iTV проблем - СПЕШНО!

• 67 040
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
Най накрая и ние се свързахме със Сателайт. Казаха ни че те са ни доставцичи били от декември месец, но ако сме дали пари преди декември, ги губиме и те нямат никаква връзка  #Cussing out.
Направо им казахме че се отказваме от техните условия и ще се насочим към други фирми и защочнаха да ни мънкат.
Утре ще говорим с Булсат и ще чакаме докато трябва.

Тези Сателайт са такива мошеници, че просто няма как при такова начало, да очакват да вземат клинетите на ИТВ, надявам се повечето хора да се откажат, за да видят от къде изгрява слънцето  #2gunfire и дано залезат бързо бързо.

# 121
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
От България, Англия, Германия, Италия, Испания, Португалия, Франция и останалите страни от този регион изложението е югоизток.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 23:49 от emokey

# 122
И при нас така се пада - югоизток, според този сайт, ама пречи пустия покрив:( Имаме видимост само между 2 комина и се надавям с повече настройки да стане. Confused

# 123
Имайте на предвид 4е на нас преди ни пре4еха едни дървета за да хващаме булсата ooooh! И сега като ги изрязаха си хващаме без проблем Peace

# 124
Случайно ми споделиха че от ИТВ/ТоталТВ камък върху камък не е останал. От новия оператор дето е изкупил техниката им още не са се ориентирали нито на пазара нито технически. Това което докопах като инфо е че освен да се насочи антената трябва да смени и оборудването, ама не всичкото. Някои от приемниците били стари и несъвместими и трябвало да се сменят, а кой ще ги плаща не е много ясно. Като разбера марките приемници ще ви ги кажа всички кой става и кой не.
Успях случайно и да докопам списъка с канали който ще предложат много скоро:
1. BNT
2. NOVA
3. Nova Sport
4. TV7
5. Supper 7
6. Diema
7. Diema 2
8. Diema Family
9. TV1000
10. Viasat Explorer
11. Viasat Nature
12. Viasat History
13. FOX Life
14. FOX Cryme
15. Utilisima
16. Baby.tv
17. Cartoon Network/TCM
18. Boomerang
19. CNN
20. Canal France 24
21. TV5 Monde
22. 1 RU Int.
23. 24 Техно
24. Kerrang MPEG4/dvb-s2
25. Smash Hits MPEG4/dvb-s2
26. City TV
27. DSTV
28. iConcert HD 1440x1080
29. Planeta HD 1920x1080
30. Fiesta TV
31. FLN
32. National Geographic
33. NG Wild
34. NGC HD 1920x1080
35. NG Wild HD 1920x1080
36. Travel Channel
37. Travel Channel HD 1920x1080
38. MTVN HD 1920x1080
39. NBT
40. Luxe.TV HD 1920x1080
41. Mezzo Live HD 1920x1080
42. Penthouse HD 1920x1080
43. Penthouse HD1 1920x1080
44. Penthouse HD2 1920x1080
45. History HD 1920x1080
46. F ONE HD 1920x1080

прави ми впечатление че има доста HD-та, но пък се губят основни програми ! Дано все пак да ги добавят преди да го финализират

# 125
  • София
А, кой ще ги 4ака да добавят каквото и да било, вси4ки се преориентираха нанякъде, седи ли се седмици наред без телевизия? То не 4е сме се скъсали да гледаме, ама пък едни новини да не можеш да 4уеш Confused

# 126
прави ми впечатление че има доста HD-та, но пък се губят основни програми ! Дано все пак да ги добавят преди да го финализират

Преди да го финализират, те ще фалират. Като свиха парите на хората сега ги карат да подписват нови договори и пак искат пари предварително. Дано никой не им се вързва на приказките на тези. То и ИТВ се изхвърляха много и накрая фалираха.

# 127
  • UK/София
А, кой ще ги 4ака да добавят каквото и да било, вси4ки се преориентираха нанякъде, седи ли се седмици наред без телевизия? То не 4е сме се скъсали да гледаме, ама пък едни новини да не можеш да 4уеш Confused

Ти защо нямаш телевизия и няма да имаш седмици наред. ShockedНие бяхме само един ден без ТВ, докато не получихме настройките.

# 128
ами аз ще ги чакам - не ми се занимава да ги сменям сега, ще видя дали ще просъществуват, ако не винаги мога да ги сменя. за сега ми смениха единия приемник - другия е филипс и нямаше нужда. не съм плащала за смяната разбира се. Не ми е ясно за какви пирамиди приказвате изобщо и какво са виновни тези, че ТОТАЛ ТВ, които са сръбска фирма просто се оттеглиха от българия пазар. За сега съ дала 15 лева, което е таксата за следващия месец за два тв, което не е много, е и каналите са малко, но ще изчакаме малко и ще видим какво става. никакви договори не ме е карал никой да подписвам.

