iTV проблем - СПЕШНО!

• 67 020
  • 227
  •   1
Отговори
# 135
   В никакъв случай не съм си помислила, че се заяждаш.Наистина скъсаха нервите на хората.В момента пак нямаме телевизия. CloseНо странното е, че не изключваме ресийвъра, защото се връщат старите настройки( било авария от тяхна страна).Вчера се бяха върнали без да ги изключваме и имахме същите канали.Как става така, на маймуни ни направиха.

А ние гледаме.. поне  вмомента. Как така се връщат старите настройки, пък и било проблем от тяхна страна??  При мен не е така...
Тия хора са пълна трагедия, иzобщо не zнаят zа какво става дума и си говорят страшни глупости.
Ето ви друга история. На 01.03 си направих всичките настрийки сама, тръгнаха там които канали имаше, но вечерта спряха всичко. И се почнаха мъките със свърzването по телефона, естествено невъzможна мисия, скъсах си нервите просто.. Свърzах се чак на 02.02 вечерта, не zнам как стана даже. Естествено, имахме платени напред пари, не много, но имахме, които zнаех, че губим  Tired ... Но исках да ми каже някой какво да направя все пак, че поне да гледам ТВ  Rolling Eyes  ТА. Говорих с техен служител, който ми обясни, че имали някои офиси от старите, ама други вече ги нямало.. абе маzало.  Да, да съм, си платяла петнайсетте лева zа март. Ок, реших да пратя да да ми ги платят преz Иzипей, че е лесно и бърzо. Служителят обаче ми каzа, че ще ми пусне телевиzията още в момента, пък да отидем на другия ден да си я платим.. Пусна ми я наистина след минути. Е да, ама другият ден беше 03.03, нищо в БГ не работи. Та чак на 04.03 моя блиzка намерила отворен офис на Иzипей, бях и дала данните, които той ми обясни, че ще трябват, zа да се плати. Ама... поредна иzненнада. Служителката там й каzала "Ами не можете да платите, нямате нищо zа плащане."  Shocked Shocked Shocked
Пратих друг роднина до стара тяхна каса. Тяхна, където предните години е плащано. Съществувала, zа радост. И какво мислите? Там пък обяснили, че zа март си ни е платено, даже сме били имали депоzит от пари и нямало нужда да плаща zа март....
Та какво да ви кажа, пъъъълна мъгла и смехория. Сега имаме, ама туку виж я спрат.. Не zнам вече иzобщо какво сатва. Не zнам и има ли смисъл пак да zвъня. То и да се свържеш това, дето говорят е мани, мани.... Ако си бях в БГ, щях да съм отишла вече при Булсатком. От тука е малко сложно, но при първа въzможност (когато някой идва, или ние си отидем, ще видим как... пък може и по пощата, ако се наложи) ги сменям теzи. Вярно, че не ми се zанимава хич, но няма начин, те са тотално свршили май....

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 14:34 от Сова

# 136
Йееее, хванахме сателита на Булсат между двата комина - много сме доволни!!! newsm44 newsm68

Сателайт може вече да си гледат работата и от нас! smile3513

# 137
Йееее, хванахме сателита на Булсат между двата комина - много сме доволни!!! newsm44 newsm68

Хайде 4естито Peace

# 138
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

Честито Тони. Със здраве да си гледате телевизия.

# 139
Благодаря ви, дами! Друго си е с телевизия... Laughing

# 140
Благодаря ви, дами! Друго си е с телевизия... Laughing

Ееййй, аз не съм дама   bouquet  Но не се обиждам, важното е че проблема се реши Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 21:45 от emokey

# 141
  • гр.Варна, сега Германия
А да има някой който е със вграден в телевизора ресийвър, и какво се прави тогава Rolling Eyes

# 142
А да има някой който е със вграден в телевизора ресийвър, и какво се прави тогава Rolling Eyes

Не става с вграден, за да се гледат програмите трябва операторски приемник.

# 143
Т.е не става вече с новият сателит ли, защото досега ставаше Rolling Eyes

# 144
 newsm78 Защо да не става ако до сега е гледала(предполагам) Явно ресивъра е с модул за кодировката на ИТВ...и само картата са си поставяли Thinking
Но нямам идея какво трябва да се направи...явно някакви допълнителни настройки но.....най добре да се пита някой разбиращ..най добре във форума им Peace

п.с. Но може би трябва да им се обадиш и да платиш 15 лв да ти пуснат картата..
Каква марка е тв и ресивъра?

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 22:03 от lozeva

# 145
Т.е не става вече с новият сателит ли, защото досега ставаше Rolling Eyes

Какъв приемник, т.е. модул ползвате в момента за ИТВ/Сателайт?

# 146
Крипто уорк модул, т.е. само картата е вкарана в телевизора.

# 147
по принцип сега  Сателайт работят с Conax
Cryptoworks кодировка Peace

# 148
Благодаря ти, значи ще повъртим още малко Grinning, ако не по Великден като си отидем ги сменяме Simple Smile

# 149
какъв модел ти е тв?

Общи условия

Активация на акаунт