iTV проблем - СПЕШНО!

• 67 009
  • 227
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • гр.Варна, сега Германия
Samsung LE40C 679

# 152
Благодаря ти, значи ще повъртим още малко Grinning, ако не по Великден като си отидем ги сменяме Simple Smile
То за въртене само трябва да намерите Astra 23.5...но от там нататък не знам дали не трябват други настройки защото те нали обновяват софтуера си...преди като го обновяваха как правехте Thinking
Сега про4етох във форума на Тотал тв
Цитат
Здравейте
с приемник "Botech 9000" съм. Някой знае ли какви са настройките за този тип?
Благодаря предварително
И отговора е
Цитат
Botech" не е операторски приемник. Настройките са стандартни.

така 4е и при теб предполагам 4е ще са стандартните.. Peace

# 153
Нищо не сме правили май досега Thinking, благодаря ти все пак, ще го мислим, проблема е че ако вземем Булсатком трябва да купим по голяма антена, но щом трябва Simple Smile

# 154
По принцип ние сме много по дале4е и се хваща с 80см антена Peace
Ето виж картата и смятам 4е няма да ви е нужна по голяма Peace

# 155
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Нищо не сме правили май досега Thinking, благодаря ти все пак, ще го мислим, проблема е че ако вземем Булсатком трябва да купим по голяма антена, но щом трябва Simple Smile

В Германия, предспокойно се лови спътника на Булсата с 65 см. операторска антена.

# 156
Ето малко и за приемниците:
всички неоператорски работят на пушка.
операторски които работят: Philips, Especta ES1240-S, Strong.
операторски които трябва да се смени софтуера: Technisat Digit S2 и Digitavio S1 CX
операторски който не работи с ASTRA: Echolite с кодировка NDS

Ще поразпитам и за фирмата и собствениците и.

# 157

В Германия, предспокойно се лови спътника на Булсата с 65 см. операторска антена.

То ние и сега не сме с операторска антена, сега имаме 85 см., но проблема е че с една антена не може да се хванат Астра на която са повечето немски програми и Хеллас където са на Булсатком. Това е според мъжът ми, не знам колко е вярно Laughing

# 158

То ние и сега не сме с операторска антена, сега имаме 85 см., но проблема е че с една антена не може да се хванат Астра на която са повечето немски програми и Хеллас където са на Булсатком. Това е според мъжът ми, не знам колко е вярно Laughing

Биха могли да се хванат, но със по голяма антена и двоен ковектор, Ако вие възможно бих ви препоръчал втора антена към Хелас Сат 2 която може да се свърже с един дайсек ключ със първата и така да си гледате българска и немска телевизия. Но затова ще ви е нужно операторско оборудаване, което може да ви вземе ваш близък (малко по–нагоре го написах по какъв начин може да стане, вижте ми мненията). За да може да гледате немските телевизии приемника който ще ви дадат трябва да е SD.

# 159
операторски които трябва да се смени софтуера: Technisat Digit S2 и Digitavio S1 CX

Поразпитай ги и за парите които откраднаха на хората.

# 160
Да кажа и аз нашето решение на проблема- взехме приемника на свеки от първи етаж  Rolling Eyes /на Булсат е /. Другия приемник на Тотал или както се казва е в кутията си. Няма да го връщаме, защото доколкото си спомням преди години като го взехме ни казаха, че си остава за нас след изтичане на договора.

Поразпитай ги и за парите които откраднаха на хората.
Peace

# 161
Благодаря ви, дами! Друго си е с телевизия... Laughing

Ееййй, аз не съм дама   bouquet  Но не се обиждам, важното е че проблема се реши Simple Smile

Опс... Embarassed Съжалявам! Сега се загледах по-внимателно в ника... Blush

Сега остава да чакам какво ще ми отговорят от Агенцията за защита на потребителита за предплатените месеци към Тотал Тв. Thinking

# 162
Сега остава да чакам какво ще ми отговорят от Агенцията за защита на потребителита за предплатените месеци към Тотал Тв. Thinking

Тони, за съжаление бях го пуснал в друг форум, ще го публикувам и тук. Погледни го откъм веселата страна -

# 163

Може и да греша, но не мисля, че не е точно така.Миналото лято говорих с Булсатком и ми казаха, че щом не е за БГ трябва да се заплати ресийвъра за около 200лв.Така го платихме и на ITV Partner .Моя позната живееща в Англия лятото също плати 150лв. за да си вземе ресийвъра за тук.
 Сигналът винаги могат да го засекат, че не е в БГ. Tired
 Утре ще им се обадя да ги питам.
 А каква сметка навъртяхме да звъним на тези мошеници от Сатълайт, не е истина........

Както виждам сте в Англия и ще ви препоръчам да си вземете антена 1.80 защото спътника е над гръцките острови за разлика от този на ИТВ.
Би ли обяснил каква е тази антена 1.80, тя е колкото мен. ooooh!

Биляна, ние Октомври сключихме договор с Булсатком.
Имаше някаква промоция тогава, та за 6 месеца предплащане с оборудването платихме около 150лв.
Приемникът, обаче е някакъв стар модел, който не може да паузира и записва.
Казахме, че няма да се монтира в БГ, не са искали пари за монтаж, или условие да се подписва договор, само ако живееш в БГ.
Чиния не сме влачили до тук.
Полъгани от писания, че трябвало да е поне 1.20 чинията, поръчахме такава, но се оказа че за такава трябва да се вземе специално разрешително, та я върнахме и взехме нова 80см, но прозрачна.
Не гледаме често, но винаги когато сме пуснели, не сме имали проблем.

# 164
Оф, хора, искрено zавиждам на всички, които успяхте бърzо да се отървете и да преминете към други оператори...
Аz писах наzад, че някак гледах, но от днес (както си и мислех) пак ми е спряна телевиzията. Заради неплащане, нали се сещате, нищо че и от нас си свиха пари, кґво толкова  ooooh!...  Rolling Eyes Twisted Evil Но аz и двама човека пратих, и двамата НЕ УСПЯХА да ми платят... Не ми се говори, в предния си пост обясних какво стана... Побъркаха ме теzи кретени  Sick
Имам един въпрос към теzи, като мен, които все още се мъчите с.. Тотал, или Сатеълайт или които са там сега...
Ако гледате в момента, как гледате, в смисъл - как иzобщо сте си платили zа месец март теzи 15лв? За мен това даване на 15лв се окаzа мисия невъzможна..
Мерси, не бих питала тук, но по телефона не мога да се свържа от сутринта, естествено.. Абе просто..................

Общи условия

Активация на акаунт