Добре дошли, мили бъдещи майчета на ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2011!!!

• 32 414
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
k1drokoska, Hug и аз стискам силно палци да е било прекалено рано и затова да се е получила тази ситуация! Flowers Four Leaf Clover
delphi_5, ако това ще те успокои - на мен гърдите ми бяха напрегнати още преди да разбера, че съм бременна (което стана на 6-тия ден от закъснението). След като вече знаех по едно време ми направи впечатление, че не ги усещам така. Обаче пък аз си имам друг признак - винаги съм била с болезнена менструация и сега си усещам почти постоянна болка ниско долу точно като на 2-ри ден от цикъла.

# 526
ellhris Аз вчера като ходих на доктор, ме гледаха с ехограв през корема не вагинален , и чух сърчицето на бебо как тупка, доктора каза , че още не може да се види но се чува ясно, също каза , че отговарям на 7 г.с. + 1д. големината на сакчето е 19,1 мм . Дано всичко при теб да е наред стискам палци
Много  Hug на всички

# 527
Момичета , Къдрокоске, nanyna , още е рано наистина. Моята гин. пък беше 99% сигурна че си въобразявам. Може лекарите ви да са прави ( надявам се на обратното) но е голяма вероятността и просто да не са видели. Все пак техниката като цяло в България не е кой знае какво високо ниво. След като има шанс там да има бебче вие сте длъжни да се успокоите и да му помогнете да расте и да се развива. Много ще се радвам всичко да се развие повече от добре  Hug  Hug  Hug

ellhris би ли споделила - естествено ако ти се говори - притесненията ти относно ваг.ехограф. Питам защото мен само с такъв ме гледат и казват че е безопасен , но искам да знам от какво да се пазя.

delphi_5 мила, аз пък ако ти кажа, че един симптом не съм усетила, нито гърди, нито в корема. нито ми се спи или гади..... но все се надявам да е нормално и  всичко при мен да е просто защото съм си такава! Целувам ви момичета и кураж на всички !!!

# 528
titkaa86 по принцип съм с мноооооооого болезнем мензис.преди около 3 г. имах едни болки които никога няма да забравя.бях на работа с леки болки,но в 1 момент те се ъсилиха прекалено-честно ти казвам направо се гърчих от болки.в спешното ми казаха,че трябвало да ме види гинеколог-аз им казвам защо съм отишла,че искам обезболяващо...но настояха и ме качиха в АГто.попаднах на 1 гинеколкожка,която беше отвратителна.казах и какво ми е,а тя с цялото си нахалство настоя да ме прегледа.казвам и-неразположена съм,1ви ден ми е и имам ужасни болки и искам обезболяващо.и така тя си настоя и си ме прегледа с този вагинален ехограф.не мога да ви опиша колко гръба беше.......и след това ми се развика как може да ида на преглед неразположена..........та аз не отивам за профилактичен преглед!?!?не мога да ти опиша как се чувствах.........и сега само като чуя вагинален ехограф настръхвам и тази жена ми излиза пред погледа........та личната ми каза,че понеже съм била леко пухкавка може би щяло да се наложи да ме прегледат и с този ехограф,но не била много сигурна.........та сега съм лееееееееко стресната

# 529
здравейте бъдещи мами на декемвриичета

# 530
Момичета, чета ви и ви стискам много, много палци! При мен засега всичко е наред, всъщност така се твърди. Тази сутрин ходих на поредното ЧХГ, което според лекаря било супер - 26 000 единици, а вчера влязох в шеста седмица. Следващия петък пак на ехограф и кръв, източиха ме  #2gunfire А днес как ми се гадеше, не е истина!

Ellhris, тази пък защо ти се е скарала, че си отишла неразположена - та нали точно тогава се гледа състоянието на яйчниците. Гаднярка! Обаче се успокой, отпусни се и не се стряскай. Уверявам те, че ако се отпуснеш, всичко ще е наред. Допреди стимулацията, т.е. до края на февруари, ходих на кинезитерапия за вагинизъм, така че знам какво ти е. След като ми направиха 10 вагинални УЗД за 17 дни, докато следяха растежа на фоликулите, вече само да видя ехограф и си разтварям краката  hahaha Признавам, че това беше малко вулгарно, ама е почти така!

Къдрокоске, nanyna, delphi_5, горе главата! И дано всичко бъде наред с вас и с бебетата  baby_neutral

# 531
Nedinka незнам дали ще мога да се отпусна,само при мисълта и се стягам и настръхвам,не ме е страх.......но незнам не мога да ти опиша как се почувстрвах тогава и сега мисълта ме стряска.......а знам че този гинеколог е страхотен-и като човек и като специалист.а и ще ходим с мъжлето ми......той много иска да идва с мен,много е въодушевен от факта,че ще чакаме бебче

# 532
Моля ви кажете ми какво ми предстои от тук натам,за пръв път ми е и все още не знам какво да очаквам и да правя.Едва преди ден и нещо разбрах,че най-после успяхме да си направим така желаното бебче

# 533
ако ви досаждам с историята си,извинете ме но съм толкова развълнувана и щастлива,че ми иде да изкрещя пред цели свят,че чакам бебенце newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 534
Nedinka незнам дали ще мога да се отпусна,само при мисълта и се стягам и настръхвам,не ме е страх.......но незнам не мога да ти опиша как се почувстрвах тогава и сега мисълта ме стряска.......а знам че този гинеколог е страхотен-и като човек и като специалист.а и ще ходим с мъжлето ми......той много иска да идва с мен,много е въодушевен от факта,че ще чакаме бебче

Щом гинекологът е супер, още преди да си се качила на магарето му обясняваш, че малко се притесняваш, че си имала преди проблеми и трудно се отпускаш и подобни неща. В това няма нищо срамно - аз още преди да съм си казала името, казвам, че ходя на терапия за вагинизма. Можеш и ти да използваш това оправдание, само кажи, че го имаш в лека форма (представлява стягане на мускулите на вагината, което не може да се контролира, а терапията - масаж на перинеума, това ти го казвам, ако решиш да го използваш като оправдание, а пък доки реши да те разпитва). Аз използвам и един гел K.-Y. на Джонсън и Джонсън. Не знам дали го продават в аптеките в БГ, но ако не е той, сигурно имат нещо друго. Не знам точно как е думата на български - нещо лубрикантен, на френски е gel lubrifiant. В аптеката могат да те изгледат малко странно, ама ти не им обръщай внимание. Това нещо се слага върху презерватива на дръжката на ехографа. Също така можеш да се опиташ да дишаш през корема.

Всичко ще мине наред, сигурна съм, и после искам да се похвалиш.   bouquet

Дуденка, чакат те много радост, щастие, сополив нос, безсънни нощи и изречения от типа ''Обичам те, мамо'', казани от най-страхотното същество на света - твоето дете. Това до около пубертета, после следва "Излез от стаята ми и затвори вратата", но дотогава има много, много време  Joy

# 535
Nedinka изключително много ти благодаря са съвета и успокоението което малко или много успя да ми вдъхнеш smile3525

# 536
  • Beyond the Frontiers
Nedinka, разсмя ме.  Mr. Green Много добре казано в 2 изречения.

# 537
Здравейте момичета,

nanyna, споко всичко е наред  Hug Преди две години искаха да ми направят кюртаж в 8 г.с., защото нямало сърдечна дейност. Добре, че срещнах Доктора и не позволи на никой да ме пипа и в момента "празния плоден сак" е на година и два месеца, тича напред назад и м е прави сама да си говоря  Crazy

Така, сега продължавам с четенето  Crazy

# 538
Момичета , днес бях на доки, видя се всичко дори и сърчицето , много съм развълнувана , имам си снимка , голямо е 0,55  и съм толкова щастлива , че ще се пръсна от щастие  newsm44 newsm44 newsm44
Прегледаме с вагинален ехограф, не е кой знае какъв купон , но не е и толкова страшно .Хубавото е , че се видя всичко подробно , всичките му мехурчета  Crazy

# 539
nanyna Стискам палци всичко да е наред  Hug Не губи надежда , може просто да е от срамежливите  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт