Отговори
# 240
  • Шотландия
Аnaximandra, ще се опитам да намеря превод на твоя йероглиф, може би утре. Hug

# 241
Аnaximandra Ако тия символ ти носи дискомфорт просто го премахни и си пречисти помещението. Дори няма значение какво носи- нов дом, нова енергия, нови възможности   bouquet

# 242
  • Шотландия
Аnaximandra, ето ти обещаното обяснение за значението на йероглифа - препечатвам го дословно:
Цитат
Йероглифът е китайски, но вероятно е писан от човек, който не е запознат с йероглификата.Означава любов.Съставен е от три елемента - покрив, нокти и приятелство.Японският е почти същият, но има още един допълнителен елемент - сърце, който отпада в китайския вариант при поредната реформа.Как съществува любов без сърце не знам, но те си знаят. Wink

За китайците любовта е много земно, дори приземено, практично понятие.Т.е. лишено при изразяването му от романтика и отнесеност.Един китаец наскоро ми каза - за тридесет и пет години не съм се скарал с жена ми нито веднъж.И никога не съм и подарявал цветя.Вместо да дам пари за нещо, от което няма полза, предпочитам да я нахраня добре, за да се почувства доволна.

Младите китайци разсъждават малко по-различно под влияние на "западната култура", но старото поколение, расло в един затворен китайски Китай има съвсем различни разбирания.

# 243
  • Балчик-Сливен
Момичета,прочетох нещо и искам да го споделя с вас Hug
"Има хора,които започват да живеят основно в мечтите си,изграждат вътрешен илюзорен свят,в който съществува всичко,което много им се иска.Заживяват в него и го напълват толкова много с енергия,че в един момент натискат ентъра и в големия световен компютър мечтата се записва като нещо вече случило се.И тогава тази ситуация няма как да ти се случи отново,защото ти вече си я преживял.За вселената няма значение дали има земна материализация,или само емоционално е преживян.Затова,каквото и да искаш,поискай го и го пусни на свобода.Не го искай с тази огромна страст,което може да създаде този нереален свят."
Споделям го,защото съм имала такива мечти,които съм преживявала...все едно се случват в момента-до най-малката подробност.Може би трябва човек да живее с убеждението,че ще протегне ръка и ...нещата ще се случат.И вие кажете-къде е границата,визуализацията пречи ли.

# 244
Момичета, много благодаря за инфото. Страхотни сте! Успехте толкова бързо да разконспирирате картинката!!!!! БРАВО!
Наистина не ми пречи знака, знаех си,че е нещо хубаво, доста е голям .... искам да го оставя, но като е бил направен от други хора - може и да ми донесе това, което "художниците" са искали Simple Smile Абе студентска му работа Simple Smile
А иначе как изглежда истинския знак със сърцето? може ли да ми покажете ....?

# 245
А иначе как изглежда истинския знак със сърцето? може ли да ми покажете ....?

Със сърцето ще се чака Мила да нарисува   Hug

# 246
  • София
Любов било, пък повечето на пари ни "биеше". А всъщност може това да е било подсъзнателното желание на автора и това да се усеща интуитивно.  Wink

Blue Rose , аз съм склонна да вярвам на това. Никога не ми се получава да визуализаирам като вече свършен факт нещо и после да се получи. Противологично е, да. Ако го приемеш за свършено, значи е свършено, къде ще развива нататък? Много по-логично е да си го представяш как се случва, че се случва по-скоро (без да даваш пътя) и така да се получи.
Не знам, всъшност. Но от моята камбанария Е така. Peace

# 247
  • Балчик-Сливен
Klemy, наистина понякога е трудно да съумееш да не си представяш всичко в детайли...особено когато желаеш нещо много силно.Аз например си предтавям срещата с един човек-случва ми се дори да "чуя" и разговора,който водим-толкова подробно си представям,че това ще се случи.По този начин дали не съм "излъгала" Вселенският компютър,че това вече се е случило и опасна ли е такава визуализация за това да не се случват нещата.Само трябва да си пожелаем и да оставим всичко в ръцете на Вселената-както правим ние с нашите желания,може би-написваш на хартия и ...забравяш.

# 248
  • София
Здравейте момичета,
на мен лично всеки път когато си представя дадена ситуация как се случва и как протича, винаги става точно така и в реалността. Разбира се съм убедена, че искам това и точка. И винаги го получавам, говоря за малките неща, те ми се получават по-лесно, явно за големите допускам съмнения. Ако си помисля за даден човек или го виждам или ми се обажда, сигурна съм, че с мисълта въздействаме на хората. А ако имам притеснения си представям ангели, които са до мен от двете ми страни и хоп всичко ми се оправя.  Hug

Чудя се напоследък, за реалностите, които Зеланд е описал, и как една реалност си е част от живота на един човек, тази реалност в Япония, не е част от нашия филм, нали?
И по тази логика как е възможно една реалност да е еднаква за толкова много хора? Много объркано стана, но тези неща ме вълнуват напоследък... Rolling Eyes

# 249
  • Ст.Загора
Имало е неща,които толкова често съм си представяла в детайли и как става всичко ,а накрая се е получава корено различно нещо от прдставите ми ,изобщо не се получава или самата ситуация се развива съвсем с неочакван резултат.Затова някак си избягвам да си представям нещата и да си правя планове,защото почти винаги се провалят.

Звучи ми толкова познато Cry Cry
При мене същото се получава - представя ли си нещо в детайли, направя ли планове - пиши го провалено smile3518 smile3518
Някой може ли да го обясни защо се получава така?
 newsm78

# 250
  • София
Имало е неща,които толкова често съм си представяла в детайли и как става всичко ,а накрая се е получава корено различно нещо от прдставите ми ,изобщо не се получава или самата ситуация се развива съвсем с неочакван резултат.Затова някак си избягвам да си представям нещата и да си правя планове,защото почти винаги се провалят.

Звучи ми толкова познато Cry Cry
При мене същото се получава - представя ли си нещо в детайли, направя ли планове - пиши го провалено smile3518 smile3518
Някой може ли да го обясни защо се получава така?
 newsm78

Пишете и мен в отбора. Опитвам се да мисля позитивно, правя някакви планове, а всичко се сгромолясва.
Малко не е по темата , но имам нужда от съвет. Много съм притеснена, а не виждам подобна тема. Преди няколко дни намерих нещо, което ме втрещи. Чаршаф, който не ползвам често (даже много рядко), прободен с червен конец. Два - три бода нескопосани, но ме притесниха много. Незнам какво да мисля. Казвам си, че дори да е външна намеса някаква няма как да засегне нито мен, нито семейството ми, но нещата, които ми се случват напоследък ме разколебават. Все проблеми изникват. Какво да правя с това нещо???
Дори не искам да го гледам, но не смея да го изхвърля просто така.
Ако знаете как да се справя с това, моля ви, кажете!

# 251
  • Добрич
rainbow, аз съм решила, че всяко нещо, до което се докосна се зарежда с бяла светлина. Случва ни се това, в което вярваме. Така, че ако ти си убедена, че можеш да унищожиш конеца по на-подходящия за теб начин, ще успееш наистина да го направиш. На твое място бих го изгорила. Това е моят избор. Бих решила, че огънят ще пречисти всичко, което носи този конец. Разбира се това е моето усещане. Ти можеш да направиш друг избор. Обаче се замисли кой от хората, които те заобикалят би могъл да сложи конеца. Ако този човек е край теб, може да има и други опити. Можеш да поставиш енергийна защита на дома си, представи си, че е обграден от бяла светлина. Важното е да се чувстваш сигурна и в безопасност.

# 252
Много съм притеснена, а не виждам подобна тема. Преди няколко дни намерих нещо, което ме втрещи. Чаршаф, който не ползвам често (даже много рядко), прободен с червен конец. Два - три бода нескопосани, но ме притесниха много. Незнам какво да мисля.

Чувала съм, че такива неща трябва да се изгорят и изхвърлят на всяка цена  от дома.

# 253
  • София
 Rolling Eyes
На пръв поглед прилича на магия.
Но...виждала съм стари чаршафи, защити един-два бода с червен конец. Нещо производствено, не знам с каква цел. Сигурна ли си, че е ползван този чаршаф и че не си забелязала конеца?

# 254
едно време чаршафите дето носехме на химическо ги надписвахме с червен конец  Laughing за да знае чичкото всеки чаршаф или група чаршафи на ко човек са

Общи условия

Активация на акаунт