Отговори
# 255
  • София
едно време чаршафите дето носехме на химическо ги надписвахме с червен конец  Laughing за да знае чичкото всеки чаршаф или група чаршафи на ко човек са
Не, не, аз чисто нови съм виждала така, със залепен на тях хартиен етикет. И няколко бода с дебел червен конец. не съм се замисляла каква е целта, вероятно има причина. И одеала така с няколко бода съм живдала, пак чистак-бърсак нови.

# 256
Аз не съм чувала магии да се правят с червен конец...  не,че много разбирам от магии де, даже хич, ама нали все ншкой по нещо е казвал и съм чувала.. Това пък някой да се занимава с такива неща е толкова гадно..меко казано...

# 257
Klemy за червения конец специално за текстилни изделия (дрехи ,чаршафи ,одела и други )
И аз съм го виждала , че се практикува в много малки фирми . Сега ще обясня с каква цел се прави –да това е един вид магия ,но в положителен смисъл .Прави се основно с цел хората които си купят нещата да се чустват уютно, да  им върви в живота ,да ги пази от зли сили и основно парите да се стичат постояно към тях и то по много за да могат пак да си купят нещата на фирмата . Laughing
Аз лично имам червен конец под изтривалката на вратата - против зли сили, в протмонето си - за пари и от време на време си вързвам 1 на ръката - против уроки . Wink
Така ,че rainbow спокойно може конецът да си е бил там и преди ,но да не си го забелязала . И другият вариант за които се сещам –червен конец се слага на чаршафите когато искаш да имаш деца или повече секс . В някои краища на България –свекървата прави няколко бода на чаршафите с червен конец  за повече внуци .

# 258
  • Шотландия
Момичета,прочетох нещо и искам да го споделя с вас Hug
"Има хора,които започват да живеят основно в мечтите си,изграждат вътрешен илюзорен свят,в който съществува всичко,което много им се иска.Заживяват в него и го напълват толкова много с енергия,че в един момент натискат ентъра и в големия световен компютър мечтата се записва като нещо вече случило се.И тогава тази ситуация няма как да ти се случи отново,защото ти вече си я преживял.За вселената няма значение дали има земна материализация,или само емоционално е преживян.Затова,каквото и да искаш,поискай го и го пусни на свобода.Не го искай с тази огромна страст,което може да създаде този нереален свят."
Споделям го,защото съм имала такива мечти,които съм преживявала...все едно се случват в момента-до най-малката подробност.Може би трябва човек да живее с убеждението,че ще протегне ръка и ...нещата ще се случат.И вие кажете-къде е границата,визуализацията пречи ли.
За мен това тълкувание не е правилно.
Ще обясня защо. Действително, за Вселената няма значение дали преживяваш наистина нещо или си го представяш много живо. Резултатът на всички тези случаи е това, че това нещо е активно във вибрацията ти, т.е. Законът на привличането ти донася още от същото.

За Вселената няма начин да отсее - това е станало, няма да му обръщам внимание, ще гледам да свърша несвършеното, да реализирам ненаправеното. Този закон не работи така.  Затова са и поговорките от типа на "пари при пари отиват" - точно по този принцип. Или "злото никога не идва само".

Иначе да, вярно е, че трябва да пожелаем нещо и да го "пуснем", но в смисъл - да не настояваме неистово, един вид, да "тропаме с крак" вибрационно, че това трябва да стане, да не молим със сълзи Вселената/Бог да ни го даде, щото много се нуждаем от него. Трябва да се "приготвим" вибрационно за сбъдването, т.е. да постигнем това състояние, в което "усещаме", "предвкусваме" вече сбъдването, идването на нещото. Да усетим радостното очакване. Ако си го представяме живо, в смисъл, можем да се потопим в атмосферата на притежаването на това нещо - значи почти сме свършили своята част от задачата и то ще дойде съвсем скоро.

Аз различавам този момент ясно - наляга ме едно такова спокойствие, някаква вътрешна увереност, която уж не почива на кой знае какви външни доказателства, но тогава знам, че това, което искам, вече е много наблизо до мен.

Анаксимандра, ще попитам за йероглифа със "сърце" и ще ти го дам. Гледах в гугъл, ама там доста ги има и не мога да гарантирам, че ще го посоча правилно аз - по-добре да питам знаещите  bowuu

# 259
  • София
Rolling Eyes
На пръв поглед прилича на магия.
Но...виждала съм стари чаршафи, защити един-два бода с червен конец. Нещо производствено, не знам с каква цел. Сигурна ли си, че е ползван този чаршаф и че не си забелязала конеца?

Абсолютно. Няма как да не съм го забелязала, защото в момента в който го разгънах да го постеля и го видях. Просто не го ползвам често. Ако успея по-късно ще го снимам да видите колко е нескопосано.

Klemy за червения конец специално за текстилни изделия (дрехи ,чаршафи ,одела и други )
И аз съм го виждала , че се практикува в много малки фирми . Сега ще обясня с каква цел се прави –да това е един вид магия ,но в положителен смисъл .Прави се основно с цел хората които си купят нещата да се чустват уютно, да  им върви в живота ,да ги пази от зли сили и основно парите да се стичат постояно към тях и то по много за да могат пак да си купят нещата на фирмата . Laughing
Аз лично имам червен конец под изтривалката на вратата - против зли сили, в протмонето си - за пари и от време на време си вързвам 1 на ръката - против уроки . Wink
Така ,че rainbow спокойно може конецът да си е бил там и преди ,но да не си го забелязала . И другият вариант за които се сещам –червен конец се слага на чаршафите когато искаш да имаш деца или повече секс . В някои краища на България –свекървата прави няколко бода на чаршафите с червен конец  за повече внуци .

Моята свекърва не би го направила с тази цел, просто внуците са й в повече  Joy
А чаршафа е единичен, т.е. не става за спалнята

Както и да е. Реших, че това е нещо, което няма да засегне семейството ми. Няма да позволя да ме психясва, с каквато и цел да е направено. За себе си съм решила, че ще го изгоря, ще изсипя пепелта в някой течащ канал навън и това е. Пък ако е направено с лоша умисъл нека се върне при този който го е направил.
Ще мисля позитивно, това е по-важно май.

# 260
  • Шотландия

А иначе как изглежда истинския знак със сърцето? може ли да ми покажете ....?

Момичетата вече са ти казали - и аз търсих в Гугъл - ето и потвърждението от моя източник:

# 261
Както и да е. Реших, че това е нещо, което няма да засегне семейството ми. Няма да позволя да ме психясва, с каквато и цел да е направено. За себе си съм решила, че ще го изгоря, ще изсипя пепелта в някой течащ канал навън и това е. Пък ако е направено с лоша умисъл нека се върне при този който го е направил.
Ще мисля позитивно, това е по-важно май.
[/quote]

Преди години моите родители намериха яйца в тавана на гаража. Място където на практика е невъзможно да влезне кокошка и да снася. Броя на яйцата беше равен на броя на членовете на семейството ни. Всички решихме, че е съвпадение и някое животно ги е принесло там. Изхвърлихме ги. И не мислихме повече за това. Тогава при нас нещата вървяха много добре. Но с течение на време започнахме да боксуваме, а вече дори и да губим. Мислейки за проблемите си се връщам назад във времето и търсейки къде допуснахме грешки си спомних за тия яйца.
Да съгласна съм, че след възход има падение, но вече 10 години падение е твърде много.
Така, че  мой личен съвет е  - 
ИЗГОРИ и ИЗХВЪРЛИ!

# 262
За червения конец имам някакъв спомен, че съм гледала предаване в което се говори, че това е вид магия. Кое предаване е не си спомням (дали не беше Горещо с Ходжата,  Thinkingхм незнам ще излъжа), но имам спомен,че това е магия. Моят съвет е да се поинтересуваш в друго окултни форуми, където хората са по-запознати. Недей просто така да го хвърляш. Поинтересувай се. Дори и да няма магия или нещо подобно в което се съмняваш, поне няма да навреди. Не искам да те плаша, може и да греша, пак ти казвам -не съм сигурна дали точно за червения конец съм чувала, или  нещо подобно е било. ...........но за всеки случай се поинтерисувай. Успех Hug

А между другото съм виждала на нови одеала етикетите са закрепени с такъв конес. Сигурна ли, си , че на чаршафите не си махнала етикета само а придържащия конец да е останал?

# 263
Момичета,ако някоя от вас гледал ли е епизода на Горещо с Ходжата, нека ми припомни там ли се е говорило за червения конец. Подсетете ме, за да помогним на Klemy, поне да я насочим къде да търси инормация.

# 264
  • София
Момичета,ако някоя от вас гледал ли е епизода на Горещо с Ходжата, нека ми припомни там ли се е говорило за червения конец. Подсетете ме, за да помогним на Klemy, поне да я насочим къде да търси инормация.
Не е Klemy.  Peace

# 265
barbarona, има бутонче редактирай, може да го изполваш, когато искаш да допълниш нещо към вече пуснат пост, за да не товарим темата  Peace
Всички предавания на Горещо могат да се гледат в novaplay.

# 266
  • София
Аз за магии зная, че НИКОГА не се горят!!!
Огънят задействал енергията още по-силно.
Не се пипат с ръце, а с ръкавици и се пускат в течаща вода. В случая с цял чаршаф, река ще трябва Mr. Green

Не вярвам в магиите, но и не смятам, че щом аз не вярвам, значи трябва да налагам мнението си.
Някак си не виждам как някой чужд човек ще се промъкне в дома ми и ще си играе на шеф и кройка сред бельото в спалнята ми, но при други може и да е възможно.

# 267
  • Добрич
...
Някак си не виждам как някой чужд човек ще се промъкне в дома ми и ще си играе на шеф и кройка сред бельото в спалнята ми, но при други може и да е възможно.

Свекърва ми е разказвала за нейна близка, която оставала да спи у тях и после в леглото се намирали разни неща. Така, че човек никога не може да знае със сигурност. А иначе както казах - случва ни се това, в което вярваме. Ако вярваме, че имаме по-силна воля и енергия от "въпросното нещо", ще се справим с него.

Интересно ми е какво ще каже Vox. Сигурно още не е влизал в темата, защото иначе предполагам, че вече щеше да е произнесъл "присъдата" си.

# 268
И аз също мисля, че ако човек не вярва в нещото и не му отдава значение, то не може да го достигне.
Но същевременно съм чувала потресаващи истории точно на хора, които като мене са мислили и въпреки всичко са имали магии.

Така, че май най-добре хем да не вярваш, хем да го унищожиш по начинът, по който казват запознатите с тези неща. За най-сигурно - действаш и забравяш! Peace

# 269
Аз за магии зная, че НИКОГА не се горят!!!
Огънят задействал енергията още по-силно.
Не се пипат с ръце, а с ръкавици и се пускат в течаща вода. В случая с цял чаршаф, река ще трябва Mr. Green

Не вярвам в магиите, но и не смятам, че щом аз не вярвам, значи трябва да налагам мнението си.

И аз мисля, че не се горят. Иначе, при ритуала с горенето на листчетата, защо ги горим?
Честно казано, не знам какво се прави с намерени предмети, използвани за направата на магия. Вярвам в енергийното въздействие на магията, но не знам как се неутрализира. Но пък имам потресаващи примери в личния живот за магии.

Общи условия

Активация на акаунт