Детски торти - мнения и съвети

• 177 883
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Само за първия рожден ден тортата беше от Неделя. Не останах доволна - само прекалено многото сметана ми се е запечатила в спомените. Както и всичките им торти де - сухи и много сладки и всичките с един вкус... След което сменихме с Лагуна. Тази година за четвърти пореден път поръчвам от там. Всяка година преди рождения ден на сина ми лудвам, все ми се иска да променя, да не е пак Лагуна, но не ми се получава. За сега техните торти най ми допадат - леки, красиви и вкусни, а пълнежа - еклери с баварски крем е...ммммммм...... Само вида и картинките са ни различни.... Crazy
Незнам аз с торта не смея да експериментирам. Обичам да съм сигурна в това какво ще поднеса на гостите, еле пък на децата в детската градина. Опитвали сме различни торти на други рожденни дни, но признавам никоя не може да ме грабне така.

# 616
  • София
Не мога да си обясня всички негативни мнения за Пчела! Thinking
За първият рожден ден на дъщеря ми поръчах от там и всички останахме очаровани - невероятно красива и вкусна торта!За пълнеж избрах шоколадов еклер е тортата беше изключително лека - всички гости, а и персонала на заведението останаха приятно изненадани. Ето една снимка на тортата :

# 617

амии.. аз например направих положителен коментар за "пчела", но имаше и други преди и след мен! съотношението цена:качество, което предлагат, за мен и добро. коректни са, освен това се съобразиха със странните ни желания как да изглежда тортата, какво да има отгоре и кога и как да си я получим от тях.
не мога да си кривя душата - това изобщо не е най-вкусната торта, която съм опитвала, но определено не беше лоша (домашната поръчахме като пълнеж) и цялата се изяде без остатък!

ето я нашата торта: (извинявам се за лошото качество на снимката!  Embarassed )

# 618
  • софия
http://microelena.snimka.bg/other/torta-3-godinki.632338 това е тортата от Торти Чочко за които писах по рано Много вкусна и красива за 16 парчета и 28 парички.... Hug

# 619
http://microelena.snimka.bg/other/torta-3-godinki.632338 това е тортата от Торти Чочко за които писах по рано Много вкусна и красива за 16 парчета и 28 парички.... Hug

Ееее,направо ме е яд,че не се завлякох до там...а бях тръгнала.....  Tired

Сега поне ще знам за Рожденния ден на другото дете  Laughing

Страхотна торта!!!

# 620
  • У дома !
Ще следя темата с интерес Hug
Следващия месец имаме рожден ден  party023
Моля някой,ако знае да пише и за цените....
Харесват ми до момента от показаните тези на Гаврош и Чочко Naughty
Поздрави  bouquet

# 621

Това беше тортата за именния ни ден от "Вега".

# 622
Да попитам за тортите от Baby Fly: как се изчислява цената на тортата - според броя парчета и вида на пълнежа само или допълнително се плаща и украсата отгоре?

# 623
Да попитам за тортите от Baby Fly: как се изчислява цената на тортата - според броя парчета и вида на пълнежа само или допълнително се плаща и украсата отгоре?
Украсата на детските торти си  е в цената, ние доплатихме само за допълнителните фигурки които искахме и които ги нямаше на картинката в каталогчето.

# 624
Украсата на детските торти си  е в цената, ние доплатихме само за допълнителните фигурки които искахме и които ги нямаше на картинката в каталогчето.

Благодаря!   bouquet

# 625
Не мога да не похваля една от съфорумките от Тортената тема, която измайстори тортата за РД на наследника! Невероятна торта, много вкусна, а за външния вид може да се убедите сами! Големи благодарности на майсторката!   bouquet  bouquet  bouquet

П.С. Извинявам се за лошите снимки! Светлината беше ужасна в цялото заведение! Embarassed

# 626
Миналата година си поръчахме за РД от Вега, изглеждаше страхотно и се съобразиха с нашата идея, като вкус не беше впечатляваща става въпрос за "Йогурт". Тази година мисля да е пак от там, правят и доставка но дали Еклеровата и Баварски крем са подходящи за деца или някоя друга?!

# 627
Хубава тема и много хубава торта.  bouquet

# 628
Alissa, поръчвала съм от Вега и еклеровата и с баварски крем. Определено силата им е торта с БАВАРСКИ крем от еклеровата не останах впечатлена беше малко сухичка. Аз се двоумях тази година за Йогурт, но неискаха да ми направят повече от стандартния брой парчета (незнам защо)! Пробвай с баварски крем може да ти хареса, става за деца! Да покажеш снимка после Simple Smile

# 629
Миналата година си поръчахме за РД от Вега, изглеждаше страхотно и се съобразиха с нашата идея, като вкус не беше впечатляваща става въпрос за "Йогурт". Тази година мисля да е пак от там, правят и доставка но дали Еклеровата и Баварски крем са подходящи за деца или някоя друга?!

За деца са подходящи еклеровата и бисквитената, ако им се обадиш това ще ти кажат. Аз лично поръчах еклерова. Бисквитената не съм я пробвала. Йогурта на мен лично ми харесва, а за първия ни рожден ден беше Баварски крем - просто страхотна, но я хапвахме само възрастните, защото нямахме празнество с деца.

Общи условия

Активация на акаунт