Детски торти - мнения и съвети

• 178 743
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • София
тонкабонка, кажи какво стана с тортата легло
В крайна сметка се наложи да се откажа от нея, тъй като имаме два празника с торти преди и след 1 юни. Много щеше да ни дойде откъм сладко  Wink Обаче ми остава като опция за друг път!

# 271
  • дядовата ръкавичка
Онзи ден купих торта от Маркрит за РД на сина - бисквитена. Уникална! За първи път истински харесвам торта купена отвън.

# 272
За РД на дъщеря ми поръчах торта от прехвалените Бейби Флай, не мога да отрека, че беше много вкусна, но определено беше странно тънка. Да, бисkвитена, но колкото една торта гараш на дебелина, при положение, че е и със захарно покритие. За украсата беше ОК, не е чак толкова красива колкото очаквах. Аз лично имах по-големи очаквания от тях и съм разочарована.

http://www.snimka.bg/?album;aid=596767

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 15:28 от mmagi

# 273
  • София
Онзи ден купих торта от Маркрит за РД на сина - бисквитена. Уникална! За първи път истински харесвам торта купена отвън.
Откъде я купи - странна работа са тези Маркрит - яла съм уникално вкусно торти от тях, както и ужасни, да няма 2 Маркрита? newsm78

# 274
  • дядовата ръкавичка
От сладкарницата на "Арсеналски". Не знам за другите им торти, хапвала съм ги преди години и си спомням, че бяха прекалено сладки за моя вкус. Специално бисквитената, като изключим настъргания шоколад отгоре, е изключително вкусна.

# 275
# 276
За РД на дъщеря ми поръчах торта от прехвалените Бейби Флай, не мога да отрека, че беше много вкусна, но определено беше странно тънка. Да, бисkвитена, но колкото една торта гараш на дебелина, при положение, че е и със захарно покритие. За украсата беше ОК, не е чак толкова красива колкото очаквах. Аз лично имах по-големи очаквания от тях и съм разочарована.

Споделям това мнение за тортите на Бейби Флай и аз се разочаровах и от изпълнение и от вкус  Confused Тортата беше ужасно сладка - еклерова.
Бях опитвала преди това такава и ми хареса, но нашата беше провал.

# 277

Споделям това мнение за тортите на Бейби Флай и аз се разочаровах и от изпълнение и от вкус  Confused Тортата беше ужасно сладка - еклерова.
Бях опитвала преди това такава и ми хареса, но нашата беше провал.
Аз също поръчах от тях и съм  доволна- шоколадова с банан, опитахме я на парче в самата сладкарница,харесахме я и поръчахме.
За бисквитената ми обясниха,че е много ниска и не е подходяща.

# 278
  • София
За пореден път се убедих, че Лагуна е нашата сладкарница  Grinning
Снощи беше тържеството на детето, тортата - еклерова с баварски крем. Всички останаха очаровани. Заслужава си цената!

ето я

# 279
Ани, много хубава торта, а явно и вкусна е била.
Да ти е жива и здрава порасналата Кати  bouquet!

# 280
  • София
Sourcherry, благодаря  Hug
Като написах, че всички останаха очаровани, имах предвид именно вкуса  Wink Не че на външен вид е лоша  Grinning

# 281
Много свежарска и оригинална, браво!  thumbsup Ти ли я измисли?

Аз уважих избора на детето и поръчах Калинката на Лагуна, наистина стигна за всички, че и остана (главата), точно както ми казаха Касита и олче. Благодаря ви момичета!  Hug

# 282
  • София
Little wingels, ако въпросът е към мен - не съм я измислила аз  Grinning
Фигурира и в каталозите, и в сайта на Лагуна!
Бяхме избрали друга торта, но когато отидох да я поръчам се оказа, че я правят само до 16 парчета и така се наложи в движение да поръчам различна и то без детето да я е виждало. Кати обаче остана възхитена - тя обожава чанти  Wink

# 283
  • София
Аз уважих избора на детето и поръчах Калинката на Лагуна, наистина стигна за всички, че и остана (главата), точно както ми казаха Касита и олче. Благодаря ви момичета!  Hug

Моля, радвам се, че сте останали доволни! Hug

tonkabonka и аз си мисля, че Лагуна е нашата сладкарница, и макар и скъпички, тортите си заслужават всяка стотинка.
Калинката ни беше със същия пълнеж, ммм... Blush

П.С. Да ти е живо и здраво момиченцето, уникално красива е! Heart Eyes
Още ли сте в Дружба? Поздрави момичетата от темата, ако се виждате още! Wink

# 284
Здравейте! Много се надявам да ми помогнете и предварително се извинявам, ако не е за тази тема! Дъщеря ми иска торта с клуба на Мики Маус и Тудалс даже, но не искаме да е фото торта а с фигурки. Къде в София могат да ни направят такава торта? До сега разглеждах сайтовете на поне 6 места, но такаква торта никъде не видях  Confused Моля, помагайте  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт