Детски торти - мнения и съвети

• 177 920
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Отзиви за тортите на  сладкарница Пчела.

Лоши като цяло прочетох в темата.
В края на септември бяхме на РД. Тортата беше оттам. Бисквитена.
Ужас. Суха, суперсладка. Изобщо не ми хареса.

# 601

Има положителни и отрицателни коментари за тях. Най-хвалени са Baby fly, Гаврош, Лагуна.

# 602
  • София
Изобщо не могат да се правят сравнения между Пчела и Baby fly, Гаврош, Лагуна, Неделя. Парчето при първите е под 2лв., а при следващите достига и над 3лв. Зависи каква торта търсиш. Моето мнение е, че в ценовата си категория тортите на Пчела са добри. За тортите по поръчка предлагат 4 вида крем и 4 вида блат. Същите ги ползват и в някои от тортите на витрината. Опитай ги и прецени.

# 603
Значи правих си изчисления колко излиза една домашна торта.
Домашна,домашна,но с хубави продукти и ужасно вкусна-сравнима с бялата НЕделя например.
Въобще не коментирам по-евтините торти в други сладкарници.

Една такава торта-голяма с два пакета готови блатове,висока и тежка/като Неделята/,около 20 парчета може би и с фонданово покритие плюс фонданови фигурки и украса ми излиза към 27 лв грубо сметнато   Peace
Включвам само качествени материали,немско масло,сирене Филаделфия,хубав бял шоколад.

Така ,че няма начин в сладкарница,в която има и тлъста надценка да получите хубава качествена торта на по-ниска цена.Друг е въпросът с какви смеси работята,сухи ли,истински ли....но каквото и да е,за да е вкусна няма как да е много евтина.

Поръчах вчера торта за малката-16 парчета,с плака отгоре,тоест най-елементарната декорация-32 лв.
Но тези 16 парчета не са тези 16 или 20 като от моята гигантска торта  Laughing Кремът вътре е млечен,мини еклери,два блата отгоре и отдолу.И сметана отстрани,която е доста безвкусна  ooooh!
Сигурна съм,че тази торта реално не струва повече от 15 лв/даже се съмнявам и толкова да е/.Но ще я видим утре  Laughing
Просто имам ужасно много работа и нямаше как да се захвана и с торта,че е друдоемко и етапно в поне 2 дена и предпочетох да поръчам нещо,но по-скромно.

# 604
  • софия
вчера тортата ни беше от Торти Чочко, много  съм доволна и от към цена и от качество 12 парчета за 29 лева - мечо пух и стигна за 10 голями и 5 деца. Hug

# 605
  • София
Благодаря момичета за отзивите, минавам по край една тяхна сладкарница и ще спра да пробвам  Peace

# 606
  • София
вчера тортата ни беше от Торти Чочко, много  съм доволна и от към цена и от качество 12 парчета за 29 лева - мечо пух и стигна за 10 голями и 5 деца. Hug
Тази година купихме едната торта от там. Вкусна беше, сочна, лека, картинката беше ясна, но ни я дадоха напукана отстрани. Явно беше правена един ден поне по-рано и сметаната беще изсъхнала. истината е, че предложиха да ни я оправят, но ние нямахме време да чакаме. Може нещо и от пренасянето да е било, не знам. Бих повторила поръчка, като цяло всички останаха много доволни и я харесаха. 16 парчета към 30 лв май беше, или бъркам  newsm78.

# 607
Втора година поръчвам от торти Вега и отново съм доволна.
Ето я и тортата:

# 608
 От "100гр.сладки"-ефектни,вкусни.   пълнежът е по избор http://www.100gr-sladki.com/bg/category/products/category/208/       

# 609
  • София
Три години  сме взимали торти от там - духаме свещи, режем, след два дена изхвърляме тортата. Не ни харесват на вкус особено. Пък и не са евтини.

# 610
Не мога да скрия възхищението си от тортите Baby Fly - ужааасно красива и вкусна торта получихме за 3-ия рожден на детето ми!!! Съобразиха се и с най-дребните ни изисквания! Избрахме еклеров пълнеж, парчето е 2,90лв. Няма как да не ги похваля, много съм доволна, препоръчвам с две ръце!!!
И от 100 грама сладки сме поръчвали, пак много красива торта, и вкусна, но цената беше доста по-висока, а и никой не ни пита за подробности - какво точно искаме, какви цветове, допълнителни фигурки и т.н., избирахме директно от каталога им...
п.с. Не се цупете, че често се спряга Baby Fly - като са им хубави тортите и на вид, и на вкус, как да си изкривим душата?!

# 611
И аз за миналия РД на детето поръчах от 100 гр. На вид беше много добре, на вкус - добре пак, но не чак мноого вкусна - пък са и скъпи. След това няколко пъти съм взимала от там различни торти да опитаме и изобщо не ме впечатляват. Няма някоя да ми хареса много.
За този РД взех от Baby Fly - за вкъщи беше страхотна и на вид и на вкус. Поръчах и за яслата и то само един ден преди рожденния ден - изпълниха ми поръчката даже и по хубава от тази за вкъщи на вид  Laughing За вкус  не мога да кажа - беше прасковена   Simple Smile

# 612

"Пчела" загубиха завинаги семейството ми като клиент!
Развалиха удоволствието от тортата за РД на детето. Нещастници!
Първо, вместо квадратна, получих кръгла торта, а при поръчката не са предупредили и никъде в брошурата не пише, че ако торта е от 16 парчета я правят кръгла. На снимката там, в каталога е квадратна.
Второ-заради кръглата форма бяха орязали и част от гумите на мотора!
Трето-вкус-ми нямаше такъв! Гадост!
Който желае да си съсипе празника-да си поръчва от тях!

# 613
Включвам се и аз с актуална информация за сладкарница "Мон Шери" в Пловдив.
В крайна сметка поръчах пак от там за РД-то на дъщеря ми,че ми е супер близо.
Еклерова-вкусна,лека...много приятна.Не е нещо кой знае какво,но на мен и на гостите много им хареса  Heart Eyes Имаше типичния вкус на еклери вътре.
Отвън беше с плака със снимката на дъщеря ми.Не беше кой знае колко открояваща се,но пък като цяло беше красива.16 парчета-32 лв  Peace
Ето я:
http://prikachi.com/images/22/3999022L.jpg

# 614
Тази година за рождения ден на сина ми се доверих на сладкарница Папая Sweеt House и останах страшно доволна! newsm10 Поръчахме си 2 различни торти , и двете бяха невероятни! (някои сметнаха, че са им много сладки Rolling Eyes , аз това определение "много сладко" не го познавам Wink ) . Едната беше по каталог и 2.33лв на парче (бадемови платки, ванилов крем, бадеми и бял млечен шоколад), другата беше мое желание и беше 2.80лв за парче (еклерова с крем Брюле) ! Повече няма какво да искам! Освен това работят супер бързо (само 2 дни предварителна заявка) и имат доставка до адрес Party .

Общи условия

Активация на акаунт