# 129
  • Italia
Ти защо нямаш телевизия и няма да имаш седмици наред. ShockedНие бяхме само един ден без ТВ, докато не получихме настройките.
Биляна, колкото мнения прочетох до сега едно с друго няма да си приличат. Да не говоря, че на мен от кол-центъра всеки път ми даваха различна версия. При едни работи, при други - спират бг каналите, на трети не им казват, че трябва да се преподпише договор, на четвърти искат отново да платят, петите трябва да сменят приемник.... Да не говорим, че никой не е бил уведомен официално от тях, или от предишните. Който разбрал от нет или от познати - разбрал, другите осъмнаха изненадани на първи март.
И ако ми простиш любопитството: Ти преподписа ли нов договор с тях? Имаше ли предплатени месеци и ако да - прехвърлиха ли ти ги? Приемник сменя ли, или поне трябваше ли да даунгрейдваш фирмуеър?

# 130
  • UK/София
Биляна, колкото мнения прочетох до сега едно с друго няма да си приличат. И ако ми простиш любопитството: Ти преподписа ли нов договор с тях? Имаше ли предплатени месеци и ако да - прехвърлиха ли ти ги? Приемник сменя ли, или поне трябваше ли да даунгрейдваш фирмуеър?

LaughingАко наистина беше прочела всички мнения, щеше да знаеш. Simple Smile
 Осъмнах и аз със спряна ТВ, изхабих си нервите да им звъня два дни.Предплатени месеци имах, но ми изгарят.Не съм преподписвала, не са ме и канили.Дадоха ми "промоция" от 4дни да гледам ТВ докато не платя. newsm78Защото според тях следващите месеци не са платени, нямало как да ги усвоят от предишната фирма.Изпратиха ми настройките на мейла, аз ги препратих на около 30 човека от форума.Антената може всеки сам да си я коригира, завърта се със сантиметри.Приемник не съм сменяла, имаме на Филипс.

# 131

[/quote]

[/quote]
На мен настройките не ми вършат работа , защото приемника ми е Дигиталвио , т.е. трябва да се подмени с нов , който да хваща сигнала от Астра. Та така моите няколко дни прекарани в четене на форуми , не ми помогнаха. И сме си все още без телевизия. Twisted Evil

# 132
  • Italia
Биляна, не съм искала да прозвучи като заяждане, извинявам се, ако така си го рабрала   bouquet

Точно защото чета всички мнения, че и не само тука, ами и във форума на тотал и на дтв ми е трудно да запомня всеки един какво точно е направил. Мен лично ме лъгаха един месец по телефона, защото знам за фалита от началото на януари. Антената и настройките не са ми проблем - миналата година сама си я монтирах (добре де, имаше един колега, който ми помагаше със стягането на болтовете), след това монтирахме и неговия булсат, та мога да се справя с въртенето на чинията. Обаче цял месец ми казват да изчакам да ми дадат настройките и всеки път отлагаха със седмица, на 20 се прибрах в Бг и трябваше да действам - или чакам и рискувам да съм без тв, или взимам булсат. Познай на кое се реших Simple Smile) Платен абонамент имах до 6 март, така че не беше проблем. На 28 след поредното обаждане ми казаха, че трябва да сменя приемника. Видях из форумите колко проблеми имат с новите приемници, как не тръгват картите, как липсват доста от програмите и колко народ реве от тях. От всичко най- ме е яд за Eutelsat, само заради спътника избрах тотал-а. Не ми пречи все пак да се свържа със сръбския тотал и да си пусна абонамент там, все пак приемник имам. Спира ме необходимостта от още една чиния на терасата - много ще ми дойдат, а 26 градуса са голямо разстояние за 80 см чиния

# 133
  • UK/София
   В никакъв случай не съм си помислила, че се заяждаш.Наистина скъсаха нервите на хората.В момента пак нямаме телевизия. CloseНо странното е, че не изключваме ресийвъра, защото се връщат старите настройки( било авария от тяхна страна).Вчера се бяха върнали без да ги изключваме и имахме същите канали.Как става така, на маймуни ни направиха.

# 134
За да нямате повече повече проблеми с ИТВ/Тотал/Сателайт ги сменете.  Че ИТВ са тръгнали към фалит се знаеше още преди две години когато започнаха да закриват офисите си. А че ще има още проблеми със Сателайт още отсега се предвижда. Сега се приемат с карти CryptoWorks, но се предвижда да минат на Conax.

Общи условия

Активация на акаунт