Отговори
# 660
  • морето, сините вълни...
Сега друго да споделя... напоследък ме е обзело едно чувство... че не трябва да градя с дела, думи и дори мисли пътеки, по които всъщност не искам да вървя... На един, на друг, на приятелка, на роднина, на съседка, в имейл, в блог, във форум...

Аз пък се чудя какво да отговоря на такива приятелки, роднини, съседи  Laughing които се "оплакват" с надеждата да чуят че и за съм така. Аз не че съм цъфнала и вързала, ама някак си не му отдавам такова значение. И ако не споделиш и кажеш  "оххх и аз така" или да дадеш "ценни съвети за справяне с немотията" усещам негативизмът им материализиран пряко насочен  към мен. ...
Аз не обичам да мрънкам, рядко го правя ....  явно обаче съм се заобиколила от такива хора. И след като подобното привлича подобно, явно съм мрънкаща отвътре. И друго интересно забелязвам - смятам че ми е трудно да общувам, в същото време дори когато съм с добри приятелки трудно взимам думата и рядко успявам да се изкажа докрай - просто ме прекъсват, и не ме слушат ..."задълбочено"... Дали защото аз съм такава?

Вчера и днес се опитах да поразчиствам тук и там. Оказва се доста трудно да се разделиш със материален и емоционален багаж. Дори когато уж си заел позиция  #Sniper Сега ще си запаля ароматна свещ и .... ще си напиша желанията.

# 661
  • Шотландия
Сега друго да споделя... напоследък ме е обзело едно чувство... че не трябва да градя с дела, думи и дори мисли пътеки, по които всъщност не искам да вървя... На един, на друг, на приятелка, на роднина, на съседка, в имейл, в блог, във форум...

Аз пък се чудя какво да отговоря на такива приятелки, роднини, съседи  Laughing които се "оплакват" с надеждата да чуят че и за съм така. Аз не че съм цъфнала и вързала, ама някак си не му отдавам такова значение. И ако не споделиш и кажеш  "оххх и аз така" или да дадеш "ценни съвети за справяне с немотията" усещам негативизмът им материализиран пряко насочен  към мен. ...
Аз не обичам да мрънкам, рядко го правя ....  явно обаче съм се заобиколила от такива хора. И след като подобното привлича подобно, явно съм мрънкаща отвътре. И друго интересно забелязвам - смятам че ми е трудно да общувам, в същото време дори когато съм с добри приятелки трудно взимам думата и рядко успявам да се изкажа докрай - просто ме прекъсват, и не ме слушат ..."задълбочено"... Дали защото аз съм такава?

Вчера и днес се опитах да поразчиствам тук и там. Оказва се доста трудно да се разделиш със материален и емоционален багаж. Дори когато уж си заел позиция  #Sniper Сега ще си запаля ароматна свещ и .... ще си напиша желанията.
Като те чета, осъзнавам, че много спокойно и лицемерно казвам - о, да, разбира се, и аз съм така - на съседки и познати.  Joy  Това го научих на предишната си работа, където по служба се срещах с доста мрънкащ народ -  научила съм се много добре да "отреагирам" на подобни реплики, без изобщо да ги взимам навътре... Преди бих го нарекла лицемерие, сега го наричам инстинкт за самосъхранение.

При близките е по-друго, обаче.
При приятелките, за които ми говориш... ако имаш/ покажеш много различна вибрация от тяхната, това дразни - несъзнателно. ти се дразниш от тях, те се дразнят от тебе, няма как да е другояче, за съжаление. Затова предпочитам да не се срещам често с такива, просто става едно естествено пресяване...  Колкото до прекъсването и неизслушването... погледнала ли си тази ситуация през призмата на "борбата за енергия" и "властните драми"?

Аз нямам никакъв проблем да изслушвам всички - с удоволствие го правя.  Heart Eyes  И после си мисля над казаното. Особено като ме прекъснат един-два пъти, изгубвам изобщо желание да им казвам каквото и да е - гледам да приключа разговора по-бързо...  Едно време, помня, държах много да си изкажа гледната точка на всяка цена. Сега ... я изказвам там, където искат да я чуят и ще слушат с интерес.  Grinning Така удоволствието е взаимно.  Heart Eyes

# 662
Момичета какво ви е мнението за  символът звездата на Давид .Вчера Розалия Тинкова обясняваше колко силен символ е това .В интернет прочетох доста противоричива информация.И друго искам да попитам някои работил ли е с лазар кристал –същата го описа едва ли не като вълшебен –до каквото го допреш се превръщало в положителна енергия ,а и цената му е вълшебна и прилича на обикновен планински кристал newsm78

# 663
  • София
Момичета,
само да споделя съня си, три дъги преплетени, пише в съновника че е на добре.
Дай Боже  Simple Smile.
Много хубав и слънчев и любящ ден ви пожелавам  Heart Eyes.

# 664
Момичета какво ви е мнението за  символът звездата на Давид .Вчера Розалия Тинкова обясняваше колко силен символ е това .В интернет прочетох доста противоричива информация.

Аз имам звездата на Давид в астрологическата си карта. Изглежда по следния начин: http://prikachi.com/images/379/3176379c.png. Надявам се не съм белязана от дявола Laughing.

Във фън шуй, петте елемента се отбелязват също по този начин, със звезда, така, че според мен значението е по-скоро положително.

# 665
  • София
Pinkito, погледнах книжката на Уолъс, наистина е интересна и като се замисля, всички тези неща, важат с пълна сила за всичко което искаш да постигнеш, не само за богатството.
На мен напоследък ми е трудно да избягам от негативизма около мен, иначе с самовнушение съм постигала доста неща от всякакъв характер.
На Улиям Аткинсън книгата е в подобен стил, хора представяте ли си колко отдавна е било известно само на някой "просветени", какво може да постигне силата на мисълта....?

# 666
  • Universe
Момичета какво ви е мнението за  символът звездата на Давид .Вчера Розалия Тинкова обясняваше колко силен символ е това .

При Розалия Тинкова - всичко е PR  Grinning
Бих поровила за по-стабилен източник  Hug

Слънчев и усмихнат ден от мен   bouquet

# 667
  • Варна
Успешна седмица!

Понеже съм на егрегори Crazy внимавайте чий захранвате с енергия  Wink

# 668
  • I want it all and I want it now.
Аз пък вчера се разходих с детето до Руската църква. Точно срещу нея има художествена галерия. Пред входа има едно голямо яйце. На табелата пише " Яйце на желанието" -"Докосни ,ме и си пожелай нещо". Малката ,беше много щастлива ,че си пусна желанието и в църквата и докосна яйцето. Който има възможност да се разходи в това хубаво време му препоръчвам ,ако има желание да мине и от там.

# 669
Аз пък вчера се разходих с детето до Руската църква. Точно срещу нея има художествена галерия. Пред входа има едно голямо яйце. На табелата пише " Яйце на желанието" -"Докосни ,ме и си пожелай нещо". Малката ,беше много щастлива ,че си пусна желанието и в църквата и докосна яйцето. Който има възможност да се разходи в това хубаво време му препоръчвам ,ако има желание да мине и от там.
И аз понеже минавам от там за работа и на връщане, много често го гледам това яйце и много ми се иска да го докосна. Даже понякога, докато чакам на светофара, тогава обикновено доста чакаме, си мисля да сляза и да го направя и после да се кача обратно в колата, ама ми става... срам ме хваща.
Момичета, аз така и не разбрах в крайна сметка кой е денят и часът на новолунието? Че съм си Овен и това ми е силният период и стоя в очакване, пък докато си чакам, да не вземе да си мине.

# 670
# 671
  • София
Аз нещо не написах никаква карта, нито желания само си казах едно на ум, опитвайки се да го формулирам правилно и до там приключих. Интересното беше, че в една книжарница, докато разглеждах книгите на Луиз Хей по някакъв начин падна една книга за медитация писана е от индиец, бил известен, може ида го знаете. тъа тази книга ме удари буквално падайкии накрая купих нея. Прочетох за начални техники и ще взема да ги пробвам, защото ми се видяха добри за начало. Там където ходя на йога медитираме, но все немога да се почувствам добре, все нещо ме отвлича, гласа на водещата ми пречи...ненам - така ли трябва да говори през целата време?

# 672
Звездата на Давид  е ХЕКСАГРАМА - за това има на първа страница на темата. Много положително въздействие за развите  на астралното тяло и пинеалната жлеза(епифизата)
ежедневна концентрация по 5-10 минути на разпечатаната картинка

# 673
Цитат
писана е от индиец, бил известен, може ида го знаете. тъа тази книга ме удари буквално падайкии накрая купих нея. Прочетох за начални техники и ще взема да ги пробвам, защото ми се видяха добри за начало. Там където ходя на йога медитираме, но все немога да се почувствам добре, все нещо ме отвлича, гласа на водещата ми пречи...ненам - така ли трябва да говори през целата време?
Цитат
кой е индиеца, кои са техниките?
за медитация въобще не е нужно глас на водещ. Това с групови медитации и представете си това и това просто може да се спести, и човек да си практикува сам в къщи.

# 674
Vox populi , имах период на сънуване на този символ. Сънувах го златен окачен на нивото на пета чакра. Що е то? Ще се радвам да споделиш мнение

Общи условия

Активация на акаунт