Детски торти - мнения и съвети

• 177 814
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Ние тази година за първи път уцелихме на торта, беше от сладкарница Бордо в Горна Баня - 24 парчета 32лв. с картинка, беше с много хубав крем. Иначе сме купували техни тортички от Фантастико в Надежда и са невероятно вкусни, но не ги предлагат в цялата верига а само на определени места.

# 76
  • Враца
а къде точно е адреса на тази сладкарница бордо?

намерих сайта й Simple Smile
http://sladkarnicabordo.com/

# 77
  • Sofia
Трън в Очите, аз се обадих предварително по телефона, че хич не познавам Горна Баня и управителката ни обясни как да стигнем до тях.

# 78
Да кажа за скайлайн. Бисквитената торта, която бяхме поръчали е била много вкусна. Някой знае ли дали вече отвориха Домашната сладкарница?

# 79
  • София
Извинете, но тия торти на Бордо ми изглеждат ужасни на външен вид. Но и при тази цена очакванията ми бяха именно такива  Peace

# 80
  • Sofia
tonkabonka, всичко е въпрос на вкус разбира се, но ние си избрахме на място от каталога им, който е доста по-богат от това, което се вижда, вярно и ние не сме поръчвали нещо кой знае какво, квадратна торта с картинка.
Миналата година от една прехвалена сладкарница взехме торта на двойна цена разбира се, ами после обикалях по съседските деца да моля родителите им да махат крема отстрани, защото беше ужасен и може би почти развален. Затова сега взехме евтина, непретенциозна и доста вкусна торта!

# 81
  • София
Rossi, не съм опитвала въпросните торти, затова не коментирам вкусовите им качества  Peace
Просто външният им вид е далеч от каквото и да било сладкарско майсторство. И аз, ако разполагам със съответния принтер за торти, щях да бълвам не по-лоши картинки. Самата липса на старание и умения относно направата на тия торти, са в разрез с естестките ми възприятия  Peace Един продукт, какъвто и да е, винаги първо се възприема визуално.

Ако ниската цена е водеща при избора, то оправдава вкуса на тортата или да го кажа по-ясно - занижава критериите на купувача. Не е осъдително, разбира се.

# 82
  • Sofia
Водещ беше вкуса на тортите им - по-горе бях написала, че точно по тази причина си поръчахме от тях, защото ги бяхме опитвали и ни харесваха. Верно всичко е въпрос на вкус и може би естетика, но при нас вкуса е по-важен!

# 83
Лошото при сладкарниците е, че повечето, за да предложат ниски цени, качеството на продуктите е под всякаква критика. на вкус ги докарват, но съдържанието е  Sick .

Казвам го защото за моите торти си пазарувам от сладкарски борсички и знам какво предлагат и кое, колко струва и си давам ясната сметка, че ако сложиш читави продукти няма как да гониш ниска цена, просто не става...

# 84
а къде точно е адреса на тази сладкарница бордо?

намерих сайта й Simple Smile
http://sladkarnicabordo.com/

Момичета, колко струват детските торти, не намерих цени?
А дали доставят в центъра в някоя сладкарница?

# 85
  • Sofia
Нашата торта е 24 парчета - 32лв. но е обикновенна т.е. има само картинка, за друг вид незнам цените, доставката е 15лв. до София, но ние ходихме да си я вземем, излиза по-евтино да си отидеш на място и да си я вземеш.
В сайта им има телефони, можеш да се обадиш и да попиташ.

# 86
Нашата торта е 24 парчета - 32лв. но е обикновенна т.е. има само картинка, за друг вид незнам цените, доставката е 15лв. до София, но ние ходихме да си я вземем, излиза по-евтино да си отидеш на място и да си я вземеш.
В сайта им има телефони, можеш да се обадиш и да попиташ.

Благодаря, това си е доста добра цена!
Гледах им детските торти, има едни кръгли които много хубаво изглеждат, май ще се разходиме до там.Може даже и вода да си налеем Joy

# 87
И все пак  - цената на парче е 1.33 лева.
Това не е ли хипермалко? Струва ми се, че е за сметка на суровините, които са вложени Confused.

# 88
  • Враца
абе хора, вие шегувате ли се?
какво ниски цени, какво скъпи суровини? Shocked

аз като си правя у нас торта 12 парчета, влагам хубави суровини, които не са купени на едро, за разлика от тези в сладкарниците, и тортата ми излиза до 10 лв, при положение, че слагам от всичко повече, най-вече захар  Mr. Green
а това, кой колко надценка си слага и на какви цени сте свикнали от други сладкарници е отделен въпрос.
аз ако не правех торти, и на мен цена от 30 лв щеше да ми се струва ниска по принцип, а сега си давам сметка, че цената е ниска, но като за КУПЕНА торта.
аз купувам торти само за места, на които искат сертификат. Peace

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 13:33 от Трън в Очите

# 89
Или просто е нова сладкарница и иска да привлече клиенти.
За мен няма значение, ще си поръчаме тортичка на парче да ги опитаме и ще си прецениме.
В началото и Росита беше с такива цени, но се корегираха Joy
Само да вметна, че на Росита тортата от моркови е....уникална.Винаги когато искам да изненадам някои гости си я поръчвам.......аммммм thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт