iTV проблем - СПЕШНО!

• 67 042
  • 227
  •   1
Отговори
# 105
Биляна, искам да потвърдя това, което е написала emokey- по никакъв начин не могат да знаят, че си в чужбина. Аз също съм извън БГ и не съм обявявала, че изнасям оборудването извън граница.. Гледахме 4 години АйТиВи, но още щом станаха Тотал ТВ усетихме на къде отиват нещата и лятото минахме на Булсат.
Никол, мисля че влизаха и таксите  Peace.

# 106
lozeva, в тези 38 лв не влизат ли 4 месечни такси? Текущия + следващия на пълен пакет + HD и следващите два на икономичен + HD? Аз не съм сигурна, защото предплатих за 6 месеца пълен + HD, и ми предлагаха две оферти, не знам в края на краищата по коя беше.
Амии  Thinking сега и аз не съм сигурна..аз си мислех 4е освен текущия имаме 2 пълни и 2 икономи4ни и след това избираме абонамент newsm78
То ще си покаже Laughing

# 107
Биляна, имаме проблем с големината на чинията, разбира се. До сега ни спасява фактът, че чинията на Тотал е сива, а не бяла като на Булсат и е по-незабелижима. Законът тук е такъв, че на 2 метра от най-високата точка на жилището не може да има нищо. Балконът ни е голям, защото долния етаж е доста по-голям като квадратура. Мисълтта ми е, че ако я изнесем леко в страни и да избегнем покрива на съседа няма да стърчи извън габаритите на сградата и се надявам да не ни направят проблем.
Абе мечтая си аз пак да гледаме българска телевизия....важно е за нас, защото малката дама сега проговаря хубаво, а слуша 3 езика и се обърква...та поне в къщи да слуша повече българска реч. Confused

# 108
Така, връщам се от офиса на Булсатком.
До три седмици ще ми се обадят, за да се утоворим с техниците кога ще ми е удобно да дойдат. В момента имали лек дефицит на оборудване и затова се чакало повече. Когато дойдат, ще преценят дали ще стане на покрива или не. Девойчето ми обясни че "по принцип много не се съгласявали", но предполагам че ако предложа да ги "почерпя", няма да им е до принципи. Wink
Иначе в офиса им беше лудница! Нямам спомен да е имало толкова хора, макар че често минавам от там.
Иначе плащам само таксата за инсталация и нищо друго, след което два месеца промоционално пълен пакет и чак тогава се спирам на пакета който искам. Договора е за 18 месеца.

# 109
  • UK/София
Иначе в офиса им беше лудница!

smile3508 Защо ли????? Laughing

# 110
  • Sofia
3 седмици за Булсатком??? Аз си записах час за монтаж по тел и ми казаха максимум 7 дни, но казаха че вероятно ще стане и по-бързо...  newsm78

# 111
3 седмици за Булсатком??? Аз си записах час за монтаж по тел и ми казаха максимум 7 дни, но казаха че вероятно ще стане и по-бързо...  newsm78

Явно имат голям наплив, заради създалата се ситуация но вина на АйТВ/Тотал/Салълайт   Laughing

# 112
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Биляна, имаме проблем с големината на чинията, разбира се. До сега ни спасява фактът, че чинията на Тотал е сива, а не бяла като на Булсат и е по-незабелижима. Законът тук е такъв, че на 2 метра от най-високата точка на жилището не може да има нищо. Балконът ни е голям, защото долния етаж е доста по-голям като квадратура. Мисълтта ми е, че ако я изнесем леко в страни и да избегнем покрива на съседа няма да стърчи извън габаритите на сградата и се надявам да не ни направят проблем.
Абе мечтая си аз пак да гледаме българска телевизия....важно е за нас, защото малката дама сега проговаря хубаво, а слуша 3 езика и се обърква...та поне в къщи да слуша повече българска реч. Confused

Тони, чинията на Тотала е по-голяма от тази на Булсата и при прецизна настройка ще може да уловите сигнал.

# 113
Възможно е чрез Кол центъра и по-бързо да става, идея нямам. На мен така ми казаха, а не бях и само аз чакаща за включване.
Не ми е спешно, телевизия си имам благодарение на безхаберието на БлизУУУ. Wink
Миналата година помня, че се чакаше две седмици, тъй че сега покрай кашата на Тотала, три седмици ми се струват нормални.

# 114
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
3 седмици за Булсатком??? Аз си записах час за монтаж по тел и ми казаха максимум 7 дни, но казаха че вероятно ще стане и по-бързо...  newsm78

Явно имат голям наплив, заради създалата се ситуация но вина на АйТВ/Тотал/Салълайт   Laughing

В момента тече подмяна на приемници и карти. И се въртят антени на отказали се абонати на ИТВ.  Sunglasses

# 115
  • София
И ние минаваме на Булсат. По телефона се записах, казаха ми седем дни, същата оферта като на Сандс - 4.80 се плаща само за монтаж, оборудването не се заплаща, два месеца пълен пакет на цената на стандартен, след това си избирам абонамент, срокът е 18 месеца. Ако съм доволна, ще си вклю4а и нета през тях, когато оптиката им стигне до моя квартал, пакетните цени са добри. Дано само да хванем сателита, 4е изложението ни е юг-югоизток, запад нямаме Rolling Eyes
И как ме е яд, 4е нямат Бейби ТВ Close

# 116
Че то запад не ти трябва! Спътника е точно на югоизток. Laughing

# 117
  • София
Така ли? Навремето, като избирах между Айтиви и Булсат, избрах то4но първите, защото техният беше на югоизток, а на булсат - на югозапад Rolling Eyes Сигурна ли си в това, което казваш? Ако е така - идеално, а дано!

# 118
Ако беше на югозапад, сега нямаше да ги карам да се катерят по покрива. Laughing
На югоизток е Hellas Sat, спокойно!

# 119
Тони, чинията на Тотала е по-голяма от тази на Булсата и при прецизна настройка ще може да уловите сигнал.

На това се надявам, честно казано. Наистина чинията на Тотал е малко по-голяма - едва я вкарахме в бокса на колата. И най-важното е, че е сива, та не се вижда много-много... Само да видим сателита, че от тук наклона е малък и на една никакво страна, та...Sad

Общи условия

Активация на акаунт