
И от днес - никакви бг канали. Нито един. Сигурни ли сте, 4е можем сами да си я настроим

и трябва да се смени приемника с друг...уж ще правят смяната в офисите но......за сега май нямат нови приемници
Това е фирма фантом, която постоянно фалира и се явява с ново име.Вчера ми скъсаха нервите.Освен, че няма свързване с тях, ми сервираха и друго.Парите които предплатих лятото, тъй като не живея в БГ, изгарят.Били останали в другата фирма и ITV Partner не могли да ги усвоят.Даже ми даде тел. на фалиралата фирма да си търся парите, но нали се сещате, че те са изключили телефоните.
Нямам думи, мислех, че са по-сериозна компания, но при първа възможност ще се махна от там.Колко ли още хора ще изгорят с парите си.Хем съм платила веднъж, а сега ако не платя втори път до 5 дни и оставаме без телевизия. 
Никой не ни е предопредил, че ще сменят честотите. На тъпия им сайт също няма никаква информация. Телефонът им, разбира се не работи. Какво правим от тук нататък ?! Трябва да ходя до някой офис ли - незнам?! Не знам и как да си настройвам честотите....
Не съм вярвала, че някой може да има такова отношение към клиентите си 

И колко ли хора които не живеят в БГ ще изгорят с големи суми.
как така ще им плащаш два пъти за една услуга 
И сега тези дето имаме договор с iTV какво правим?
Препоръчани теми