iTV проблем - СПЕШНО!

• 67 005
  • 227
  •   1
Отговори
# 165
Сова, не можеш ли да платиш в Германос? В нашия град може да се плаща или там или в Технополис. Нямат офис.

# 166
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Цитат на: uscxeu;87738
имам допълнителни препоръки към сателит бг а те са както следва ...

да престанат да пият кафе или каквото друго правят там и ако трябва да вземат виягра , трибестан или може би кран или не знам си какво за да вдигнат тоя телефон омръзна ми да слушам следните записани неща някаква музичка там една и същ както и че всичките ви оператори са заети с операторките или че телефонният номер е зает!

не стига че от 4 месеца ви чаках да дойдете да ми оправите телевизията плащм ви редовно като луд туземец абориген за тоя дето духа а не гледам телевизия от вас никаква ами на всичкото отгоре няма как да си платя последните такси които имам към вас да плащам и както да ви върна обурудването че само ми стои тука и ми заема място а никаква работа не ми върши ами най много за плашило на гаргите да става ....

аз искам по скоро да приключа с вашта телевизия и повече да не ви чувам името което така и не разбрах за последно как се казвате

???

вие май страдате от разстроена самоличност не си знаете заглавието....

то не бяхте итв партнер или тотал тв а сега сателайт БГ и като звъня на телефона ви който винаги е прегрял че и зает от обаждания на много " доволни клиенти " предполагам

първо чувам това вие се свързахте със сателайт БГ а като включа да видя състоянието на сметка си ми казвате натиснете номер еди кой си за да видите състоянието на вашата тотал тв карта е как да видя точно на нея нали уж вече няма НДС кодировка при вас а до колкото знам само конакс и криптоворкс ??

голяма обърквация сте чесно заради вас ми се отщя да съм абонат на който да е Български сателитен оператор нито качеството добро нито отношението към абонатите ви ...

аз искам да ви платя за това което не ползвам като услуга въпреки че не съм длъжен а вие не давате възможност да ме информирате на кой адрес да отида в кой ваш офис или дистрибутор да ви платя и да приключвам вече стига сме си губили времето моля и вашето и моето.

вдигайте го ....... най накрая телефона имам предвид

Twisted Evil

# 167
Да кажа и аз нашето решение на проблема- взехме приемника на свеки от първи етаж  Rolling Eyes /на Булсат е /. Другия приемник на Тотал или както се казва е в кутията си. Няма да го връщаме, защото доколкото си спомням преди години като го взехме ни казаха, че си остава за нас след изтичане на договора.
Ето малко и за приемниците:
всички неоператорски работят на пушка.
операторски които работят: Philips, Especta ES1240-S, Strong.
операторски които трябва да се смени софтуера: Technisat Digit S2 и Digitavio S1 CX
операторски който не работи с ASTRA: Echolite с кодировка NDS

Ще поразпитам и за фирмата и собствениците и.

Поразпитай ги и за парите които откраднаха на хората.
Peace

# 168
Да кажа и аз нашето решение на проблема- взехме приемника на свеки от първи етаж  Rolling Eyes /на Булсат е /. Другия приемник на Тотал или както се казва е в кутията си. Няма да го връщаме, защото доколкото си спомням преди години като го взехме ни казаха, че си остава за нас след изтичане на договора.
Ето малко и за приемниците:
всички неоператорски работят на пушка.
операторски които работят: Philips, Especta ES1240-S, Strong.
операторски които трябва да се смени софтуера: Technisat Digit S2 и Digitavio S1 CX
операторски който не работи с ASTRA: Echolite с кодировка NDS

Ще поразпитам и за фирмата и собствениците и.

Поразпитай ги и за парите които откраднаха на хората.
Peace

да престанат да пият кафе или каквото друго правят там и ако трябва да вземат виягра , трибестан или може би кран или не знам си какво за да вдигнат тоя телефон омръзна ми да слушам следните записани неща някаква музичка там една и същ както и че всичките ви оператори са заети с операторките или че телефонният номер е зает!

не стига че от 4 месеца ви чаках да дойдете да ми оправите телевизията плащм ви редовно като луд туземец абориген за тоя дето духа а не гледам телевизия от вас никаква ами на всичкото отгоре няма как да си платя последните такси които имам към вас да плащам и както да ви върна обурудването че само ми стои тука и ми заема място а никаква работа не ми върши ами най много за плашило на гаргите да става ....

аз искам по скоро да приключа с вашта телевизия и повече да не ви чувам името което така и не разбрах за последно как се казвате

???

то не бяхте итв партнер или тотал тв а сега сателайт БГ и като звъня на телефона ви който винаги е прегрял че и зает от обаждания на много " доволни клиенти " предполагам

първо чувам това вие се свързахте със сателайт БГ а като включа да видя състоянието на сметка си ми казвате натиснете номер еди кой си за да видите състоянието на вашата тотал тв карта е как да видя точно на нея нали уж вече няма НДС кодировка при вас а до колкото знам само конакс и криптоворкс ??

голяма обърквация сте чесно заради вас ми се отщя да съм абонат на който да е Български сателитен оператор нито качеството добро нито отношението към абонатите ви ...

аз искам да ви платя за това което не ползвам като услуга въпреки че не съм длъжен а вие не давате възможност да ме информирате на кой адрес да отида в кой ваш офис или дистрибутор да ви платя и да приключвам вече стига сме си губили времето моля и вашето и моето.

Twisted Evil
IMAM PRIEMNIK DIGITAVIO S1 CX NA NEGO PISHE 4E ANTENATA E NASTROENA NA ASTRA 23.5 IMAM PO VERTIKALA 85-NIVO I KA3ESTVO-7.5 ABG. TELEV. GI NIAMA KAKVO DA NAPRAVIA POMOSHT MOLIA V ITALIA SAM

# 169
IMAM PRIEMNIK DIGITAVIO S1 CX NA NEGO IZPISVA 4E ANTENATA E NASTROENA NA ASTRA 23.5 PO VERTIKALA IMAM 85%-NIVO I KA4ESVO-7.3 PO XORIZONTALA 85%-NIVO I KA4ESVO -O ,NO NE IZLIZAT NIKAKVI BG. TELEVIZII.KAKVO TIABVA DA NAPRAVIA.POMOGNETE MOLIA AKO NIAKOI RAZBIRA .V ITALIA SAM A TEIA KRETENI NE DIGAT TELEFONITE SI. TOEST SAMO BABY TV. I rus EUROPA- OT DOSTAV4IKA SATELIT BG   POMOSHT

# 170
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Пиши на български!!!

# 171

???

Twisted Evil

Муахахаха, култово!!!!! Mr. Green

# 172
Ако гледате в момента, как гледате, в смисъл - как иzобщо сте си платили zа месец март теzи 15лв? За мен това даване на 15лв се окаzа мисия невъzможна..
Мерси, не бих питала тук, но по телефона не мога да се свържа от сутринта, естествено.. Абе просто..................
Здравейте!
И аз в редиците на потърпевшите. Както и много други, които още не са намерили темата сигурно, или само четат и тровят нервите си.
На въпроса как съм платила за месец март - чрез epay на 23.02.2011. Даже, не искам да пробвам, но нищо чудно след някой друг ден да ми излезне съобщение задължима сметка за следващия месец към Satellite BG  ooooh!
Не искам и да знам вече как да си пренастройвам антените ( 2 броя), просто ще сменя доставчика. Дори след 1 седмица без ТВ си мисля, че не е болка за умиране. Гадното е да те правярт на маймуна, да се подиграват с хората. Колко пъти звънях само и как не се усетих по-рано, голяма съм наивница! #Cussing out
Смятам да подам жалба в комисията за защита на потребителите. Ако се образува колективен иск също ще се включа.
Пожелавам на всички скоро да гледаме телевизия с по-добро качество, а защо не и с по-добри цени!
Продължавам да следя развитието на темата.
 Hug

# 173
Казаха три седмици - обадиха ми се на четвъртия ден, тоест днес. PeaceУтре би трябвало вече да имам легенче с червен надпис. WinkЕвентуално, защото при мен инсталацията  е въпрос на желание от тяхна страна и на почерпка от моята.

# 174
камъче, да не те разочаровам, ама аз писах до Агенцията за защита на потребителите и още нямам отговор. Нядявам се поне да съм предизвикала проверка на тези глупаци от АйТВ, Тотал, или Сателайт. Ще видим, но не съм оптимист за предплатените суми. Peace

SANDS, да се похвалиш после. Wink

# 175
Искам да кажа, че ако ще се събираме някак, да правим колективен иск или както там се нарича, ще участвам на всяка цена.
Проблемът ми е, че нищо не е на мое име, договор и т.н., zащото съм в чужбина и друг ми го е правил, но ще го иzмисля как да стане, вярвам...
Мисля, че е ужасно в днешно време да те правят на нищо толкова явно и нагло. Още съм техен "абонат" , но поради това, че не съм си в БГ и преминаването към други оператори не е толкова лесно. При първа въzможност обаче ще ги zарежа.
Но ми се ще да си получат и те "дължимото"  Peace

# 176

SANDS, да се похвалиш после. Wink

Похвал, похвал..... Mr. Green
Готово, вече нямам нищо общо с Тоталните мошенници и то два месеца преди да ми изтече договора към тях. Да похваля момчетата -Вальо и Милен, бяха много отзивчиви и любезни, качиха се горе, монтираха чинията, без изобщо да го направят на проблем.
Сега ще мисля, какво да правя с оборудването на онези цървули.
Иначе подписвам всичко, което може да им стъжни поне малко животеца. Сателайт - Ай, сиктир!!!!!

# 177
А на мен днес ми звъннаха на мобилния от Булсат, за да ми предложат да им стана клиент. Да не са се добрали до списъка с недоволни бивши клиенти на ИТВ, Тотал, Сателайт и каквото там е в крайна сметка?  Mr. Green

# 178
SANDS, поздравления! Laughing

# 179
  • Italia
Дидева, има такива съмнения - и на мен ми звъняха на мобилния, а и още няколко споменаха в другия форум, че и на тях са звъняли

Общи условия

Активация на акаунт