Детски торти - мнения и съвети

• 177 138
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Нашият Рожден ден мина. Взех две торти от бейби Флай. Едната беше по картинка от сайта им за детската градина, а  другата синът ми пожела специална кола. Едната еклерова а другата банан и шоколад. Невероятно красиви са и двете. Предпочитам на вкус еклеровата. Детето беше във възторг. Аз също.
Не знам как да сложа тук снимки да ги покажа.

# 31
Нашият Рожден ден мина. Взех две торти от бейби Флай. Едната беше по картинка от сайта им за детската градина, а  другата синът ми пожела специална кола. Едната еклерова а другата банан и шоколад. Невероятно красиви са и двете. Предпочитам на вкус еклеровата. Детето беше във възторг. Аз също.
Не знам как да сложа тук снимки да ги покажа.

Виж тук е обяснено как да сложиш снимка в мнение: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Бих искала да видя снимки Simple Smile

# 32
Последно взехме торта на Неделя миналата година през май за рождения ден на големия ми син и нямаше по-гадно нещо. Кремът имаше ужасна миризма, блатовете бяха сухи, че беше и голяма торта, накрая я изхвърлихме. За рождения ден на малкия взехме от Пчела и не беше никак лоша. Не беше с крем, а със сметана, но изобщо не се натрапваше и не беше тежка. Блатовете бяха леко сиропирани и изобщо вкусът беше много приятен.

Миналата седмица поръчах торта на Папая и сме възхитени. Ометохме тортата за един ден. Определено се насочвам към тях вече. Не им правя реклама, но понеже предложих линка по-назад, а бях опитвала тортите само веднъж или два пъти, то имах резерви. Определено това са едни от най-богатите и разнообразни торти в момента. И на вид не са натруфени и кичозни.

# 33
Аз за РД  на детето в ДГ поръчах от Папая и не останах доволна. На външен вид беше странна/да не кажа грозна/, а на вкус също не ми хареса.
Доброто беше, че я доставиха директно в ДГ.

# 34
  • София
Определено тази година ще поръчаме от Лагуна.
 Няколко поредни години поръчаме от "Добро утро".http://dobroutro.bg/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=59 Много вкусни торти. Сега просто искаме да разнообразим.

# 35
  • с/у ОколоМръсТното
http://sladkarnicabordo.com/index.html - невероятни торти. Моля, добавете линка към 1ва страница.
Сподели за цените, моля! Peace

за детските конкретно нищо не мога да кажа. Ние просто минахме и си взехме една малка торта по повод Сирни заговезни... Около 12-3лв. беше. С истински шоколад отстрани. Даже шок. кувертюра беше сякаш е истински шоколад. Бе голяма вкусотия.   chef

# 36
Аз за РД  на детето в ДГ поръчах от Папая и не останах доволна. На външен вид беше странна/да не кажа грозна/, а на вкус също не ми хареса.
Доброто беше, че я доставиха директно в ДГ.

Трябва да си призная, че детска торта не съм поръчвала, а еклерова.

Аз по принцип съл решила вече по отношение на детските торти да поръчвам от такива сладкарници, които имат опция да си избереш пълнежа.

# 37
Аз тази година мисля за заложа на Амели в Пловдив ,има доста добри отзиви за тях и правят торти и по твой модел  Peace

# 38
Искам да попитам тези от вас, които поръчват торти в "Неделя", какъв пълнеж ще ми препоръчат за торта за детска градина? Сладкарницата е точно до детската градина, а досега не съм поръчвала от тях.

# 39
  • София
В "Неделя" може ли да се избира крема на детските торти? Преди нямаше тази възможност и предлагаха само някакъв бял крем.

# 40
Според сайта на "Неделя" може да се избере пълнеж към тортата, независимо от видът и тематиката.

# 41
Според сайта на "Неделя" може да се избере пълнеж към тортата, независимо от видът и тематиката.

Миналата година април месец поръчвах оттам, и нямаше такава опция. Единствено дали кремът да е бял или кафяв, мисля че това беше. Доколкото си спомням, правоъгълните торти са с пълнежа като на плодовата пита, а кръглите са обикновен блат и крем. Тортата ни беше от кръглите и беше нищо особено като вкус, тежка, мазна, блатовете сухи. Не останах доволна! Но пък от Неделя е моята най-най-любима торта - Сахерът им е жесток, но не става за деца, поне за мойто - има алергия от орехи. Rolling Eyes

# 42
Е, да, но Сахер-ът им е някаква тяхна интерпретация. Няма нищо общо с оригинала.

# 43
  • с/у ОколоМръсТното
Искам да попитам тези от вас, които поръчват торти в "Неделя", какъв пълнеж ще ми препоръчат за торта за детска градина?

не си давай парите на халост. Нищи не им струват тортите... А има толкоз красиви и вкусни и за по-малко парички... Та спести си разочарованието от "Неделя".

# 44
Шани, вече мина Simple Smile Има такава сладкарница точно до градината и честно казано не ми се обикаляше за друга торта. Детето си хареса картинка и беше щастливо от вида на тортата. Колкото до вкуса - те и без това децата не ядат много Blush Виж, за вкъщи си поръчахме "истинска" торта, от Baby fly, изглеждаше прекрасно!

Общи условия

Активация на акаунт