iTV проблем - СПЕШНО!

• 66 992
  • 227
  •   1
Отговори
# 180
Дидева, има такива съмнения - и на мен ми звъняха на мобилния, а и още няколко споменаха в другия форум, че и на тях са звъняли
А откъде са ви взели тел. номера?  newsm78 Давали ли сте си ги на Тотал или?

# 181
  • София
писах до комисията и ми отговориха следното:

По повод постъпила Ваша жалба в Комисия за защита на потребителите (КЗП). във връзка с възникнали проблеми с фирма „Интерактивни технологии” АД, Ви уведомявам следното:

На 21.02.2011г., след оказано съдействие от служителите на СДП гр. София, беше проведена среща с представител на фирмата г-н Борислав Кочев. По време на проверката беше установено, че фирма „Интерактивни технологии” АД е обявена в несъстоятелност.
Използваме възможността да Ви информираме, че Комисията за защита на потребителите е специализиран административен орган, който има контролни правомощия по редица нормативни актове, регламентиращи потребителската защита. Тези нормативни актове дават уредба на правата на потребителите, задълженията на търговците, съставите на административните нарушения и предвидените за тях санкции. Нормативният акт, даващ общата уредба на потребителската защита е Закона за защита на потребителите (ЗЗП), по който КЗП е предвидена като основен контролен орган.
Следва да Ви поясним, че Законодателството в Република България, в т.ч. и ЗЗП не предвижда възможност административните органи да могат, както да се произнасят и да предприемат мерки за въздействие върху политиката на търговските дружества (фирмите), така и да могат да решават спорове, като се произнасят в полза на една от страните и да задължат другите да претърпи съответните последици или да извърши съответните действия. Комисия за защита на потребителите в качеството си на държавен контролен орган оказва съдействие на потребителите за извънсъдебно решаване на възникнали спорове между търговци и потребители.
От описаната в жалбата фактическа обстановка не може да бъде направено заключение, че се касае за извършване на административно нарушение по някой от нормативните актове, по който КЗП има компетентност.
В случай, че имате претенции за претърпени вреди (имуществени и неимуществени), пропуснати ползи и направени разходи, може да се обърнете за съдействие към съда.
Единственият орган компетентен да санкционира гражданско-правен субект за неизпълнение на поети от него задължения е съда. Във връзка с това обаче Вие трябва да докажете наличието им.

С уважение,
                                              МАРИАНА БРАТАНОВА
                                              Директор на дирекция „ЗИИП”

# 182
  • Italia
Дидева, има такива съмнения - и на мен ми звъняха на мобилния, а и още няколко споменаха в другия форум, че и на тях са звъняли
А откъде са ви взели тел. номера?  newsm78 Давали ли сте си ги на Тотал или?
Телефонът го ползвам изключително рядко, защото го имам от както не живея в България. имат го само близки и няколко приятели. Оставила съм го като контакт и в ТоталТВ. Не мога да бъда сигурна обаче, защото ми се обадиха броени дни след като сключих договор с Булсатком и момчето ме предупреди, че ще ми се обадят, за да проверят как е минал монтажа, дали съм доволна и т.н. Странното беше, че девойката ме попита интересувам ли се от услугите на тяхната фирма и дори не знаеше, че вече съм техен абонат. Виж тази тема

# 183
Не помня дали съм си предоставяла по някаква причина номера на мобилния си телефон на ИТВ или Тотал, но със сигурност не съм го съобщавала на Булсат.  Много ми е интересно откъде точно са се сдобили с него. По принцип, когато ми поискат телефон за контакт, винаги давам номера на стационарния си телефон.  Peace

# 184
  • Germany
Здравейте, от тази сутрин и ние нямаме ТВ. незнайно по какви причини  Rolling Eyes Ние си настроихме всичко на новия спътник, всичко ОК от 1.03 и днес изведнъж нямаме. На кой телефон да се обаждам имате ли представа??? - аз лятото съм решила да мина на Булсатком - не мога да ги понасям тия вече  Confused

# 185
Aз пък още не съм викнала Булсатком, оказа се, че ни ок и без телевизия. Вечер се гледа някое филмче, или четем книжки. Тишина и спокойствие. Но все пак ще сложим, въпрос на време.

Преди време един приятел се беше изказал, че Булсатком и ИТВ партнер са всъщност на едни и същи собственици, но за да няма монопол на пазара (по закон) са разделени на две. Разбира се, аз не твърдя това, но от къде да имат телелефоните ни конкуренцията пък?

# 186
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Говори се че бивш/и служител/и на ITV и Total са изнесли базата данни и са я предоставили на БСК. Много и от бившите офиси на ITV/Total са настоящи на Булсата.

# 187
  • UK/София
Здравейте, от тази сутрин и ние нямаме ТВ. незнайно по какви причини  Rolling Eyes

И ние, а вече не искам и да се опитвам да им се обаждам, писнаха ми.

# 188
говорих към 9 ч.с центъра на сателайт бг спътникът им не излъчвал в момента

# 189
Проблема им бил в оптиката до Люксенбург където им бил официалния им ъплинк.

# 190
  • UK/София
говорих към 9 ч.с центъра на сателайт бг спътникът им не излъчвал в момента

Е, можеше да има и по-лош вариант - да кажат, че са им откраднали спътника. Tired

# 191
Цитат на: Дензел;88684
Набези от наШти братя роми ?;;573
Цитат на: boyan18;88686
малееееееее откраднали оптичния кабел до люксембург

Миналата година спътника им излезе от орбита, тази пък оптиката им виновна, догодина какво ли ще е ......

# 192
Говори се че бивш/и служител/и на ITV и Total са изнесли базата данни и са я предоставили на БСК. Много и от бившите офиси на ITV/Total са настоящи на Булсата.
Смотана работа  #Cussing out Ние не сме си давали тел. за връзка и за това се учудих, че звънят. Все пак ми се струва незаконно това издирване на тел. номера...

# 193
  • София
Похвал, похвал, от днес съм горд абонат на Булсат Laughing Да ги видим тези колко ще са коректни, да не стане "огледал се Илия - пак в тия" hahaha

# 194
И на нас ни се обадиха от Булсата и утре живот и здраве, трябва да дойдат да монтират нещата  Grinning.
В офиса попитах момичето дали е възможно да се използва чинията на ИТВ и тя каза че не би трябвало да е проблем, но да си говорим с момчетата, като дойдат.

Някой дали ги е питал същото нещо?

Просто няма начин да дупчим пак терасата и 100 чинии да висят, абсолютно безмислено е.

Честито на всички гледащо телевизия, а на другите да бягат по най бързия начин от тези мошеници Сателайт.

Общи условия

Активация на акаунт