Детски торти - мнения и съвети

• 177 874
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви! Като че ли ще пробвам "Баварски крем". Йогурта я поръчахме миналата година защото беше най-подходяща за най-малките както си вижда от името, но сега ми се ще нещо по-така Simple Smile. Дано да е хубава тортата и ще ви я покажа.

# 631
  • софия
Дори не знаех, че има тази тема и всеки път търся с търсачка, и чета 1000 теми Hug

# 632
И така нашия РД мина благополучно Simple Smile Избрахме торта от Вега, пълнеж Баврски крем, не мога да кача снимка защото я доставиха направо в градината, но ми казаха че е била страхотна и изпълниха желанието ни за страхотен захарен багер точно както искахме. За детското парти тортата ни беше на Росита - Домашна май се казва, беше вкусна.

# 633
И така нашия РД мина благополучно Simple Smile Избрахме торта от Вега, пълнеж Баврски крем, не мога да кача снимка защото я доставиха направо в градината, но ми казаха че е била страхотна и изпълниха желанието ни за страхотен захарен багер точно както искахме. За детското парти тортата ни беше на Росита - Домашна май се казва, беше вкусна.

Браво - важно е, че сте останали доволни.

# 634
  • Ланкър, планините Овнерог
За Констанца сега ще тестваме така хвалените Бейби Флай. Миналата събота ходихме на оглед, но от каталога им нищо не си хареса. Разбрахме се, като ида да поръчвам, капарирам и после на мейла им ще изпратя картинка на това, което искаме. Принтирана ще е тортата, та няма какво толкова да й се сбърка. Пробвали ли сте им пълнежа "Черешово изкушение", че Констанца него избра от сайта им? Не е пробван.

# 635
Вчеря бяхме на детски РД.
Тортата беше Лагуна. Пълнежът беше с боровинки и явно други горски плодове, но просто в суматохата не успях да попитам майката.
Беше невероятно вкусна и страшно красива.

# 636
Освен на Лагуна, има ли някъде другаде торта с феята Зън-зън /Камбанка/ Тинкърбел???
Не мога да открия нищо в нета, освен на една фирма, но е  в Поморие.  Sad Confused

# 637
Вчеря бяхме на детски РД.
Тортата беше Лагуна. Пълнежът беше с боровинки и явно други горски плодове, но просто в суматохата не успях да попитам майката.
Беше невероятно вкусна и страшно красива.

Допускам, че бил такъв:
http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-81-5.html

Тя е любима на дъщеря ми. Много пъти съм я препоръчвала като алтернатива на неизменната еклерова с баварски крем, защото знам колко добре се приема от всички Simple Smile
Ние сме я поръчвали вече 2-3 пъти, а в работата ми колеги също вземаха за свои празници. Много е вървежна Wink

# 638
Препоръчайте ми торта от Романса за семеен празник?
Скоро не сме хапвали техни торти...загледах се в едно домашна медена Thinking

Преди години съм яла едно кейзе там - ммм, толкова вкусно  Crazy

# 639
Да, Уилма, същата е.
Наистина беше страшно вкусна, свежа и лека Heart Eyes.
Видът на тортата също беше прекрасен.

# 640
  • София

Аз харесвам Японската. Без блатове е, само крем. Дано нещо не са я развалили, преди 2г. взимах за последно.

# 641
  • София

Ако сте любители на ултрасладкото - бял или кафяв романс  Peace
за почитателите на по-леки торти - японската с бадеми  Heart Eyes

# 642
здравейте момичета искам да ви попитам някой поръчвал ли е торта от Неделя-къща гъбка,дали е хубава на вкус и видhttp://www.nedelya.com/торти/Къща%20гъба?category=15

# 643
Ако сте любители на ултрасладкото - бял или кафяв романс  Peace
за почитателите на по-леки торти - японската с бадеми  Heart Eyes

Благодаря   bouquet
Романсите са ми ултра тежки.

elix, благодаря и на теб   bouquet

# 644
здравейте момичета искам да ви попитам някой поръчвал ли е торта от Неделя-къща гъбка,дали е хубава на вкус и видhttp://www.nedelya.com/торти/Къща%20гъба?category=15

Пълнежът, мисля, е по избор. За вида ти си знаеш дали харесваш. Лично аз Неделените хич не ги харесвам на вид.

Общи условия

Активация на акаунт